Stii cum se formeaza viata?

Cu totii credem ca stim povestea spermatozoidului castigator dintre cei muuuulti ……insa practica ne invata ca nu stim aproape nimic despre miracolul creatiei si cum
din Nimic se creeaza Totul,
ATUNCI cand vine vremea.
~~~~~~~~
De ce ramane sau nu se dezvolta acel embrion in parametrii firesti, de ce pierdem sarcini sau care este potiunea magica care sa tina “cu forta” o sarcina, pentru ca ne-am planificat-o sau pentru ca ne-o dorim ACUM?
Intrebari care necesita mult mai multa aprofundare, cautare si autocunoastere.
Pentru ca nu vorbim doar de un proces fizic, ci de o Creatie la toate nivelurile, incepand de la Suflet, pe plan subtil, psihic si emotional.
Pentru ca nu se creeaza doar o alta viata….un Spirit se incarneaza, un Suflet isi ia o haina noua, isi alege niste parinti pentru a avea o experienta necesara evolutiei lui pe acest Pamant.
Cand vom privi procesul de Creatie astfel, vom realiza ca nicio pierdere nu este intamplatoare, iar toate experientele noastre ne determina de fapt sa invatam sa ne cunoastem in profunzime si sa ne autodepasim.
Eu am invatat asta din pierderile mele….
https://www.youtube.com/playlist?list=PLLHU1kA7mkbfkEfRHJbgPGXbYk6-uyhtO
Tu ce ai invatat?

Vezi și

Cand bebe vrea sa se nasca in masina, in drum spre maternitate

Am avut norocul sa-mi întâlnesc minunatul soț, apoi sa fim aleși de bebe și să participăm împreună, in octombrie 2022, la MASTERCLASS-ul Renașterea, ținut de tine.

Call Now Button