Am reusit sa-mi vindec neiertarea cu mama

Va multumesc tuturor, sunt bucuroasa ca am parcurs alaturi de voi acest curs, chiar daca a fost un curs ONLINE, intr-un spatiu virtual si nu am interactionat foarte mult in afara intrebarilor puse de fiecare, cursul a avut un super vibe.
Cat despre tine Ditta, ma bucur ca am aflat de tine, ma bucur ca ti-am urmarit pe youtube filmuletele educative si ma bucur ca am fost inspirata sa fac acest curs.
Mi-as fi dorit enorm sa il parcurg si alaturi de sotul meu, dar poate data viitoare. Acum inteleg de ce spuneai tu la inceput, ca este important sa il parcurga ambii parteneri.
M- am convins de ce spunea si Andreea Filip (cursul de Theta Healing) la curs despre tine, ce zicea si prientena mea Katy, care a facut alaturi de tine cursul de educator prenatal si acum cel de burtici.
Esti minunata❤🤗!
In aceste 2 zile mi-am dat seama ca lectia pe care trebuie sa o invat de la mama mea este „iertarea”, trebuie sa o iert pe ea si sa ma iert pe mine pentru ca am judecat-o!
Iti multumesc!
Sper sa avem ocazia sa ne intalnim si live atat cu tine Ditta, cat si cu toti ceilalti… cu siguranta nu e intamplatoare intalnirea noastra.
Va pup si va imbratisez!
Dorina R.

Vezi și

Am avut o nastere acasa implinitoare datorita tie

Nu credeam ca poate fi atat de frumos si unic. Poate nu ma eliberasem de toate grijile si fricile inainte sa fac aceasta alegere de a naste in confortul casei mele dar m-am rugat la Dumnezeu sa-mi ofere o nastere implinitoare si sa-mi ofere curaj.

Call Now Button