PLACENTA PRAEVIA

Ai placenta praevia – ce inseamna asta?
Nu poti naste natural?
Adevarat sau fals?
Placenta praevia – un diagnostic cu care nu-i de gluma, insa din pacate prea multe mamici il aud doar ca si scuza pentru o cezariana electiva, desi este total neadevarat diagnosticul in cazul lor.
Totul depinde de momentul in care ti se comunica acest diagnostic si astfel iti poti da seama cu usurinta daca medicul tau obstetrician este pro-cezariana pe banda rulanta sau nu.
De ce conteaza momentul?
Pentru ca la inceputul sarcinii toate placentele sunt situate in partea de jos a uterului, care va creste ca un balon in timpul celor 9 luni de sarcina, iar placenta se va localiza ulterior acolo unde trebuie.
Deci: GRABA STRICA TREABA!
…ca in multe alte domenii, si la nastere, graba si tratamentele pe banda sunt inamicul relaxarii si increderii mamicilor, care sunt grabite si fortate sa nasca, transformand astfel cel mai frumos moment din viata intr-o trauma cumplita…
Accesand link-ul de mai jos vei primi raspunsuri pe intelesul tau la intrebarea de mai sus si la urmatoarele intrebari fierbinti:

Ce semnifica „diagnosticul” tot mai des auzit de placenta „imbatranita” (grad 0-3) care sperie viitoarea mamica atat de tare, incat ea se va ingrijora degeaba si-si va face o mie de ganduri inutile, uitand sa se bucure de sarcina?
Din pacate acest „diagnostic” total inofensiv este dat cu atata lejeritate, fara a se gandi la efectul nocebo, profund emotional al mamicii care aude astfel de cuvinte, care ii vor provoca stari de angoasa si frica ca ceva nu este in regula cu bebe din burtica si ca placenta nu-si mai indeplineste functia primordiala: de hranire si oxigenare.
Daca ti s-a dat un astfel de diagnostic devreme in sarcina (adica pana in 30 de saptamani) atunci fugi si cauta-ti alt medic.
Probabil ai intalnit doar unul foarte comod, care oricum are 99% din nasteri prin cezariana, pentru ca nu are timp de nasteri naturale.
Intotdeauna cere si o a doua parere.
Vino pe grupurile nostre:
#schimbamnasterea si
NVDC ROMANIA
ca sa afli care sunt medicii care stiu sa aiba rabdare, care respecta femeia si nasterea.
———————————————-
In acest video veti afla ce treaba are placenta in timpul celor 9 luni de viata, cand isi incheie ea treaba, care sunt functiile ei si cum va hraneste si oxigeneaza ea bebelusul din burtica si imediat dupa nastere.
Prin taierea cordonului ombilical in primele secunde dupa nasterea copilasului, o alta procedura standard atat de frecvent intalnita, il privam de fapt de aprox 150 ml de sange, care de drept sunt ale lui.
150ml de sange la un nou nascut corespund unei cantitati de 750ml de sange la un adult, care ar ramane la pat, daca i s-ar extrage atat de mult sange deodata, asa cum se intampla la nastere cu bebelusii nostri prin taierea imediata a cordonului ombilical.
De aceea o sa intelegi beneficiile reale ale clamparii intaraziate ale cordonului ombilical la nastere, o sa intelegi de ce majoritatea bebelusilor sufera de anemie feripriva in primele 18 luni de viata, pentru ca da: graba strica treaba.
Cum si cand se naste placenta?
Ce inseamna incapsularea placentei si ce beneficii au remediile facute din placenta atat pentru bebe cat si pentru mama.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Ditta Depner – Trainer de educatori prenatali „Renasterea”
urmareste-ma si aici:
https://dittadepner.ro/

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button