Cum a perceput sotul meu cursul de pregatire ptr nastere

Cum a perceput Catalin cursul:
Desi am privit cu putina reticienta propunerea Iuliei de a face cursul impreuna ,acum la o saptamana dupa ce l-am terminat inca ma felicit pentru alegerea facuta . Acest curs mi-a deschis ochii si mi-a raspuns la multele intrebari despre nastere pe care nu aveam cum sa le aflu din sistemul medical . Acum stiu de ce sa ma feresc si de ce sa nu ma feresc pe perioada sarcinii sotiei mele,stiu cum o pot ajuta si cum o pot face sa se simta bine si ea si bebelusul. Este un curs captivant ,foarte interesant ,te ajuta mult ca si barbat(sot) ,as recomanda tuturor barbatilor sa participle cu sotiile /iubitele la curs.
Ce s-a schimbat in sotul meu dupa curs:
Am inceput sa iti urmaresc videourile pe youtube cu mult timp inainte sa raman insarcinata si imi formasem deja niste ideei despre cum mi-as dori sa se desfasoare sarcina si nastrea. Desi sotul meu m-a sustinut tot timpul in alegerile facute, inainte de curs era nelinistit si putin coplesit de situatie. Nu stia exact ce ar trebui sa faca si cum sa ma ajute. Acum, dupa curs, il simt mult mai linistit si intelege exact care este rolul lui si cat de mult ma ajuta faptul ca e langa mine. Toate deciziile legate de sarcina si nastere sunt mult mai usor de luat acum pentru ca privim amandoi in aceeasi directie.
Iti multumim mult Ditta pentru toate informatiile oferite. Suntem siguri ca vom avea parte de o nastere exact asa cum ne dorim, frumoasa, implinitoare si sanatoasa.

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button