Ai pierdut o sarcina sau chiar mai multe?

Ai pierdut o sarcina sau chiar mai multe?
Te-ai simtit deznadajduita si foarte trista?
Ai crezut, ca tu esti de vina pentru acea pierdere?
Ti-ai pierdut increderea in trupul tau de femeie, care poate purta viata in pantec?
#conceptieconstienta
Stiu cum e, am trecut si eu pe-acolo…prin valea deznadejdii, a depresiei si pe culmile neincrederii. Si da, primul lucru pe care l-am facut, a fost sa caut vinovatul, in corpul meu si in oricine si orice lucru din afara mea.
Surpriza a fost sa ajung, in cautarea explicatiei, dupa 3 pierderi consecutive, tot la mine, in copilaria mea. Si acolo aveam sa gasit raspunsul pierderilor mele repetate.
Din acel moment a inceput calatoria spre vindecarea traumelor mele. Si tot din acel moment, au ramas in pantec pruncii mei.
#dittadepner
Ce am invatat din aceste experiente?
Am invatat, sa am incredere si sa ascult limbajul trupului meu, care prin aceste semne, imi arata doar ceea ce mai este de tamaduit.
Am invatat, prin aceasta atentie indreptata spre semnalele din interior, sa le descifrez in mod corect si sa intreprind actiuni concrete pentru a restabili echilibrul.
Am invata ca practic, nu exista o explicatie medicala exacta, pentru care astfel de lucruri se intampla.
Am invatat ca nu toate diagnosticele sunt veridice, mai ales in Romania, unde exista o adevarata moda, ca sa-nu-i spun psihoza a trombofiliei, daca ai parte de vreun avort spontan.
Am invatat, ca frica femeii de a mai pierde inca o data, creeaza un cerc vicios de ingrijorari si de si mai multa frica si neincredere in propriul corp si in Sufletul care se incarneaza.
Am invatat cum starea generala psihica si emotionala influenteaza starea fizica de sanatate si fertilitate a oamenilor.
Am invatat cum suntem alesi sa devenim parinti si cum acele Suflete isi aleg momentul potrivit in functie de necesitatile lor si mai putin de ale noastre.
Cred cu tarie, ca orice trauma poate fi vindecata. Din convingere pot afirma chiar si ca orice diagnostic poate fi ameliorat sau vindecat, daca stim sa interpretam corect mesajele trupului.
Te astept cu drag la un curs de vindecare holistica pentru o conceptie constienta si asumata.

ONLINE 2 zile de pregatire pentru fertilitate holistica 5-6 iunie 2021 – IN DIRECT cu Ditta Depner, prin vindecarea traumelor pre- si perinatale


#renaștereacudittadepner
Cursuri holistice de vindecare a traumelor pre si peri-natale cu Ditta Depner

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button