Un curs ALTFEL

Am ales sa merg la cursul Dittei deși voi naște pentru a doua oară. Teoretic ar fi trebuit sa știu cum stau lucrurile … ☺
Ma bucur mult ca am făcut-o pentru ca am început sa ma pregătesc a naște cu sufletul și nu doar mental, cum mi s-a întâmplat prima oara.
Foarte multe dintre temele dezbătute aici, pe grupul NVDC Romania si #schimbamnasterea primesc răspuns la cursul ei.
Simt gratitudine fata de cineva care face pionierat și se lupta cu sistemul ca noi sa avem șanse la nașteri implinitoare.
“SCHIMBAM NAȘTEREA” ne include…Rămâne sa ne alăturăm ei pentru a produce acele schimbări pe care ni le dorim atât in noi cât și in mediul in care trăim sau naștem.
Informația exista, trebuie doar accesata. N-avem nici o scuza pentru ignoranta. E uimitor cum facem cam 15-18 ani de scoala pentru a ne pregăti pt o profesie, dar facem aproape nimic ci doar lasam sa ni se întâmple, când vine vorba sa ne pregătim de cele mai importante aspecte din viața…căsnicia, nașterea, creșterea copiilor…
MULȚUMESC, dragă Ditta Depner ❤ !

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button