Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Termeni si conditii

Ditta Depner > Termeni si conditii

Renasterea

Acest site a fost conceput si dezvoltat de Ditta Depner, pentru a fi o sursă generală de informare în domeniul sarcinii, nașterii naturale si a tuturor aspectelor legate de cresterea intr-un mod cat mai sanatos a bebelusilor. Prin accesarea acestui site, prin citirea acestor materiale și informații publicate aici, confirmați că ați citit, înțeles, acceptat și agreat următoarele condiții:
Site-ul www.dittadepner.ro cat si drepturile de utilizare și de proprietate sau copyright ale conținutului acestui acestui website, incluzand fără limită structura, design-ul, aspectul, informațiile, logo-urile și brand-urile sunt proprietatea Ditta Depner și SC Dittas courses SRL.
Ditta Depner permite accesul gratuit la informațiile publicate pe acest site, acestea însă nu pot fi copiate sau tipărite în scop profesional sau comercial. Ca urmare, copierea fara a mentiona sursa in mod explicit a tuturor materialelor ale acestui website este interzisa prin legea copyright-ului romanesc si international. Este deci interzisa modificarea, republicarea sau redistribuirea acestor articole sau informatii ale acestui website fără a cere voie în scris pe adresa ditta@dittadepner.ro sau fara a mentiona explicit sursa lor.
Cu toate că Ditta Depner a luat dintotdeauna toate măsurile necesare și rezonabile pentru a asigura veridicitatea acestor informații conținute în acest site, nu exista nicio garanție expresă sau implicită asupra exactitatii depline a acestor informatii generale despre sarcina si nastere. Ditta Depner si SC Dittas Courses SRL”, sau orice educator prenatal „Renasterea” nu isi asuma in niciun fel răspunderea izvorâtă din utilizarea acestui website sau din capacitatea Dumneavoastră de a acționa sau de a lua hotarari legate de sanatatea fizica sau psihica proprie sau a copilasului Dumneavoastra.

Orice material sau informatie afișate pe site-ul acesta, nu reprezinta nicio garantie in caz particular sau personal. Ditta Depner nu este răspunzătoare pentru pierderi de orice fel, suferite de Dumneavoastra. Nicio informație conținuta de acest website, niciunul din articolele semnate de Ditta Depner nu reprezintă o formă de consiliere psihologică sau de terapie pentru cititor. De asemenea, cursurile si consilierile individuale sau de grup oferite de Ditta Depner sau de catre educatorii prenatali „Renasterea”, nu reprezintă grupuri de suport cu valoare terapeutica sau psihologica.

Articolele si toate informatiile pe care le veți găsi pe acest site nu se substituie unei terapii individuale sau de grup cu cadre medicale specializate. Aceste informatii nu pot inlocui o diagnosticare medicala si nu pot inlocui un tratament medical. Toate informațiile publicate pe acest site au scop pur informativ, deci utilizarea acestui site se face pe propriul risc si implicit pe propria raspundere.

Echipa „Renasterea” si Ditta Depner