Ditta Depner - terapeut holistic traume pre și post-natale

Cursuri Postnatale

Nașterea

Ce facem imediat după ce s-a născut bebe?

Draga mea, nașterea nu se încheie odată cu expulzia bebelușului.

Imediat urmează nașterea placentei, iar Ora Magică alături de bebelușul tău va crea conexiunea de care aveți nevoie pentru a porni Alăptarea într-un mod armonios și blând.

Ți-am pregătit un curs complex doar despre alăptare, care cuprinde tot ceea ce ai nevoie să știi pentru o lactație de lungă durată, dar și despre digestia bebelușului, colicii la bebe și motivele de refuz ale alăptării.

 

Ce să faci dacă ai avut o naștere traumatizantă

Dacă simți că nașterea nu a decurs așa cum visai, ci dimpotrivă, te-ai simțit:  

Te invit să cauți în interiorul tău ce te macină și să transformi aceste emoții cât mai repede. 

Te regăsești măcar în una dintre acestea?

E posibil să nici nu știi că ești în depresie, pentru că subconștientul  ascunde aceste emoții dureroase  ca să te protejeze de suferință.

Foarte multe femei suferă în tăcere fără să știe că nașterea traumatizantă e chiar sursa suferinței.

Descoperă acum ce te macină în interior, iar astfel să faci loc vindecării profunde, să îți recapeți zâmbetul, energia și pofta de viață participând la ȘEZĂTORILE VINDECĂTOARE special concepute pentru mamele care au trecut prin nașteri traumatizante ce necesită explorarea emoțiilor și vindecarea traumelor. 

DEPRESIA POSTNATALĂ

Realitatea nespusă de statistici: Cât de normală este depresia postnatala?

Statisticile actuale arată că 2 din 10 femei care tocmai au născut suferă de această formă de depresie, însă cercetările confirmă o altă teorie îngrijorătoare.

Se estimează că în realitate, nu mai puțin de 65 % dintre femei suferă în tăcere chiar toată viața de pe urma acestui dezechilibru, care ajunge să le stăpânească nu doar viața de mamă, ci toate segmentele vieții familiale, profesionale și sociale.

Datele oficiale nu reflectă asta, tocmai pentru că a devenit ceva atât de comun, încât ajunge să fie tratat ca fiind ceva normal și, deci, lăsat să treacă neobservat de cei din jur.

Vindecă-ți depresia post natală pentru ca în loc de lacrimi și durere, să te bucuri de bebe mic și de timpul petrecut cu atingeri calde, gângureli drăgălașe și privit ochi în ochi.

CE CURS REZONEAZĂ CU TINE?

Terapie de vindecare a depresiei postnatale | Predare PREMIUM EXPERIENȚIALĂ de 27 de ore în 6 întâlniri

Curs Puericultura