Ditta Depner - terapeut holistic traume pre și post-natale

Cursuri Gravide

Cursuri gravide pentru pregătire fizică și emoțională înainte de naștere

Nașterea

Când începe cu adevărat pregătirea pentru sarcină?

Nașterea oferă lumii un nou Suflet întrupat și o nouă etapă de viață mamei, care din acea zi sacră își încep împreună noua Călătorie în această lume.

Este esențial să tratezi cu considerație și blândețe fiecare etapă a maternității, să răspunzi corpului și emoțiilor tale, indiferent că te pregătești de sarcină, aștepți deja un copil sau tocmai ai născut.

De la concepție până la venirea bebelușului - de ce să ții cont

Pentru a avea o experiență a nașterii frumoasă și împlinitoare este esențial să te pregătești pe toate planurile, chiar și înainte de concepție. 

EȘTI PREGĂTITĂ?

1. În primul rând este important să fii pregătită emoțional și psihic pentru noua viață de mamă. 

Vindecarea propriei nașteri, este primul pas pe care orice părinte asumat ar trebui să îl facă dacă își dorește să aducă pe lume copii descătușați de traumele strămoșilor. Pentru o generație liberă, capabili să-și urmeze misiunea fără fricile inconștiente moștenite. 

Ți-am pregătit cursuri experiențiale (practice) Live Online dedicate vindecării traumelor de la propria naștere, pentru a nu le repeta la nașterea copilului tău. 

Vezi ce Cursuri pentru viitoare mămici , te ajută să te pregătești psihic și emoțional pentru a concepe și naște un copil, chiar și atunci când ai primit un diagnostic de infertilitate.

PREGĂTIREA FIZICĂ

2. Pe lângă vindecarea emoțională, este foarte importantă și pregătirea fizică. Pentru ca venirea pe lume a bebelușului tău să nu te lase cu traume și amintiri dureroase, e foarte important să cunoști fiziologia sarcinii și procesul nașterii.

Vezi ce Cursuri Prenatale poți accesa chiar acum

ROLUL DE MAMĂ

3. Rolul de mamă începe din momentul în care bebelușul este așezat la pieptul tău și ai nevoie să știi cum să răspunzi nevoilor lui reale din prima clipă de viață.

Aici găsești Cursuri Postnatale pentru o mămică relaxată și un bebeluș fericit.

CE CURS REZONEAZĂ CU TINE?

Seminarii prenatale de cunoaștere și dezvoltare personală

Alege din lista de Cursuri Gravide ceea ce ai nevoie în acest moment, fie că îți dorești un copil pe viitor, fie că ești deja însărcinată sau ai născut și vrei să știi cum să ai grijă de bebe și de tine.

Te aștept cu drag în Călătoria fascinantă a Zeiței care dă viață, pentru ca tu să scapi de frică, să te vindeci și să trăiești cu bucurie și încredere nașterea și viața de mamă.
Pentru că este mult prea important
CUM ne naștem copiii!