DITTA DEPNER

Cursuri pentru viitoare mamici

Nu vine bebe?

Vă doriți mult un copil, însă parcă ceva nu se așază, fie că nu ai starea potrivită, nu e momentul, ori intervine ceva mai important de rezolvat.

Poate nu ai cel mai bun job, poate ar trebui o casă mai mare, poate îți e frică de naștere, de faptul că te vei îngrășa excesiv sau te temi că viața ta nu va mai fi ca înainte.

La asta se mai adaugă și poveștile de groază despre naștere ale prietenelor, sfaturile mamei care îți spune că te apropii de 30 de ani și trebuie să ai și tu un copil, gândul că nu vei mai fi atât de liberă ca până acum și multe astfel de piedici psihice.

Un pas esențial în pregătirea unei viitoare mamici. De ce emoțiile de dinainte de concepție sunt mai importante decât orice vizită la medic?

Hai să-ți spun un secret: toate piedicile, amânările și chiar diagnosticele care stau în calea conceperii unui copil, arată că la nivel profund sau undeva în copilărie, o emoție a rămas blocată, iar acum ea așteaptă doar să fie scoasă la suprafață și înțeleasă.

Pentru ca tu să îți poți asuma pe deplin rolul de mamă, trebuie să verifici dacă ai chiar și doar un singur gând legat de naștere, care te face să dai un pas înapoi.

Se poate să crezi că nu ai nimic de rezolvat, că tu ai avut o copilărie fericită și nu ai ce vindeca, însă vreau să te întreb ceva foarte important:

– Tu știi cum a fost nașterea ta? Știi cum și-a petrecut mama sarcina cu tine, ce a simțit în travaliu și cum au fost primele tale luni de viață?

Ei bine, în răspunsurile la aceste întrebări se află cheia care îți va deschide ușa către cunoașterea tainelor concepției conștiente și asumate.

Există vreo legătură între fertilitate și emoțiile pe care le-ai trăit în burta mamei tale?

Fie că ne dorim sau nu, experiența pe care am trăit-o în viața intrauterină și cea din momentul în care ne-am născut, impregnează subconștientul nostru cu amintiri care se vor repeta precum un clișeu, ori de câte ori vom întâmpina obstacole și încercări în timpul vieții noastre.

Cu alte cuvinte, modul în care reacționăm în situațiile limită din viața noastră, este în strânsă legătură cu felul în care ne-am trăit cele 9 luni în pântec și cum am trecut prin propria naștere. Aceste descoperiri sunt susținute de foarte mulți autori și psiho-terapeuți care au studiat epigenetica și sub ce formă se transmit traumele transgeneraționale. ( Menis Yousry, Gabor Mate, Patrice Van Eersel, Mark Wolynn, Prof. Dr. Constantin Dulcan).

La naștere și cu mult înainte, chiar și de la concepție, o accesăm emoțional pe mama din postura de copil al ei, iar felul în care simțim această conexiune, ne va influența percepția asupra maternității, atunci când noi, la rândul nostru, ne vom dori sau vom avea un copil.

Frica de naștere a unei femei care încă nu a născut, precum și faptul că o femeie nu rămâne însărcinată de ani de zile sau pierde sarcini după sarcini deși e clinic sănătoasă și aptă de a aduce pe lume copii, sunt doar două exemple de blocaje temporare ale fertilității.

Însă o astfel de abordare holistică nu o vei întâlni în niciun cabinet medical.

Unde să fie de fapt problema? Citește mai departe ca să afli.

Cursuri pentru viitoare mămici marca „Renașterea” adresate femeilor indiferent de vârstă care își doresc copii.

Cursuri pentru viitoare mămici, de la pregătire pentru sarcină, până la alăptare și îngrijirea bebelușului, există o mulțime la ora actuală.

Nu există însă niciun curs în România care să se ocupe în mod special de vindecarea emoțiilor nașterii și să prelucreze în detaliu acele traume inconstiente, conexe acestor momente.

De aceea, după o vastă experiență ca educator prenatal încă din anul 2009, am devenit și terapeut de traume pre- și perinatale.

Am lucrat intens cu femei care au primit diagnostice de infertilitate, iar cele mai multe au ajuns să își răspundă la marea lor dilemă legată de concepție chiar în timpul terapiei.

Așa a luat naștere Seminarul de Fertilitate Holistică și Concepție Conștientă. Aici, în urma poveștilor, fiecare femeie ajunge să dezgroape amintiri despre care nu mai știa nimic, dar care îi blochează șansa de a fi mamă.

Metoda mea specifica și unică de lucru este cea a unui laser foarte precis, ca un fel de „lupă” deasupra concepției, sarcinii și nașterii tale. În cadrul seminarilor mele, te voi ajuta să înțelegi în profunzime aceste momente de mare importanță, care te-au impactat enorm și ți-au influențat chiar și traiectoria vieții tale, a carierei sau a misiunii tale. Împreuna, le vom găsi sensul, iar tu vei integra și înțelege repercusiunile acelor evenimente în viața ta, iar astfel te vei putea elibera de povara traumei și poți rescrie Povestea vieții tale, cu mai multă ușurință.

Ce impact are asupra fertilității unei viitoare mămici faptul că tu:

De asemenea vei înțelege ce înseamnă din punct de vedere holistic:

Dacă știi că mai există o șansă, care poate fi chiar singura, tu ce alegi?

Nu diagnosticul în sine te face infertilă (o confirmă cele peste 90% din cazurile de infertilitate temporară), ci emoția care a dus la apariția acelui diagnostic. Iar aceasta emotie poate fi conștientă sau subconștientă. În ambele cazuri tu singura poți afla în cadrul seminariilor mele de fertilitate holistica, care sunt cauzele care te blochează sa ramai insarcinata.

Vreau să știi un lucru: frica de naștere și gândurile incerte despre maternitate sunt în totalitate reversibile prin conștientizare și vindecare, la fel cum sunt și diagnosticele de infertilitate care te împovărează deja de ani de zile.

Dă-ți încă o șansă la o sarcină naturală, înainte să îți pierzi orice speranță!

Te aștept la Seminar ca să te vindeci profund de durere și să înțelegi de ce până acum nu ai reușit să concepi un copil!