SEMINAR ÎNREGISTRAT CU DITTA DEPNER

INVESTIGAȚII GRAVIDE

Pentru o sarcina asumata

Informează-te conștient despre testele, analizele și suplimentele cu adevărat necesare în sarcină

SEMINAR ÎNREGISTRAT CU DITTA DEPNER

INVESTIGAȚII GRAVIDE

Pentru o sarcina asumata

Informează-te conștient despre testele, analizele și suplimentele cu adevărat necesare în sarcină

Cum să nu te mai lași manipulată prin frică și ce să faci pentru ca bebelușul tău să se dezvolte armonios în burtică

Sarcina este o perioadă unică, plină de așteptări și emoții, care influențează nu doar starea ta fizică și emoțională, dar și dezvoltarea pe termen lung a bebelușului din pântec.

Deși sănătatea ta este una bună, de cele mai multe ori se întâmplă să te simți copleșită de avalanșa de teste și analize recomandate în sarcină. Așa că, ajungi să te îndoiești de instinctele tale naturale și să te lași pradă temerilor, căutând o falsă siguranță în precauții excesive.

Este complet normal să ai îndoieli și să cauți ce e mai bine pentru tine și bebelușul tău, în măsura în care aceste căutări te conduc spre decizii echilibrate și informate.

Am creat acest curs pentru a-ți oferi claritate în alegerea opțiunilor tale, astfel încât să discerni între necesar și excesiv, bazându-te pe alegeri conștiente, și nu pe frici sau alte presiuni nejustificate.

În plus, te voi învăța cum să faci față emoțiilor ascunse și neexperimentate, astfel încât să deții controlul asupra experienței tale de sarcină.

Informațiile pe care ți le voi pune la dispoziție, te vor ajuta să depășești această barieră a fricii și a nesiguranței, bucurându-te pe deplin de o sarcină liniștită, iar bebelușul de un start sănătos în viață.

Preia controlul asupra corpului tău, astfel încât să decizi
– tu singură –
ce este mai bine pentru tine și bebelușul tău

Bună, Ditta! Doar voiam să revin cu o veste bună, după ce te deranjasem cu dilema mea legată de nivelul beta Hcg. Am fost la medic, am un bebe și e bine. Doamne ajută așa să fie și de acum încolo!

Vreau să îți mulțumesc pentru sfaturile și materialele din cursul pentru Burtici! Pentru că le vizionasem, am știut să refuz ecografia transvaginală, ecografii de morfologie și analize inutile. Mi-a dat medicul o listă de 25 de analize pe care să le fac, deși eu sunt bine. Dar doar ”să fim siguri că nu apar complicații”, de la HIV la rubeolă, hepatită, etc.

Am refuzat și antibioticul prescris pentru o presupusă infecție urinară cu streptococ B, care ieșise la analiza de urină (o făcusem eu anterior), dar eu neavând niciun simptom! Și culmea, am fost la unul dintre puținii medici din București ”renumiți” că susțin nașterea naturală, că au empatie și că sunt pe cât mai natural. Va trebui să găsesc alt medic.

 Pentru că îți urmăresc materialele și cursul am știut cum să nu mă las înfricoșată și îți mulțumesc pentru asta! Este debusolant pentru mine ca și gravidă să văd că nu prea găsesc medici care să se rezume la un strict necesar în sarcină, însă voi mai căuta și atât timp cât mă simt bine, nu îmi fac griji, pentru că am materialele tale care să mă îndrume. O zi frumoasă și îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru gravide!

Alexandra

Te invit să te (Re)conectezi cu puterea și intuiția naturală de mamă, eliberându-te de

Fricile care pun presiune pe sarcina ta și de conflictele emoționale cu care te poți confrunta

Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt testele și analizele din sarcină cu adevărat necesare, atunci poate a venit momentul să prioritizezi și să filtrezi informațiile din jur cu înțelepciune.

Informeaza-te!

De cele mai multe ori, ești testată nu pentru că ai avea o problemă de sănătate, ci pentru că protocolul standard așa cere. Iar asta nu te va face decât să treci printr-un filtru al îndoielii și al anxietății, creând adesea un efect nocebo.

Iată deci, și motivul pentru care multe dintre simptomele neplăcute din sarcină, pot fi amplificate de acest stres psihologic și nu neapărat de vreo condiție fizică a ta.

Atât timp cât ești sănătoasă, poți decide și singură ce teste și analize să faci, mai ales atunci când ești informată despre ce presupun ele.

Mai mult decât atât, în urma testărilor excesive îți creezi îngrijorări inutile, care pot afecta negativ dezvoltarea emoțională a copilului pe termen lung. Iar asta nu o spun doar eu, ci mai multe studii medicale. 

Așa că, în loc să te lași copleșită de teama necunoscutului sau de posibile scenarii negative, îndemnul meu este să apelezi la discernământ și încredere în propriile simțuri.

În acest fel, te vei putea concentra mai mult pe frumusețea momentului din prezent, și nu pe temerile legate de ”ce ar putea fi”. 

Sunt aici ca să te încurajez și să-ți pun la dispoziție toate resursele pentru ca tu să poți decide cu claritate și convingere cum vrei să-ți trăiești sarcina.

În final, sfatul meu este simplu: Dacă starea ta generală este bună și ai un stil de viață echilibrat, nu îți îngrijora și mai mult sufletul. Acordă atenție bunăstării tale și a partenerului și bucurați-vă împreună de această călătorie specială.

Doar prin alegeri conștiente vei aborda sarcina cu o minte deschisă și un spirit calm

”Am o stare de spirit foarte ok de când am aflat, nu mă doare nimic, mă simt perfect. Dacă nu te ascultam, aș fi crezut că sunt defectă sau că e ceva în neregulă. De ce zic asta? Pentru că de mulți ani lucrez cu mine, cu trecutul meu, traume, etc. Am studiat mult NMG și multe altele.

Acum, ascultându-te și pe tine, ar avea sens de ce nu am simptome precum grețuri, vărsături, dureri. Am o alimentație foarte sănătoasă și fac sport regulat. Nu plănuiesc să schimb nimic.”

Marilena

Transformă această perioadă într-o experiență de creștere
și învățare și oferă-i bebelușului tău
cel mai cald și primitor început de viață.

Ce vei câștiga dacă aplici cunoștințele din acest curs:

CE BENEFICII VA AVEA BEBELUȘUL TĂU

DESFĂSURARE CURS

Teste și analize în sarcină

(valoare 300 lei)

Mituri în Sarcină

(valoare 600 lei)

Bonus special

 

Beneficiile pe care acest curs ți le aduce nu pot fi înlocuite cu nimic altceva, pentru că îți dorești tot ceea ce e mai bun și mai sănătos pentru copilul tău.

Ai nevoie de tot sprijinul și de toate informațiile care să te asigure că iei cele mai bune decizii pentru a te simți în siguranță pe tot parcursul sarcinii.

Și pentru că îmi doresc ca acest curs extrem de important să poată ajunge la cât mai multe mămici,

am decis ca prețul de achiziție să fie de 900 de lei.

 

Accesează acum cursul care îți va schimba parcursul sarcinii.

PREȚ DE LANSARE CU COD DE REDUCERE 50 %

VALABIL 24 ORE!
RON900
RON 450 Plată unică
  • Teste și analize în sarcină
  • Mituri în sarcină
  • Cum vine un suflet

Garanție 100% Satisfacție

Te asigur că acesta este cel mai complex Curs de Pregătire esențială pentru Sarcină, Naștere și Perioada imediat după Naștere. Sunt informații de care ai neapărat nevoie pentru a ști ce presupune sarcina și nașterea, precum și situațiile neprevăzute ale acestui proces.

Poți fi relaxată în ceea ce privește calitatea și actualitatea informațiilor de pe tot parcursul acestui curs. Este o investiție chiar mai importantă decât multe dintre vizitele la medic, adesea excesive și pe foarte mulți bani.

Despre mine

Sunt Ditta Depner, educator prenatal încă din 2009, iar visul meu este să trezesc în tine viziunea înaltă a ceea ce ești de fapt.

Vreau să te ”ReÎmputernicesc”, draga mea! Să te impulsionez să-ți recâștigi toate super-puterile pierdute pe drumul tău și să te regăsești.

Am pus bazele cursurilor mele, bazându-mă pe tot ce am învățat, pe tot ce am experimentat, pe tot ce cred cu tărie.

Îmi doresc ca prin informațiile din acest curs să îți ofer puterea de a lua decizii înțelepte, bazate pe conștientizare și nu pe frică. De a consolida o legătură emoțională puternică și sănătoasă cu bebelușul tău.

Mai mult, te voi învăța cum să asculți și să valorizezi intuiția ta naturală de mamă, să-ți onorezi emoțiile și să le transformi în forțe pozitive, care să te susțină în sarcină și la naștere.

Îți dorești o sarcină cuprinsă de neliniște și îngrijorări? Sau preferi să te bucuri de această perioadă unică, fiind informată și conștientă de alegerile pe care le faci?

Vei învăța să discerni între necesar și excesiv, pentru că îți voi explica toate detaliile legate de testele nocive și efectul lor asupra bebelușului din pântec. Observațiile, dar și informațiile din curs se bazează pe dovezi științifice medicale și reprezintă o modalitate echilibrată de îngrijire a sarcinii.

Mămicile care au urmat principiile pe care le promovez, au experimentat sarcini mai liniștite, fără stresul și anxietatea cauzate de supratestare, având încredere deplină în acest proces natural.

Permite-mi să te ghidez către o sarcină echilibrată, împlinită și liberă de frici nejustificate. Sunt aici să te ajut să te pregătești pentru o naștere cu blândețe pentru tine și copilul tău.

Te îmbrățișez cu mare drag și ne vedem la curs!

Ditta Depner

Atenționări speciale

Recomandările din acest curs sunt sigure pentru sarcina ta, atât timp cât starea generală este una bună și ai un stil de viață echilibrat

Toate informațiile pe care le vei afla sunt bazate pe studii medicale și experiența mea personală, precum și pe feedback-ul mămicilor care au aplicat aceste principii.

Vei avea acces la sfaturi concrete, recomandări personalizate și dovedite,
care să te sprijine în parcursul tău unic de sarcină.

Îți voi arăta o altă perspectivă a interpretării analizelor și testelor din sarcină

În acest fel, îți vei da seama că acest proces natural NU este o boală ce trebuie răs-analizată,
ci o stare firească și normală, pe care ar trebui să o trăiești cu bucurie și liniște.

Discutăm deschis despre riscurile supratestării în sarcină, intervențiile medicale nejustificate, inclusiv stresul inutil care îți va afecta sarcina.

Scopul meu este de a te împuternici să iei decizii informate și benefice pentru tine și bebelușul tău.

Voi sublinia recomandarea greșită a unor suplimente în sarcină și riscurile la care te supui pe termen lung.

Multe beneficii le poți lua dintr-o alimentație sănătoasă și suplimente care nu sunt sintetice.
Un lucru pe care trebuie să-l știi e că bebelușul nu este afectat de carențele alimentare – dacă le ai – pentru că se va folosi de rezervele tale din organism.

Asumă-ți sarcina și filtrează cu discernământ recomandările pe care le primești

Fiind vorba de corpul tău și sănătatea bebelușului, nu este nimeni în măsură să decidă în locul tău
când și de câte ori vei fi analizată.
Dacă vei fi informată, vei ști cum să gestionezi anumite situații și nu îți va mai fi frică de
”ce s-ar putea întâmpla”.

Prezența partenerului pe parcursul sarcinii este esențială

Prezența tatălui în perioada sarcinii este incredibil de valoroasă, atât pentru susținerea ta emoțională, cât și pentru construirea legăturii cu bebelușul din pântec, încă dinainte de naștere.

Împreună veți lua decizii informate și vă veți putea pregăti pentru rolul de părinți.

Recomand ca partenerul tău să parcurgă alături de tine acest curs pentru a te putea înțelege mai bine și mai ales pentru a te susține în relația cu personalul medical.

Cursul Dittei a fost cu adevărat transformational pentru mine ca mamă la primul bebe, dar și pentru noi doi ca și cuplu, căci am participat împreună. Am început cursul plină de frici și l-am terminat încrezătoare în puterea nemărginită a vieții, și a bebelușului nostru. În special partea despre contracții ne-a ajutat enorm să gestionam împreuna un travaliu de 33 de ore în urma căruia am născut natural, fără epidurală, fără epiziotomie, și cu amintirea unei experiențe fabuloase din care nu aș schimba nimic. Sunt convinsă că aș fi trăit cu totul altă experiență dacă nu mi-aș fi deschis mintea și inima la cursul Dittei. Îi rămân mereu recunoscătoare Dittei pentru toata munca ei în acest domeniu și îți recomand din inima cursurile ei, dacă rezonezi cu ea.

Andreea K

Întrebări frecvente

Total 5h25min astfel:

  • 2 Module de predare, în total 4h 35 min
  • 1 Curs BONUS, în total 45 de min

Pentru detalii desfășurare click aici.

Plata se face online cu un card Visa sau Mastercard.

Pentru că îmi doresc cu adevărat să beneficiezi de aceste informații pe care ți le pun la dispoziție și pentru a fi cu adevărat pregătită de naștere, accesul la curs va fi de 9 luni calendaristice din momentul în care achiți cursul. După aceea, accesul va fi restricționat automat.

Îți recomand să parcurgi acest curs cât mai devreme în perioada sarcinii, sau chiar și în perioada în care te pregătești de concepție deoarece îți va oferi un start informat.

Imediat ce vei finaliza înscrierea vei primi pe e-mail modul în care te vei putea conecta la platforma de curs.

Un link personalizat te va duce direct la cursul tău.

Vei putea începe cursul imediat.

Acest curs te costă aproape cât un consult ginecologic

Însă avantajele pe care le obții sunt de neînlocuit, 

pentru că nimeni nu îți va vorbi despre riscurile la care este supus bebelușul în urma supratestărilor.

Aceste informații devin cu mult mai valoroase atunci când le accesezi din timp și ești conștientă de lucrurile care îți sabotează corpul, punându-te într-o stare de nocebo. 

Corpul știe foarte bine ce are de făcut, doar că este ghidat într-o direcție medicală excesivă, care nu ține cont de abordarea holistică și de capacitatea naturală a organismului de a se regla și adapta.

Mai multe informații și detalii importante despre sarcina ta, le vei afla în cadrul acestui curs.

Testimoniale

“A

Florina Homocea

“Intalnirea

Raluca Petrache

“Eu am apucat sa practic de 2-3 ori respiratia “haaaaa” inainte de nastere. Mi s-a parut deosebit de utila. Travaliul meu in schimb a avut 2 parti: una de negare in care spuneam “da, am ceva contractii, dar sigur nu se naste azi”. Pe acele contractii daca erau mai dureroase practicam cumva inconstient respiratia cu pana si simteam ca detensioneaza contractia. In partea ultima a travaliului, practic in momentul in care s-au rupt membranele si am intrat pe acceptare, gata nasc (si am nascut intr-o ora), totul a fost atata de intens, incat daca nu aveam pe “haaaa” in practica nu cred ca reuseam sa ma predau. M-a ajutat enorm aceasta tehnica, am simtit-o relaxanta si eliberatoare ( de tenstiune, de control, de tot).

Comparand aceasta tehnica de respiratie cu cea pe care am invatat-o la prima nastere (si care mi se paruse utila pe atunci), acum aceasta a fost de-a dreptul magica. Nu are termen de comparatie. E as putea spune “salvatoare de energie”.

Daca corpul mamei oricum depune un efort in acele momente, cu aceasta tehnica am simtit ca nu trebuie sa depun un efort suplimentar, iar acest lucru mi-a permis sa ma predau procesului si sa il observ.
Iti multumesc!” 🤗❤️

Ioana Lupu

Acest curs nu este menit să prescrie tratamente și nu este în măsură să emită un diagnostic medical, ci încurajează informarea celor ce caută alternative la actualul sistem supra medicalizat privind maternitatea.
Informațiile din acest curs sunt cu titlul informativ, iar alegerile și consecințele lor vă aparțin în totalitate.
Nu ofer nicio garanție expresă sau implicită a faptului că informațiile din acest curs sunt potrivite fiecărei persoane.

Din motivele expuse mai sus, se recomandă ca orice informație prezentată în acest curs să fie consultată și din altă sursă.
Ditta Depner și DITTA DEPNER LIFESTYLE COACHING CO LLC nu pot fi trase la răspundere pentru niciuna din alegerile dumneavoastră personale în legătură cu deciziile personale pe care le veți lua, privind nașterea și sarcina.
Prin înscrierea la acest curs dumneavoastră sunteți de acord cu condițiile impuse mai sus.

Toate metodele de terapie și practicile publicate sub formă scrisă, audio și video în acest curs sunt în proprietatea exclusivă a Dittei Depner și nu pot fi reproduse în scopuri profesionale sau comerciale.

 

Ditta Depner, în calitatea sa de autor, are dreptul să pretindă dreptul de autor asupra lucrărilor sale şi să se împotrivească oricărei denaturări sau altei modificări făcute de un terț. Orice prejudiciu de natură personală sau patrimonială ce survine ca urmare a utilizării fără acord a conținutului creat de Ditta Depner va trebui reparat conform legii. Ditta Depner este proprietarul exclusiv al logo-urilor, cromaticii aferente acestora şi a mărcii comerciale “Renașterea”.