ONLINE, ÎN DIRECT CU DITTA DEPNER

Șezători Vindecătoare
Înscrie-te acum și prinde ultimele locuri disponibile!

Days
Hours
Minutes
Seconds
Următoarea grupă de Șezători Vindecătoare
va începe în 12 MARTIE 2024.
Timp de 6 săptămâni, MARȚEA
de la 17:00-21:30
vindecăm traumele nașterii, atât petru mamă cât și pentru bebeluș

ONLINE CU DITTA DEPNER

Ai născut de curând și nu-ți regăsești echilibrul?

Ești mămică de curând, dar experiența grea a nașterii te-a traumatizat și nu-ți regăsești echilibrul, nu te bucuri total de noua experiență de mamă cu un bebe mic?

Ești vulnerabilă, plângi ușor, adesea fără motiv, nu te poți odihni bine și ești mai mereu tristă?

Vrei să te aduni și să te echilibrezi dar îți e greu, zilele trec și în loc să te bucuri la maxim de viața de mamă îți vine să plângi de neputință.

Pui presiune pe tine și vrei să lupți, te simți singură și pare că nimeni nu te înțelege.

Dacă a trecut deja o lună și nu ți-ai stabilit echilibrul emoțional este un indiciu că trauma ta are nevoie de vindecare.

Sunt aici să te ajut să-ți regăsești identitatea, echilibrul, pofta de viață
și bucuria de a fi mamă!

Traumele nașterii se pot vindeca, chiar mai ușor decât crezi. În direct, online cu Ditta Depner, în 6 săptămâni

ONLINE CU DITTA DEPNER

Scopul final: Regăsirea de Sine, o mămică fericită, plină de energie și entuziasm.

În doar 6 săptămâni vom ajunge împreună prin exerciții ghidate și informații asumate la scopul final: Regăsirea de Sine, o mămică fericită, plină de energie și entuziasm.

Cursul pe care l-am gândit special pentru a Vindeca Traumele Postnatale este conceput ca o „Șezătoare” pentru femei. Un spațiu unde vei găsi sprijinul și înțelegerea altor femei care au aceeași problemă ca și tine.

Fiecare va putea să-și spună povestea iar acest proces va fi Ghidat cu atenție și Țintit către Rezolvarea Traumelor și Vindecare Profundă a Sufletului.

Din acest motiv la „Șezătoare” pot participa un număr limitat de mămici pentru a putea aloca timpul necesar fiecăreia în parte.

În cele 6 săptămâni vei învăța practic cum să renaști ca mamă și ca femeie. Vei fi ghidată să te vindeci de o naștere traumatizantă și să te regăsești ca femeie.

~ Ditta Depner – Terapeut holistic

Pe scurt, câteva repere despre ce-ți va aduce acest seminar:

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce facem?

Să-ți spun câte ceva despre ce rol avea o „Șezătoare” tradițională în viața unei femei de pe vremea bunicii când nu existau comunități online sau telefoane mobile să ne sunăm o prietenă.

„După terminarea treburilor casnice, odată cu lăsarea serii femeile îşi luau cele necesare (în vechime femeile torceau lână la șezători) şi plecau spre casa unde trebuia să aibă loc şezătoarea. Şezătorile se făceau la lumina lămpii cu gaz. Fetele tinere învăţau lucruri noi de la femeile mai vârstnice, astfel şezătoarea reprezenta o formă de iniţiere. Discuțiile erau variate dar în special se urmărea perpetuarea obiceiurile din strămoși”.

Pe vremuri se întâmpla ca femeile să nască pe ogoare, fără medici, fără frici, fără ajutor. Plecau doi și se întorceau trei. Nașterea era ceea ce și acum ar trebui să fie, un fenomen normal. Și acest subiect era discutat la șezători. Femeile mai în vârstă povesteau celor tinere ce trebuie să facă și la ce să se aștepte atunci când vor naște.

De aici ideea de „Șezătoare”, dorința de a reveni la normal, la natural, la firesc într-o lume care cu timpul s-a complicat și ne-a îndepărtat de adevărata noastră natură, ne-a făcut să uităm că suntem puternice și că nu avem nevoie de atâtea câte ni se inoculează pentru a putea da naștere unui copil.

Discuțiile din cadrul „Șezătorii” vor fi mereu constructive, cu scopul vindecării traumelor nașterii și orientarea către un nivel superior al înțelegerii de unde vom putea să trăim în sfârșit viața cu adevărat: fericite și pline de energie.

Ai garanția banilor înapoi!

În caz că, după ce te-ai înscris și ți-ai rezervat un loc în grupa actuală, vei considera că nu rezonezi cu stilul meu sau că nu ți se potrivește abordarea, vei primi banii înapoi pe curs, chiar din prima zi, mai puțin taxa de înscriere de 625 lei, care limitează numărul de cursanți dintr-o grupă. Astfel, te poți înscrie relaxată, fără teama că nu-ți vei putea recupera banii.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cât durează?

6 săptămâni
4 ore în fiecare Marți, cu câte 30 de minute de pauză

Când începem?
Marți 12 MARTIE 2023
Ora: 17.00-21.30

Sunt 6 săptămâni (24 de ore intensive de vindecare) în care îți garantez că vei vedea o schimbare majoră în viața ta, iar eu sunt aici să parcurg acești pași cu tine.

Va fi un seminar experiențial, foarte interactiv, cu multă introspecție, cu povești așternute pe hârtie, cu emoții profunde, filmulețe educative speciale, prezentări live. Vei fi „prinsă” în acest proces al vindecării și vei avea nevoie de liniște și confort în fotoliul tău preferat.

Pe parcursul celor 4 ore ale cursului efectiv, vom face în plus o pauză de 30 minute pentru alăptat/interacționat cu bebe.
Recomand să găsești pe cineva care să stea cu copilul în timpul acelor 4 ore și jumătate de curs 

pentru a beneficia la maxim.

Ce înveți?

În cele 6 săptămâni vei învăța practic cum să renaști ca mamă și ca femeie.

După cum am descris mai sus, unde am enumerat beneficiile acestui curs, ideea de bază este că vei fi ghidată să te vindeci de o naștere traumatizantă și să te regăsești ca femeie.

Și în plus…

Am lăsat la final o surpriză, aceea că vom învăța metode de vindecare a traumelor copilului din timpul nașterii.

Fie că ne dăm sau nu seama, la o naștere traumatizantă și copilul este profund afectat. El este implicat în procesul nașterii trup și suflet: tu naști – el se naște. De aceea este foarte importantă și vindecarea lui.

Pentru ca el să crească armonios, frumos, fericit, fără frici, este esențial să pornească în drumul vieții fără trauma nașterii. De aici pornesc o sumedenie de alte traume pe parcursul vieții și se perpetuează de la mamă la copil mereu și mereu.

La acest curs vei învăța cum să aplici anumite metode de vindecare emoțională foarte eficiente pentru ca bebelușul tău să depășească cu bine momentul nașterii dificile.

Am adăugat spre final acest beneficiu major pentru că mama are nevoie să se vindece pe ea însăși întâi pentru a putea apoi să-și ajute copilul.

Mi-au venit acum în minte instrucțiunile din avion: când masca de oxigen cade, este indicat ca mama să-și fixeze prima dată masca și abia apoi să îi fixeze și copilului masca lui.

Sfatul asta chiar are sens, mult mai profund decât pare, nu putem să-i ajutăm pe ceilalți înainte să ne ajutăm pe noi înșine dar mai ales în cazul mamă-copil, mama își poate ajuta copilul mic dacă ea este în siguranță, dar invers nu.

Cât costă?
Preț întreg 3750 lei
625 lei/ședință timp de 6 săptămâni

6 săptămâni, total 24 de ore

Costul integral al cursului de vindecarea nașterii este de 3750 lei / sau 625 lei/ ședință, timp de 6 săptămâni!

Investiția ta în autocunoștere, dezvoltare personală și vindecare este chiar convenabilă.

Cam cât ar costa o oră de masaj, tot atât învestești și într-o oră de vindecare profundă și regăsire de sine, doar 50lei/oră, dar beneficiile sunt înzecite. Nu zic că masajul nu e bun, e chiar minunat și mie îmi place și chiar beneficiez des de ședințe de răsfăț prin masaj.

Vreau să pornim în aventura asta a cunoașterii și vindecării ca niște leoaice pline de curaj și determinare. Chiar avem nevoie de o doză de testosteron😊 de eroine. Dacă ceea ce ți-am spus până acum rezonează cu tine și prioritatea ta este de a-ți regăsi identitatea și echilibrul, atunci rezervă-ți locul completând formularul de înscriere și achitând apoi taxa de rezervare de 600 de Ron deductibilă din prețul total al cursului.

Mă bucur că ești determinată să faci pasul spre o nouă Tu!

În plus, dacă după prima „șezătoare” consideri că totuși nu ți-e pe plac abordarea mea, ai GARANȚIA BANILOR ÎNAPOI mai puțin taxa de înscriere, fără a fi nevoie să te justifici, trebuie doar să-mi spui!

PS. Îți reamintesc că locurile sunt limitate la doar 21 de participante, de aceea rezervarea locului completând fișa de înscriere (durează doar 1 minut) este necesară acum și o găsești mai jos.

După ce completezi fișa de înscriere vei găsi modalitățile de plată online super flexibile:

1. Achiți acum integral 3750 lei

2. Rezervi locul în grupa curentă cu 625 lei și achiți în rate, înainte de fiecare ședință săptămânală

 

Dacă ceea ce ți-am spus până acum rezonează cu tine consideri că ai nevoie să te regăsești ca femeie, să îți restabilești echilibrul emoțional și să te vindeci de traumele unei nașteri grele, atunci rezervă-ți locul completând formularul de înscriere și achitând apoi taxa de rezervare de 625 de Ron deductibilă din prețul total al cursului.

Mă bucur că ești determinată să faci pasul spre o nouă Tu!

În plus, dacă după prima „șezătoare” consideri că totuși nu ți-e pe plac abordarea mea, ai GARANȚIA BANILOR ÎNAPOI mai puțin taxa de înscriere, fără a fi nevoie să te justifici, trebuie doar să soliciți aceasta trimițând un email.

PS. Îți reamintesc că locurile sunt limitate la doar 21 de participante, de aceea rezervarea locului completând fișa de înscriere (durează doar 1 minut) este necesară acum și o găsești mai jos.

După ce completezi fișa de înscriere vei găsi modalitățile de plată online, flexibile.

Îți mulțumesc pentru toate aceste date personale pe care mi le-ai oferit.

Ele rămân confidențiale și le voi folosi doar ca și mijloc de comunicare cu tine până ce ne vedem la curs.

Zi minunată,

Ditta Depner

Formular de înscriere

Completând acest formular de înscriere vei primi imediat acces la modalitățile de plată și vei primi detaliile despre desfășurarea cursului pe emailul introdus în formular (vezi și în spam).