Fertilitate Holistică și Concepție Conștientă

ONLINE, ÎN DIRECT CU DITTA DEPNER
27-28-29 SEPTEMBRIE 2024
3 zile (27 de ore) de interacțiune experiențială,
ca într-o tabără intensivă de conștientizare și vindecare

ONLINE CU DITTA DEPNER

Ce se ascunde dincolo de neputința de a aduce pe lume un copil?

Dacă dorința de a rămâne însărcinată nu este îndeplinită, femeia începe să se îngrijoreze și să caute explicații. O programare la ginecolog, este prima acțiune la îndemână. Cele mai multe dintre femei primesc prematur diagnosticul de infertilitate.

De aici începe șirul nesfârșit de semne de întrebare. Femeia nu înțelege de ce ei i se întâmplă asta, i-a asupra ei întreaga vină și se teme că va ajunge să fie judecată și acuzată de cei apropiați.

Visele legate de familie, de prezența unui copil care să aducă veselie în casa, par că se năruie. Teama că își va dezamagi soțul și familia, devine o presiune în plus care se alătură situației deja apăsătoare.

Vestea bună este că cel mai adesea blocajele infertilității sunt temporare, iar unele diagnostice sunt reversibile.

Diagnosticul rece si sec de "infertilitate" se poate schimba, chiar mai ușor decât crezi. În direct, online cu Ditta Depner, în doar trei zile, vei putea vindeca ceea nu ai reusit sa rezolvi in nenumaratele sedinte cu psihologul tau personal.

ONLINE CU DITTA DEPNER

Devino conștientă de cauzele infertilității

Atunci când femeia începe să caute răspunsuri la întrebări, când devine conștientă că majoritatea cauzelor infertilității ei sunt de natură emoțională, mugurii speranței apar și de aici încolo ea va intra pe un făgaș al motivației de a reuși să-și depășească această condiționare.

Draga mea, dacă până aici te regăsești în ceea ce ai citit, atunci ceea ce îți voi spune în continuare, este pentru tine.

Vreau să-ți fac o promisiune pe care am făcut-o și altor femei care au reușit deja să parcurgă alături de mine drumul către redescoperirea feminității și a fertilității.

Prin programul de exerciții practice pe care îl vom parcurge împreună vei ajunge să înțelegi cauzele profunde ale blocajului de a aduce pe lume un copil.

Cele mai profunde cauze emoționale sunt stocate adânc în subconștient și pot fi traume din copilărie sau chiar din mediul intrauterin. Nu sunt puține femeile care descoperă că nu au fost dorite, sau unul dintre părinți și-a dorit băiat. Multe dintre noi am venit pe această lume  în condiții de suferință, sau am fost respinse, chiar și după naștere, crescând pe la bunici.

Odată ce devii conștientă de cauzele infertilității, te bucuri de acel mare AHA de care ai nevoie pentru a zări luminița de la capătul tunelului.

Totuși nu este suficient doar să cunoști teoretic cauzele. Simpla identificare a lor, nu va rezolva de la sine blocajul. De aceea te invit într-o călătorie în cel mai îndepărtat univers dar în același timp, și cel mai apropiat: Sufletul Tău. Aici vei experimenta întâlnirea cu dorințele tale cele mai profunde dar și cu obstacolele ce te împiedică să ți le înfăptuiești.

Fertilitatea Holistică, nu este doar un simplu concept ci o necesitate. Corpul nu este separat de emoții și nici de suflet, din acest motiv le vom aborda ca pe un tot.

Vreau să înțeleg cauzele profunde ale blocajului de a aduce pe lume un copil în direct, cu Ditta Depner, în doar trei zile de weekend.

Vei avea parte de explicații pertinente, bazate și studiate, de exerciții concrete, de consiliere și îndrumare atentă din partea mea.

Cauzele infertilității pot îmbrăca diverse forme și de cele mai multe ori nu o singură cauză blochează curgerea firească a lucrurilor, ci un cumul de factori.

Dintre cauzele emoționale, descoperite, ale infertilității le amintesc pe cele mai frecvente:

CUM ÎȚI POT FI ALĂTURI

Te ajut să afli care este cu adevărat blocajul infertilității

Fiecare cauză în parte generează stres. Cât despre stres, Jaques Martel afirmă în cartea sa, „Cauzele Spirituale ale bolilor”, că însuși stresul de a rămâne însărcinată, poate crea un mare blocaj în această direcție.

Ca să aflăm care este cu adevărat blocajul infertilității în cazul nostru, trebuie să ne explorăm în profunzime sufletul și să ne întoarcem în timp, în copilărie, în concepție și chiar în mediul intrauterin. Amintirile și emoțiile noastre din această perioadă sunt stocate în subconștient și stau la baza blocajului de a aduce pe lume un copil.

Prin exercițiile practice pe care le vom parcurge împreună vei ajunge să înțelegi cauza profundă a  blocajului temporar de a aduce pe lume un copil și vei găsi modalități de reușită specifice ție.

Aici intervin eu, ca terapeut holistic intuitiv pentru traume pre și peri natale

Misiunea mea este să îți redau speranța unei sarcini, atunci când nimic din tot ce ai făcut nu te-a ajutat, să te ghidez către descoperirea și înțelegerea adevăratei cauze a infertilității și să te pregătesc pentru o concepție conștientă și asumată.

DESPRE MINE

Cine sunt eu și cum te pot ajuta ?

Sunt Ditta Depner, terapeut de traume pre și perinatale, fondatorul conceptului ReNașterea a cărui misiune este de a reîmputernici femeile să-și descopere puterea creatoare nemărginită spre o viață trăită cu bucurie și entuziasm.

Călătoria mea spre ceea ce sunt acum, a început cu cele trei avorturi spontane, care pe moment m-au devastat dar care m-au condus către motivația și puterea de a căuta răspunsuri și soluții, atunci când medicii ridicau din umeri.

Astfel am ajuns să-mi explorez feminitatea destul de târziu în viață când am fost nevoită să găsesc răspunsuri la întrebările ce-mi măcinau sufletul: De ce mie? De ce eu? Ce-mi lipsește?

Ceea ce aveam să devin, odată cu cele trei sarcini pierdute și apoi cu cele două sarcini care mi-au adus două minuni de copii, nu era ceva la care mintea mea s-ar fi putut gândi, măcar o clipă.

Acestor experiențe le mulțumesc acum, pentru toate darurile cu care au venit. Au fost situații-limită care mi-au trezit un fel de dor, o nostalgie a feminității pierdute, lucru de care nu eram deloc conștientă.

Au fost lecții dure care, însă, mi-au schimbat percepția și gândirea, în cel mai profund mod posibil. Așa am ajuns să cunosc emoțiile femeii din mine, care stătea ascunsă după paravanul aparent al femeii puternice, invincibile.

M-am pregătit pe parcursul a 12 ani și mă pregătesc în continuu pentru pentru a-mi îndeplini cu succes misiunea mea de a ReÎmputernici femeia, am participat la specialiazarea Subliminal Therapy a lui Edwin Yager, Matrix Birth Reimprinting a lui Sharon King, cursuri din Thailanda cu Matak Chia, Tony Robbins, am absolvit cursuri și specializări de regresie și hipnoză.

Dacă și tu crezi că, dincolo de etichete și diagnostice. ești un Suflet cu nevoie de vindecare

Acest seminar este pentru tine!

Seminarul de Fertilitate Holistică te abordează exact din perspectiva întregului.

Memoria suferințelor și traumelor se stochează în corp nu doar celular ci și la nivel emoțional
Sufletul nu este separat de corpul fizic, ci împreună formează un tot.

Împreună, vom aprofunda un intens proces de vindecare trecând prin procedee și exerciții practice și ușor aplicabile ce merg până la cauzele cele mai profunde ale blocajului tău.

Pentru a determina care sunt blocajele infertilității, trebuie să ne întoarcem în copilăria timpurie, în viața din pântec și chiar în momentul concepției.

Te asigur că totul are sens și îți voi explica concret, pentru a înțelege perfect despre ce vorbesc, iar după un timp, vom împărtăși același limbaj.

Spre deosebire de alte cursuri și workshopuri de vindecare emoțională, la acest seminar experiențial premium vom merge țintit pe cauzele infertilității și vom explora adânc în lumea noastră interioară.

În primul rând, vreau să-ți promit, că te voi ghida în cel mai blând dar și cel mai ferm mod posibil, care te va conduce la rezultate necesare.

Chiar și cele mai introvertite și rezervate femei, care au trecut deja prin acest seminar, mărturisesc că nu se așteptau să simtă nevoia să-și expună sentimentele, dar acest proces de deschidere a sufletului în grupul format, le-a ajutat enorm. 

Cum este organizat seminarul experiențial de Fertilitate Holistică?

Seminarul se desfășoară pe parcursul a 3 zile în week-end, cu 27 de ore de predare (adică 09 ore intense/zi), cu predare, discuții interactive, parte experiențială, filme documentare de vizionat și multe aha-uri pentru fiecare cursantă în parte, chiar dacă lucrăm într-un grup restrâns:
vineri, sâmbătă și duminică: 10:00-21:00
(programul include o pauză de prânz de 1 oră, și 2 pauze de câte 30 de minute)

ONLINE pe ZOOM

Seminarul necesită o pregătire prealabilă care constă într-o temă de casă. Din acest motiv este necesar să rezervi din timp, locul tău la acest seminar (minim 5 zile înainte de începerea seminarului).

Ce cuprinde?

Alte beneficii de care te vei bucura sunt:

Atenție! La acest seminar, nu construim un cerc al plângerilor și stagnării în drame.

Scopul acestui seminar este acela de a ieși din starea de victimă și de a te reîntoarce la calitățile tale feminine minunate, cu care ai fost înzestrata.

Trigger warning! Este un seminar experiențial răscolitor, care va scoate la suprafață răni ce se cer vindecate. Cel mai probabil vei plânge și vei avea momente de catharsis. 

Sunt alături de tine și ai toată susținerea mea. Fii liniștită, știu prin ce poți trece și crede-ma, am la îndemână o intreaga “artilerie grea de arme albe”, prin care să te ajut să ieși victorioasă și să vezi luminița de la capătul tunelului.

Îți mulțumesc pentru toate aceste date personale pe care mi le-ai oferit.

Ele rămân confidențiale și le voi folosi doar ca și mijloc de comunicare cu tine până ce ne vedem la curs.

Zi minunată,

Ditta Depner

ONLINE CU DITTA DEPNER

Cea mai mare bucurie a mea este ca tu să Renaști

Aceste sunt câteva mărturii extrase din grupul de WatsApp, fără numele autoarelor. Ele au fost de acord să împărtășesc cuvintele lor și le mulțumesc, pentru că astfel te pot introduce în atmosfera grupului de susținere.

Te asigur că pe aceste grupuri vei beneficia de maximă discreție. Nu voi divulga niciodată numele tău, și absolut nimic din ceea ce vei scrie acolo, nu voi publica undeva, fără consimțământul tău.

Este un grup de susținere și follow-up, unde se creează o atmosferă magică de deschidere și împărtășire sufletească. Sper să empatizezi cu ele și să privești cu deschidere mărturiile femeilor care au reșit să se transforme, să se regăsească pe ele însele.

„Ieri am stat în ploaie zâmbind, am simțit atâta iubire. Ce am făcut bine sa am parte sa fiu în comunitatea asta de femei superbe?”

„Mulțumesc Ditta, simt că trăiesc un soi de renaștere și am multe de descoperit, să fac cunoștință cu mine, să mă văd mai mult, să mă privesc cu alți ochi, să mă ascult mai des (intuiția).”

„Am simțit și cu meditația pe care am făcut-o, o reîmprietenire cu mine însămi, o vindecare, un reset total. A fost intens, tușeam pentru a mă liniști. Simt că am o nouă putere, conștientizată acum, în aceasta comunitate faină.”

„Îmi e cald la rădăcini, am răbufnit în plâns după un amor cu soțul, pentru că am simțit ca sunt femeie pentru prima dată în viața mea. Am simțit ca e fantastic sa fiu în pielea mea, nu-mi găsesc cuvintele. Mama mi-a repetat mereu că e greu să fi femeie și că era mai bine să fiu băiat. Ea suferea și i se părea, că e foarte greu să crești un copil.”

Am pregătit și un Bonus Surpriză pe care îl primești direct acasă la tine:

Vei primi un colet prin curier, înainte de începerea seminarului.

Tot ce îți pot spune este că el conține un Caiet de lucru special care îți va fi foarte util și ulterior.

Îmi place să dau vești bune!

Existența acestui seminar este o veste absolut minunată pentru o mulțime de femei, care îl descoperă și beneficiază de el.

Reușesc astfel să-și transforme punctul de vedere, să spulbere blocajele infertilității și să aducă pe lume bebelușul mult dorit, în mod conștient și asumat.

Pentru alte femei, acest seminar aduce o mare înțelegere, pentru unele dintre ele chiar conștientizarea că nu își doresc un copil, ci fac un compromis datorită unei presiuni.

Cât de eliberator este pentru ele, descoperirea adevărului din sufletul lor!

Dacă și tu treci prin neputința de a avea un copil și ai obosit să te chinui să rămâi însărcinată, dacă te-ai săturat să dai bani pe tratamente inutile și să-ți faci speranțe deșarte, atunci vei beneficia pe deplin de tot ce te voi învăța în acest seminar.

Îți mărturisesc, investiția pentru seminarul de Fertilitate Holistică, nu va fi una mică și aici nu mă refer la bani, ci la efortul psiho-emoțional de a-ți depășii condiționările, de a elimina idei greșite, de a înfrunta diagnosticele medicale rigide, etichetările celor care nu știu să te vadă ca pe un întreg.

Suma de 2100 de lei reprezintă probabil 10% din cât vei cheltui pentru zeci de analize si investigatii care nu iti vor rezolva problema sau o fertilizare în vitro, pe care nu ti-o garanteaza nimeni. Și aici nu mai punem la socoteală implicațiile emotionale asupra psihicului sau asupra corpului și nici pe cele spirituale.

Te invit să completezi formularul de înscriere chiar acum.

Vei putea achita atât integral dar și în 2 rate.

Seminarul de Fertilitate Holistică este anticamera de pregătire pentru o Concepție Conștientă

A aduce pe lume un copil este un act sacru, o invitație a unui suflet să ni se alăture călătoriei noastre prin viața terestră. Este o responsabilitate pe care este necesar să ne-o asumăm ca părinți. 

La acest seminar vei afla informații despre tot ce ai nevoie să știi legat de venirea pe lume unui copil prin concepție conștientă și asumată;

1. Esențialul despre detașare și iertare;

2. Cum să faci ca să atragi un suflet minunat în viața ta;

3. Secrete străvechi bine păstrate și ocultate care îți fac viața mai frumoasă și îți aduc în inimă împăcarea;

4. Cum să te pregătești, cum să te redescoperi ca femeie, și cum să te transformi profund și asumat;

5. Cum să rupi barierele neputinței și să reușești să te pregătești temeinic atât din punct de vedere fizic, cât și psihic-emoțional pentru venirea copilașului tău.

Făcând acești pași spre o Nouă TU, transformarea ta îți va influența în bine nu numai propria viață ci și anturajul și ceea ce te înconjoară se va transforma inevitabil în bine.

Îți mulțumesc pentru toate aceste date personale pe care mi le-ai oferit.

Ele rămân confidențiale și le voi folosi doar ca și mijloc de comunicare cu tine până ce ne vedem la curs.

Zi minunată,

Ditta Depner

Dacă totuși, după prima zi de seminar (vineri) vrei să te retragi, ai GARANȚIA banilor înapoi.

Singura sumă care nu se returnează este taxa de înscriere achitată pentru ocuparea locului în grupa actuală (900 lei). Îți reamintesc faptul că este un Seminar Experiențial Premium, unde fiecare participantă are alocat un timp doar pentru ea.

Fără a fi nevoie să te justifici în vreun fel, primești banii retur, în cont, imediat, daca nu rezonezi cu modul meu de lucru din prima zi de seminar.

Dacă știi că mai există o șansă, care poate fi chiar singura, tu ce alegi?

Poți alege să faci tot ce ține de tine pentru a-ți împlini visul de a aduce pe lume un copil, sau poți rămâne la diagnosticul de infertilitate și să te resemnezi.

Fertilitatea este o stare care uneori are nevoie să fie descoperită pentru a se putea manifesta. Seminarul de Fertilitate Holistică, este mai mult decât speranță, este acțiunea de a face lucrurile să se miște în direcția cea bună.

Formular de înscriere

Plata se face după completarea formularului. Vei primi imediat acces la modalitățile de plată și detaliile despre desfășurarea cursului pe emailul introdus în formular (vezi și în spam).