Top 10 carti pentru orice viitoare mamica ❤️

Carti de citit in sarcina recomandate de:
@dittadepner
educator prenatal;
fondatorul conceptului holistic “Renasterea”;
terapeut traume pre-si perinatale;
Trainer pe teme de fertilitate, sarcina, nastere si viata postpartum.

Top 10 carti pentru orice
viitoare mamica ❤️

1.) CELE 9 TREPTE – o incursiune in cele 9 luni de sarcina si cum percepe bebelusul viata de acolo din pantecul mamei.

2.) MINTEA NOULUI NASCUT – cartea care a revolutionat intelegerea noastra asupra perceptiilor celor mici si capacitatea lor fantastica de a intelege tot.

3.) CONCEPTUL CONTINUUM – o carte de referinta care descrie nevoile emotionale ale bebelusilor, de cand se nasc si in primii ani de viata.

4.) LACRIMI SI CRIZE DE FURIE – o lectura foarte utila despre felurile de plans, mai ales atunci, cand nu stii ce sa faci. O carte ghid despre momentele inlacrimate si cum sa stii sa le interpretezi.

5.) VINDECA-TI NASTEREA, VINDECA-TI VIATA – o carte ghid despre cum ar trebui sa fie nasterea, din punct de vedere biologic si emotional, si cum sa-ti intelegi propria nastere, pentru a nu repeta experienta propriei nasteri la venirea pe lume a bebelusului tau.

6.) AMINTIRI DIN RAI – o colectie de “amintiri” inconstiente, de cum ne alegem parintii si care sunt criteriile Sufletului.

7.) BEBELUSUL MEU INTELEGE TOT – o carte ghid despre cum si ce sa faci atunci cand bebe vine si inca nu ne putem “intelege” cu el.

8.) DIVERSIFICARE PUR SI SIMPLU – despre cum sa fii o mamica increzatoare si mai ales linistita, privind alegerile culinare si emotionale, incepand cu perioada de sarcina, si terminand cu inceputurile interesului copilului, pentru altceva decat laptele matern. Musai de avut in casa.

9.) JURNALUL DE SARCINA – un ghid al femeii insarcinate, pana la nastere si dupa venirea bebelusului. Sfaturi utile pentru orice mamica preocupata de o viata si alimentatie sanatoasa.

10.) DICTIONARUL BOLILOR – unde veti gasi o lista intreaga de cauze emotionale care stau la baza afectiunilor fizice. Este o carte ce ar trebui sa fie in orice casa, daca nu mai agreati medicamentele sintetice.

Le gasiti aici, pe langa toate celelalte care nu au incaput in acest TOP 10: CLICK AICI.

Spor la citit!
Ah, si era sa uit:

PS. Cititi in sarcina, ca acum poate mai aveti insomnii. Dupa nastere vine perioada de dormit in orice pozitie, oricat de putin conteaza, epuizare cronica. Eu ii mai zic si: perioada de supravietuire cu Plasma. 😂🥰😂

(despre Plasma asta este vorba)

https://dittadepner.ro/bbmic/protocolul-istoric-de-utilizare-terapeutica-a-plasmei-quinton/

Vezi și

Cand bebe vrea sa se nasca in masina, in drum spre maternitate

Am avut norocul sa-mi întâlnesc minunatul soț, apoi sa fim aleși de bebe și să participăm împreună, in octombrie 2022, la MASTERCLASS-ul Renașterea, ținut de tine.

Call Now Button