Cu burtica la vitamina D

De ce sa-ti fie teama de soare?
Viata pe Pamant fara soare ar fi imposibila.

Ar trebui sa-ti fie frica de ceea ce contin acele creme de protectie solara, si nu de soarele nostru. Ele sunt cancerigene si nu soarele.

Nu crezi?
Analizeaza eticheta cu atentie si citeste ultimele studii privind pericolul unor ingrediente, direct pe pielea noastra.

Ca si concluzie, singurele produse chimice recomandate sunt oxidul de zinc si dioxidul de titaniu, restul fiind problematice.

De aceea iti recomand vitamina D naturala, direct din sursa suprema: SOARELE, cu moderatie si cumpatare, bine-nteles. Dar aici vorbim de un bun simt innascut, asa ca nu pentru voi era aceasta precizare tehnica. 😋

Si de preferat este sa gasesti surse naturale de apa, precum marea, oceanul, rauri, lacuri, bai termale sau cu sare si nu piscinele pline cu clor…apa la temperaturi sub 38 de grade, bine-nteles.

Avem grija la orele de expunere in functie de luna de vara si evitam exagerarile. Adica nu ne bronzam intr-o singura zi, ci treptat, cu expuneri repetate si nu intre orele 11-16 in august, de exemplu.

Ti-o spune o femeie care nu mai foloseste creme solare de 15 ani, pe mine sau pe copiii mei. Culoarea noastra naturala in timpul verii este un bronz maro si sanatos, de la atatea iesiri cu rulota la mare sau la munte.

Cel mult am pus unt de cocos sau de cacao pe noi, dupa o zi de plaja mai intensa.

Dragi burtici, simtiti-va bebelusul din pantec, iar daca acesta da semne de agitatie in timp ce stati la soare, puneti un prosop ud pe burtica sau stati sub umbrela. Pentru ca si sub umbrela va veti bronza.

Un om sanatos nu a fost niciodata alb si palid. Lasati soarele sa va mangaie pielea si burtica.

#dittadepner #mama #mami #insarcinata #sarcina #soare #burtica #nounascut #nastere #nastereinapa #nasterenaturala

Vezi și

Ce este ORA MAGICA?

Ce este ORA MAGICA? Intalnirea cu bebelusul tau! Stiai, ca este cea mai importanta intalnire din viata ta? Stiai ca, exact in acel MOMENT MAGIC, in acele CLIPE pline de MIRAJ, adica in primele doua ore dupa nastere se intampla un sir de momente foarte importante?

Call Now Button