MITUL VACCINURILOR SALVATOARE

UNA-I TEORIA…ALTA-I REALITATEA..
Louis Pasteur credea in “antrenamentul” sistemului imunitar prin injectarea in organism, direct in sistemul circulator, a unei parti infime a microbului / a virusului / a bacteriei acelei boli, creand astfel o reactie a sistemului imunitar la acea infectie.
Astfel el credea ca organismul “invata” sa reactioneze, pentru a-si gestiona puterea de combatere corespunzatoare la instalarea adevaratei boli. Teoretic aceasta afirmatie pare logica si justa, dar din pacate nu este adevarata, tocmai pentru faptul ca sistemul imunitar este mult mai complex decat credea Pasteur.
AFACEREA DE MILIARDE A MARILOR CONCERNE FARMA?
Dupa cum ne-am obisnuit cu totii sa aflam din mass media doar despre “avantajele” vaccinarii, avantaje bineinteles “cosmetizate” de catre marile concerne farmaceutice, care isi vand cu un succes nebun toate produsele lansate pe piata – in ideea ca prea putini pot afla despre repercursiunile vaccinurilor asupra sanatatii – m-am decis sa scriu acest articol din viziunea unei mamici care nu-si va vaccina copii, oferindu-le astfel dreptul la o viata sanatoasa de la bun inceput.
Nu mi se pare echitabila lipsa de surse de informare, comparativ cu avalansa de pareri “extraordinare” ale tuturor celor aflati in sistemul nostru medical alopat, care merg pana intr-acolo incat sa afirme ca vaccinurile sunt obligatorii si sa-i acuze de nebunie pe cei care, dupa o informare temeinica, isi asuma decizia responsabila de a nu-si mai vaccina copii. Dar la ce sa te astepti cand stii ca media este guvernata si sustinuta din culise de companii farmaceutice gigantice, care au un interes vadit economic de a nu da informatii complete. Este ca si cum si-ar da singuri cu stangul in dreptul cu o stire despre adevarul si nocivitatea vaccinurilor.
Stiind acestea va puteti lesne da seama ca o stire despre nocivitatea vaccinurilor nu va aparea niciodata pe niciun post TV si in niciun ziar ca si titlu de prima pagina. Interesul de a nu dezvalui sute de mii de cazuri tragice din randul celor vaccinati este deci evident. De aceea mi se pare vital sa va informati cat mai temeinic asupra dezavantajelor vaccinarii prin intermediul internetului si a cartilor aparute chiar si la noi in Romania, inainte de a lua orice decizie. Daca acest articol nu va va lamuri sau nu va va pune nici macar niste semne de intrebare, atunci va rog doar sa cititi cu atentie ce scrie pe prospectele acelor vaccinuri pe care vreti sa le administrati copiilor vostri, indiferent de varsta. De obicei prospectele nici macar nu ajung in mana mamicilor care se duc orbeste sa-si “imunizeze” bebelusii. Ceea ce veti citi acolo, va va mira tare, pentru ca scrie negru pe alb ca de fapt vaccinul nu confera protectie 100% impotriva bolii…atunci, de ce mai vaccinam?!?
Stiri ca: “Dupa vaccinare – probleme grave neurologice” sau “30 de pacienti imbolnaviti de epilepsie dupa administrarea vaccinului – confirmare terifianta” sau “Scleroza multipla dupa vaccinul Hepatitei B in Franta 1997” vor aparea rar si vor disparea foarte repede in noianul de informatii si vor fi de gasit doar din greseala, scapate ca printr-o minune de “cenzura” de rigoare.
Ramane doar o intrebare: Care ar fi interesul Statului Roman sa participe la campanii de vaccinare in care sprijina de fapt afaceri de miliarde de Euro ale companiilor farmaceutice, in loc sa-si apere populatia de epidemii provocate prin vaccinuri?
EFECTELE REALE ALE VACCINURILOR
Tot mai multi parinti ingrijorati de efectele vaccinurilor vor sa afle, sa se informeze, sa stie de ce si cum s-a ajuns aici si vor sa decida singuri asupra sanatatii copiilor lor. Ei insisi sunt responsabili si constienti de efectele deciziei proprii, iar doctorii care vor sa intervina cu convingeri adanc inradacinate si uneori depasite nu vor mai putea influenta decizia lor, chiar daca vor face acuzatii la adresa lor de genul: extremisti, criminali, fanatici sau iresponsabili….Nu trebuie sa fii un extremist sau un fanatic ca sa-ti dai seama ca vaccinurile sunt un subiect fierbinte si foarte controversat.
Nu trebuie sa fii considerat iresponsabil pentru ca ai avut curajul sa te informezi si sa constati ca efectele nocive ale vaccinurilor te-au determinat sa nu-ti mai vaccinezi copii din ratiuni pur logice si corecte.
Afirmatia unui doctor homeopat, care se ocupa de peste 25 de ani de cazurile persoanelor afectate de vaccinuri, Dr. med. Gerhard Buchwald, ca: “nu stim ce fel de repercursiuni pot cauza vaccinurile din ziua de azi” este inspaimantatoare. Cu o experienta de mii de cazuri de probleme grave de sanatate dupa vaccinari, acest doctor a observat reticenta crescanda a mamicilor, care hotarasc sa-si “salveze” copii de la vaccinari.
Tot mai multi pediatri, chiar si in sistemul medical romanesc, sunt de aceeasi parere, adica incep sa priveasca vaccinarile, pana nu de mult incluse intr-o schema “obligatorie”, cu scepticism si rezervati, respectand decizia mamei de a nu-si vaccina bebelusul.
IMUNITATEA – UN SISTEM MULT MAI COMPLEX DECAT SE CREDEA
Cuvantul “imunitate” provine din latina si inseamna rezistenta la microorganisme care provoaca boli sau infectii. Exista doua sisteme de imunitate: imunitatea specifica si cea nespecifica.
Imunitatea specifica este dobandita, adica intretinuta de anticorpii sistemului imunitar, care invata sa reactioneze la diferiti agenti patogeni la o prima infectie. Ele detin un fel de memorie, dupa care reactioneaza automat la o lectie “invatata” inainte.
Imunitatea nespecifica este imunitatea innascuta si intretinuta de organe ca si: pielea, mucoasele, sistemul ganglionar, saruruile stomacale, sistemul limfatic, ficatul, apendicul etc. Este o imunitate constitutionala sau genetica si este intretinuta automat din punct de vedere fiziologic si biologic.
Imunitatea sugarului este completa, chiar si fara “antrenamentul” sistemului imunitar specific.
Nounascutul este rezistent la o grupa mare de boli, iar anticorpii preluati din placenta mamei timp de 9 luni isi vor indeplini rolul cu siguranta, atata timp cat sugarului i se da lapte matern.
Dupa incheierea alaptatului bebelusul va fii capabil sa produca singur anticorpi, iar acestia se vor “activa” din momentul primei intalniri cu o boala.
Ideea de baza a vaccinurilor este sa te fereasca de imbolnavirea cu anumite boli, pe care sa “alegi” sa le experimentezi intr-o anumita perioada mai favorabila de timp – de ex. bolile copilariei – dar din pacate acest deziderat nu a fost atins niciodata, pentru ca premisa a fost gresita dintotdeauna.
Citind in continuare veti realiza ca teoria “vaccinurilor salvatoare” este si a fost dintotdeauna un mit irealizabil.
PASTEUR – UN MINCINOS CU SECRETE
Louis Pasteur by Pierre Lamy Petit.jpgPasteur in 1881 credea in “antrenamentul” sistemului imunitar prin injectarea in organism, direct in sistemul circulator, a unei parti infime a microbului / a virusului / a bacteriei acelei boli, creand astfel o reactie a sistemului imunitar la acea infectie.
Astfel el credea ca organismul “invata” sa reactioneze, pentru a-si gestiona puterea de combatere corespunzatoare la instalarea adevaratei boli.
Teoretic aceasta afirmatie pare logica si justa, dar din pacate nu este adevarata, tocmai pentru faptul ca sistemul imunitar este mult mai complex decat credea Pasteur.
VACCINURILE NU AJUTA LA IMUNIZARE
Sistemul imunitar uman nu se reduce la existenta sau inexistenta unei aglomerari a anticorpilor in organism. Se stie din studii facute ca persoane cu foarte putini anticorpi rezista la boli grave mult mai bine decat pacienti cu multi anticorpi prezenti in sistem.
In primul rand asa zisa protectie, pe care vaccinul ar trebui sa o confere, este eliminata dupa cateva luni de zile, organismul ramanand cu serul animalic din care a fost creat vaccinul impreuna cu toti conservantii toxici, ramanand sa lupte in continuare cu un soc anafilactic (soc alergic) din aceasta cauza. Este o dovada la ora actuala ca acest concept al lui Pasteur este din pacate doar o filozofie pur teoretica, nedovedita stiintific si nici macar practic.
Pasteur stia de ipoteza sa pornita intr-un mod gresit, dar a continuat sa infrumuseteze si sa ascunda studiile care dovedeau exact contrariul tezei lui. Frauda lui Pasteur a fost demascata doar in 1993 de catre Dr. Gerald L. Geison de la “Institutul Istoric al Universitatii din Princeton” SUA, dupa un studiu anevoios care a durat peste 20 de ani, studiu care a analizat manuscrisele lui Pasteur, insemnari de peste 10.000 de pagini ale studiilor sale de laborator, care atesta in cele din urma neveridicitatea a ceea ce afirma Pasteur si falsitatea teoriei lui.
Chiar si Edward Jenner, sa-l numim “tatal” vaccinurilor, care si-a pierdut fiul la 21 de ani, cu un grav handicap cerebral din cauza vaccinului contra rubeolei, iar sotia sa care a trait trauma pierderii fatului tot din cauza vaccinului facut in timpul sarcinii, a constatat ca pacientii lui vaccinati contra rubeolei faceau boala in cele din urma. Pe la sfarsitul vietii lui il mustra constiinta, facand urmatoarea afirmatie antologica: “Nu stiu daca nu cumva am facut o greseala ingrozitoare si am creeat astfel ceva atat de inspaimantator.”
Dar la timpul acela nimeni nu mai asculta de un batran senil…si astfel teoriile din capul locului gresite ale lui Pasteur, Jenner si Virchow dainuiesc si acum bazandu-se pe concepte total gresite.
Este exact ca si in matematica:
daca premisa este gresita, atunci rezultatul n-are cum sa fie corect, indiferent cat am calcula.
SECHELE ALE VACCINURILOR
Nu trebuie sa fii un impatimit impotriva vaccinarilor, ci doar un atent observator, ca sa vezi reactii “adverse” la copii vaccinati cu orice tip de vaccin si sa observi ca cel putin starea lor generala se modifica drastic imediat dupa administrare.
De la reactii “de niciun fel”
(de preferat ar fi sa fie reactii vizibile, pentru ca cele “invizibile” ascund boli mult mai grave care pot fi depistate doar ani mai tarziu) pana la ;
– encefalita cu urmari de dementa
– febra, dureri
– hiperactivitate si agresivitate la copii
– pana la deficiente in dezvoltarea generala de urmarit ani mai tarziu, deficiente ale cresterii normale
– legastenie, greutate la vorbire si deficit de atentie
– dermatite
– astm
– alergii diverse
– defecte ale sistemului respirator, auditiv si vizual
– paralizii
– reumatism
– tulburari de comportament pana la criminalitate
– tipete isterice la bebelusi, colici, sudden infant death syndrome
– boli autoimune
– epilepsie
– hipotonie musculara
– autism
– diabet
– si din pacate si cazuri de moarte infantila sau prematura………iar lista aceasta de groaza poate continua……

Din pacate prea multi medici homeopati observa aceste multiple reactii ingrozitoare la pacientii lor in urma vaccinarii, iar prea putini medici din sistemul alopat sunt in stare sa vada sau sa recunoasca ca ideile pe care le sustin si in care cred sunt fundamentate total gresit si provoaca adevarate drame in vietile oamenilor, distrugandu-le imunitatea innascuta.
REACTIILE SUGARILOR LA VACCINURI
Un sistem imunitar fragil, cum este cel al nounascutului, va fi slabit de atatea interventii agresive din afara (multiple vaccinari, chiar si cate 3-4 dintr-o data) si nu va putea face fata si componenetelor unui vaccin, componente toxice care provoaca foarte usor alte complicatii care apar sub forma unor infectii chiar si mortale.
Reactiile la vaccin nu trebuie sa apara pe moment, ci se pot prelungi si de-a lungul catorva luni sau chiar si ani, acesta fiind cel mai periculos lucru. Chiar si lipsa reactiilor la vaccinuri poate fi de mare importanta la sugari. Multi parinti gresesc teribil in aceste cazuri si repeta unele vaccinuri,la care cred ca copii lor nu au avut nici un fel de reactie.
Este mult mai periculos faptul ca corpul sugarului nu reactioneaza vizibil, ci subtil si mult mai adanc in interior, suprimand efectele si transmitandu-le unui alt organ care va fi serios atacat, putandu-se transforma intr-o “vaccinoza cronica”, care va aparea la un moment dat in viata copilului sau mai tarziu a adultului.
La nounascuti si copii sistemul nervos este inca nedezvoltat, mielinizarea nervilor nefiind inca completa pana la varsta critica de 3 ani. De aceea cele mai mari sechele se inregistreaza la ei, pentru ca reactiile corpului la acea varsta nu pot fi recunoscute si nici semnalate de catre acestia.
Creierul aflat in plina dezvoltare pana la varsta de 3 ani la copii, nu poate reactiona, semnaland in vreun fel problema, ca de exemplu printr-o inflamatie, iar acest fapt duce la intarzierea reactiei de encefalita postvaccinala, care va aparea mult mai tarziu, peste ani, manifestandu-se sub forma de:
– hiperactivitate
– autism
– dezvoltare retardata
– deficiente de inteligenta
– agresivitate excesiva
– vorbire la o varsta tarzie
– predispozitie la raceli frecvente etc.
Chiar si Coulter afirma in cartea sa: “Vaccinarea – atacul vadit asupra creierului si sufletului” ca cele mai multe sechele la copilasi apar dupa varsta de 3 ani, adica din momentul incheierii dezvoltarii creierului. Culmea este ca nu trebuie sa fi avut o reactie puternica imediat dupa vaccin, aceasta reactie fiind posibila chiar si dupa ani intregi, cand va aparea perturbarea neurologica atunci “vizibila” cu ochiul liber.
Este ca si cum ai observa un defect la “hardware-ul” computerului dupa o interventie care declanseaza totul. In principiu exista o cauzalitate comuna in toata lista sechelelor mai sus enumerate: demielinizarea unor parti ale creierului in momentul dezvoltarii acestuia, adica pana la atingerea varstei de 3 ani. Singura diferenta ar fi gravitatea cu care s-a produs acest proces ireversibil si ce zone ale creierului au fost afectate de aceasta “scurtcircuitare”.
REALITATE: COPII NEVACCINATI SUNT MAI SANATOSI
Tot mai multi cercetatori independenti au realizat ca de fapt vaccinurile nu te feresc si nici nu te scapa de boala contra careia ai fost vaccinat. In cazul unei infectii cu boala contra careia ai fost “imunizat”, aceasta se va manifesta mai urat si mai agresiv decat daca ai face aceasta boala pe cale normala, iar repercursiunile asupra creierului sau aspura unui organ sunt mult mai frecvente.
Acest lucru este confirmat si de acei pediatrii care au sistat vaccinarile la pacientii lor, observand ca apar mult mai putine cazuri ale bolilor impotriva carora se vaccineaza de regula in alte cabinete.
Va pot da doar cateva exemple mai mult decat concludente:
– In scoli din SUA exista inca epidemii de pojar, unde 99% dintre elevi au fost vaccinati contra pojarului, fapt confirmat de “Center of Disease Control”.
– Sau sa luam cazul epidemiei de pojar din Marseille din 1828, cand din 40.000 de bolnavi de pojar, 30.000 erau vaccinati impotriva pojarului.
– Sa nu mai vorbim de adevaratul genocid din Africa, unde au fost vaccinati copii subnutriti al caror sistem imunitar era oricum precar din cauza multiplelor cauze potrivinice.
Astfel prin vaccinare mor mai multi copii decat ar fi provocat boala insasi in randul lor.
De cele mai multe ori, prin vaccinare, bolile copilariei sunt suprimate si activate mult mai tarziu, declansand procese de imbolnavire mult mai grave la varste mai avansate, adica la pubertate sau chiar in viata adultului.
SA INTELEGEM BOALA!
CE ROL ARE ACEASTA IN DEZVOLTAREA NORMALA A COPIILOR NOSTRI?
Din punct de vedere homeopatic, in perioada de sanatate a organismului, sistemul nervos autonom fluctueaza intre cele doua componente ale sale: nervul simpatic si cel parasimpatic. Nervul simpatic este responsabil pentru starile de alerta, de stress, in care reactioneaza ca atare cu fuga sau combatere pentru a castiga orice “lupta”.
Nervul parasimpatic este responsabil pentru starea de calm, regenerare si relaxare a corpului dupa alerta de dinainte. In aceasta stare organele vitale isi pot indeplini din nou functiile de a regenera organismul pentru se intoarce la starea de sanatate de dinaintea “furtunii”.
In momentul imbolnavirii corpul uman este “setat” sa ramana doar sub influenta nervului simpatic, fara sa mai alterneze la starea de relaxare, fapt care va provoca o stare generala de stress continuu, in care trecerea la starea de relaxare nu mai este posibila.
Cum recunoasteti aceasta stare de alerta la copii, inainte sa se prefigureze adevarata boala in corp?
– maini si picioare reci
– lipsa de pofta de mancare
– somn deranjat
– plans fara motiv, tipete prelungite
– dispozitie generala proasta
– indispozitie generala.
In momentul relaxarii, adica in faza a 2-a a bolii, copii vor deveni somnorosi si apatici, vor face febra.
Deja putem spune ca au trecut la faza de vindecare, care este de fapt deja starea de regenerare, revenire si vindecare preluata de sistemul nervos parasimpatic.
Orice boala, pana si cancerul, se manifesta sub acest aspect al celor 2 faze de stress si de vindecare, centralizate si coordonate de catre “baza centrala”, adica creierul nostru. Deci doar in a 2-a faza a bolii se manifesta de fapt microorganismele care de fapt nu sunt declansatoarele bolii ci indicatorii ei.
Acceptiunea generala ca microorganismele patogene ar fi cauza bolilor este deci falsa, microbii sunt doar indicatorii ca exista boala. Acesti microbi sunt activati si directionati de catre creier sa indeplineasca anumite munci de “curatenie” a unor organe afectate de boala. Astfel virusii, bacteriile, ciupercile si microbii se afla in interiorul nostru, activate si coordonate de catre creier la nevoie, si au rolul de a restaura starea de sanatate a corpului uman.
Dupa cum observati, ele au un rol bine stabilit si precis in revenirea fiziologica a corpului la starea de sanatate.
Gandirea noastra de pana acum ca: microbii ne-ar ataca organele este total eronata, dupa cum afirma cel care a initiat si desoperit acest adevar: Dr. med. Hamer in conferintele sale, “Noua Medicina Germanica”. Deci nu exista microbi “rai”, care trebuie eradicati, pentru ca acestia dispar automat in momentul in care problema a fost rezolvata, si cand nu mai este nevoie de actiunea lor.
Acest lucru este realizat in momentul rezolvarii misiunii, cu ajutorul anticorpilor si al leucocitelor. In principiu aparitia acestor microbi deja semnifica aparitia fazei a 2-a, adica a procesului de vindecare automat al corpului. De aceea nu este bine ca noi sa suprimam simptome de febra cu antibiotice, cortizon sau alte supresive, pentru ca atunci boala nu va disparea, ci doar se va disloca in alta zona, mai adanc, provocand acolo peste un timp disturbari mult mai mari.
Si, iata cum noi, in loc sa vindecam o boala, o agravam cu una mult mai serioasa si periculoasa, pana ajungem la boli autoimune si chiar boli “incurabile” din punct de vedere al medicinei alopate.
VACCINURILE NU CONFERA IMUNITATE, CI O DISTRUG !
Sunt deja atatea dovezi care atesta aceste noi acceptiuni, incat medicina clasica ar trebui sa-si schimbe in totalitate sistemul de gandire privind aparitia bolilor si factorii care o provoaca. Este clar ca nu obisnuinta cu un anumit tip de microb inoculat printr-un vaccin provoaca imunitate! Un vaccin care provoaca aparitia anticorpilor in numar mare, nu confera imunitate! Corpul uman nu este pregatit pentru o invazie, adica un vaccin, in primul rand pentru ca, de exemplu un copil nu se va imbolnavi niciodata de difterie, tuse convulsiva, tetanos, meningita si poliomielita in acelasi timp si un vaccin nu va fi niciodata un “antrenament” pentru sistemul imunitar, ci din contra va cauza un haos general, devastator in sistemul imunitar uman, indiferent de varsta.
BOLILE COPILARIEI !
DE CE NE ESTE ATAT DE FRICA DE ACESTEA?
Bolile copilariei, atat de rau famate de catre medicina alopata, sunt de fapt o incercare pozitiva a naturii de a elibera organismul uman de o miasma cronica.
In homeopatie boala poate fi redusa la o cauza subtila aflata in corp, cu anumite predispozitii pentru anumite miasme, cum ar fi:
– miasma sifilitica cu boli ca difteria;
– miasma tuberculoasa: tuse convulsivaa pojar, rubeola;
– miasma sicotica: oreion, varsat de vant.
Homeopatia trateaza aceste boli cu succes eliminand treptat boala si simptomele ei, care daca ar fi tratate inadecvat – adica cu medicamente chimice alopate – ar suprima boala in loc sa o lase sa se manifeste pana la disparitia totala, transferand-o in alta parte, la un alt organ care va fi serios afectat.
Astfel corpul care trece prin aceste boli cu un tratament homeopat, va fi eliberat de aceasta miasma cronica, care suprimata ar creea alte boli grave si pe parcursul vietii alterand sanatatea individului.
Intelegem ca anumite boli, ca bolile copilariei, sunt necesare pentru propria dezvoltare sanatoasa mai departe in viata. Si nu orice copil trebuie sa treaca prin toate bolile copilariei, ci doar prin acelea care i sunt necesare ptr. eliminarea miasmei proprii ereditare. Deci aceste boli ar trebui lasate de la “Dumnezeu”, cum s-ar zice, pentru a ajuta la dobandirea insanatosirii si dezvoltarii organismului uman. Intelegand astfel mecanismul, vom privi altfel aceste boli si le vom trata cu mai mult “respect”, pentru faptul ca sunt efectiv “ajutatoare”. Acest lucru este insa valabil doar daca bolile copilariei nu vor fi tratate cu medicamente care scad sau inhiba febra, cortizon, antibiotice sau alte medicamente alopate care suprima efectiv simptomele bolii, ci vor fi lasate sa se desfasoare, apelandu-se doar la remedii homeopate. Sa nu uitam ca orice boala este de natura energetica si manifestarile bolii sunt de fapt procesul de curatare si vindecare a organismului de acea boala. Exemple concludente de suprimarea bolilor prin administrarea de medicamente alopate sunt multe:
in ziua de azi nu se mai face febra decat in jur de 38grade C, ceea ce este acceptat in general ca si normal. Din contra, o febra puternica de 40grade C este febra sanatoasa din punct de vedere natural, prin care organismul poate fi “curatat” eficient si in scurt timp. Prin febra mare se asigura microbilor o temperatura optima pentru “job-ul” lor atat de important de a reinstaura faza starii de sanatate.
Studii stiintifice ale “Institutului German de Cercetare al Cancerului” au confirmat in 1987 ca febra reprezinta un proces foarte important in vindecarea oricarei boli. S-a observat ca pacientii care in tinerete nu au facut febra sau nu au fost lasati sa faca febra (suprimand-o cu paracetamol sau antibiotice) erau de 8 ori mai predispusi sa faca cancer la o anumita varsta, decat cei care au lasat febra sa-si faca “treaba”, iar sistemul imunitar nu a avut de suferit din aceasta cauza.
VACCINURILE – O CRIMA INDREPTATA IMPOTRIVA COPIILOR NOSTRI
“Vaccinul ii confera pacientului in cel mai bun caz o faza cronica a unei boli, faza care duce treptat mai devreme sau mai tarziu la complicatii inevitabile”, afirma expertul francez pentru microbiologie Prof. Jean Tissot. “Vaccinarea este pentru mine acelasi lucru cu infectarea contagioasa.”
Este o masura invaziva care va disturba pana la a distruge echilibrul fiziologic si natural al organismului, si pe langa asta este si un risc pentru cei din jur, pentru ca de obicei cel vaccinat poate transfera boala impotriva careia a fost vaccinat, fara ca el sa se imbolnaveasca de ea in acel moment. Si totodata exista destule dovezi in cifre care atesta faptul ca cei vaccinati sunt mult mai bolnavi decat cei nevaccinati.
CE MAI CONŢINE UN VACCIN ?
1. Virusi sau bacterii active, adica vii, care se pot inmulti lesne in organismul in care sunt injectati.
Pericolul consta la acesti virusi ca se pot combina cu alti virusi si bacterii si pot forma astfel mutatii care pot deveni chiar si mortale pentru organismul uman.
2. Pentru ca virusii pot aparea doar in organisme vii, acestia se cultiva pe animale vii, in celulele acestora sau in circuitul sangvin. Exemple: creier de iepure; tesut de rinichi de caine, iepure, maimuta sau cobai; embrioni umani sau animalici; sange de cal, porc; puroi de variola la animale; etc.
3. Pericolul la acesti virusi creati pe corpuri de animale vii, este ca se pot combina, trecand in organismul omului si pot forma mutatii genetice realmente periculoase, pentru ca virusii reactioneaza diferit in corpul uman fata de corpul animal. Aceste mutatii care au loc in corpul uman vaccinat nu au fost studiate niciodata, asa ca nu stim ce pot provoca ele exact.
4. Un alt pericol il constituie faptul ca pe culturile de celule vii pe care se cultiva virusii pentru vaccinuri pot aparea alti virusi necunoscuti, care pot contamina vaccinul. Riscul ca vaccinul sa fie infestat cu alti virusi patogeni este de 99 %, fapt stiut si de virologi, care stiu de existenta virusilor nestudiati si nedescoperiti in culturile vaccinurilor produse. Acest fapt este cunoscut mai cu seama la culturile pe rinichi de maimuta, maimuta care este purtatoarea a numerosi virusi necunoscuti de cercetatori. Acei virusi nu sunt periculosi la maimute, dar trecand prin vaccin la oameni, se pot transforma in adevarate pericole mortale.
5. In vaccinuri gasim chiar si antibiotice, care ar trebui, conform afirmatiilor cercetatorilor din domeniul vaccinurilor, sa contracareze efectele nocive provocate de virusii necunoscuti si sa calmeze reactii adverse severe in urma vaccinarii. Aceasta dovedeste din nou aberatia prin care unii chiar cred ca antiboticele nu “pun pe butuci” intreg sistemul imunitar, inducand astfel stingerea “butonului de autoreglare” a sistemului imunitar si facand ravagii in organism, ajungandu-se astfel foarte lesne la boli autoimune.
6. In vaccinuri se pot gasi o gama larga de stabilizatori si conservanti, pe care in mod normal organismul uman nu le ingereaza cu nici o alta ocazie. Este vorba de formaldehida, mercur, fosfat de aluminiu, acetona, fenol (foarte otravitor) si lista poate continua. Iar toate aceste substante pur toxice si foarte nocive organismului uman sunt introduse in corp direct in circuitul sanguin, fara sa mai aiba vreo “bariera” naturala (cum ar fi pielea, ganglionii, mucoasele, ficatul sau stomacul) care sa mai estompeze sau sa combata acest “cocktail” de otravuri in vreun fel. Ca si urmare organismul se va simti efectiv coplesit si depasit de aceasta interventie abuziva, dandu-se peste cap cu totul, creand haos general in sistemul imunitar. Iar efectele sunt devastatoare.
VACCINUL ANTITETANOS
Dupa cum stiti, eficienta unui vaccin este masurata, de catre sustinatorii vaccinurilor, prin numarul anticorpilor prezenti imediat dupa inocularea vaccinului. Ei presupun ca imunitatea impotriva acestei boli tine atata timp cat tine prezenta acestor anticorpi in organism. Din acest punct de vedere, vaccinul impotriva tetanusului prezinta o mare problema imunologica nerezolvata: si anume ca boala in sine aparuta prin contact direct cu elementul patogen nu provoaca imunitate. Deci persoane vaccinate cu acest vaccin au murit, chiar daca aveau in organism un numar ridicat de anticorpi, iar cei care au fost infectati prin contact natural cu bacilul Tetanusului (Clostridium tetani) nu s-au imbolnavit deloc. In plus s-a dovedit ca acest bacil este unul anaerob, adica se poate dezvolta doar intr-un mediu privat de aer. Astfel orice rana care va fi tinuta in contact cu aer nu va prezenta niciun pericol de infectare, pentru ca nu prezinta un mediu propice pentru dezvoltare din starea latenta a acestui agent patogen gasit cu precadere in fecale de cal, pamant, metale ruginite si aschii de lemn. Totodata s-a dovedit ca incidenta asupra persoanelor in varsta este mult mai mare decat la copii, astfel incat si acest vaccin este “un mit”.
VACCINUL anti TUBERCULOZA
Apropos de vaccinuri ca tuberculoza si tetanusul: aceste vaccinuri nu lasa in urma nici un fel de imunitate celui vaccinat, ceea ce atesta faptul ca vaccinarea este in continuare privita ca si varianta salvatoare, cand de fapt aceasta este chiar opusul ei. Nici in natura nu exista garantia ca nu te vei imbolnavi si a doua oara de aceeasi boala (in cazul acestor 2 boli). Acelasi lucru pe care l-am pomenit mai sus despre vaccinul antitetanus se poate aplica si la cel contra tuberculozei. Vaccinul nu confera imunitate celui vaccinat, asa cum nici boala in sine contactata pe cale naturala nu va feri pacientul de noua imbolnavire. Trageti singuri concluziile….
VACCINUL CONTRA HEPATITEI B
In America anilor 1945, cand 600.000 de americani au fost vaccinati impotriva Hepatitei B, au fost dezvaluite cazurile incredibile chiar si de moarte instantanee dupa vaccinare, meningita si paralizie. Doar ca aceste dezvaluiri au iesit la iveala doar dupa 42 de ani!
RECOMANDARI PENTRU PARINTI
“Indoiala creste odata cu informarea”, zicea J. W. Goethe.
Dupa acest dicton este clar ca fiecare parinte trebuie sa se informeze temeinic asupra acestei teme atat de controversate, pentru a lua cea mai buna decizie cu care sa fie impacat. Tot mai multi parinti sunt tot mai deschisi sa afle si sa cerceteze despre necesitatea vaccinarilor. Informarea trebuie sa mearga intr-atat de departe, incat parintii copiilului care nu va fi vaccinat, sa poata trai cu aceasta decizie atat de importanta, fara sa aiba mustrari de constiinta. Acest lucru este de fapt cel mai important. Nu va sfiiti sa puneti sub semnul intrebarii chiar si parerea unui medic, care va va mustra pana chiar si a va jigni, incercand sa va faca sa va razganditi.
Daca totusi nu puteti decide sa va “scapati” copilul de vaccinuri, atunci ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele sfaturi:
1. vaccinati doar pe cineva care este complet sanatos, iar asta include o analiza chiar meticuloasa a starii generale de sanatate (recomandarea ar fi sa vindecati orice miasma existenta, latenta in corp printr-un tratament homeopat – pentru ca homeopatia vindeca in intregime organismul si nu doar la “suprafata”)
2. nu va vaciinati copilasul in perioada de dentitie, pentru ca in acea perioada vulnerabili sechelele cronice pot fi de importanta majora
3. nu va vaccinati copilul inaintea varstei de 3 ani, in primul rand pentru ca sistemul de mielinizarea nervilor nu se incheie inaintea acestei perioade, iar “scurtcircuitarea” sistemului nervos poate duce la grave probleme si boli cerebrale, si in al doilea rand pentru ca de la 3 ani in sus copilul va va putea spune ce simptome va avea si ce simte
4. inainte de primul vaccin ar trebui analizata toata istoria sanatatii intregii familii, de catre un medic homeopat, pentru a descoperi incompatibilitati observate la unele vaccinuri si in general orice fel de boli cronice manifestate in arborele genealogic
5. urmatoarele probleme aparute prezinta contraindicatii la vaccinarea sugarilor: sangerari in timpul sarcinii, nepozitionarea copilului inainte de nastere, strangulare cu cordonul ombilical, displazie lombara si nastere prematura
6. daca ati mai facut vaccinuri, atunci atentionati doctorul asupra reactiilor la vaccinurile facute pana atunci
7. vaccinurile contra bolilor copilariei recomand sa nu se faca deloc, atata timp cat vreti sa tineti cont de parerea atator homeopati, care vad in spatele bolii manifestarea miasmei proprii si prin aparitia bolii o sansa spre vindecare a intregului organism
8. nu faceti vaccinuri “la pachet”, adica cate 3 in 1 (de ex. difterie, tuse convulsiva si tetanus)
9. nu faceti vaccinul pentru tuse convulsive ”Pertussis”, pentru ca la momentul actual acesta este considerat cu cea mai mare rata de mortalitate
10. nu va vaccinati copilul daca acesta se afla in perioada de incubatie a unei boli contra careia vaccinati
11. daca ati vaccinat copilul, nu-l lasati o perioada de timp in apropierea persoanelor care sunt bolnave de boala contra careia l-ati vaccinat, pentru ca reactia va fi si mai puternica, iar pericolul este mult mai mare la astfel de reactii
12. la fiecare vaccin rugati sa vi se dea eticheta de pe vaccin, cu data si seria, precum si datele producatorului
13. faceti pauze de cel putin 6 saptamani intre vaccinurile administrate copilului si nu faceti in nici un caz mai mult de un vaccin odata
14. vaccinati-va copilul dimineata, pentru ca in acest interval de timp este mai rezistent la durere
15. vaccinati-va copilul doar cand luna este in crestere, pentru ca atunci forta vitala este mai mare
16. vaccinati-va copilul doar daca consultati un homeopat in prealabil, care sa va ajute cu remedii adecvate pentru a contracara efectele atat de nocive ale oricarui vaccin
17. atata timp cat alaptati copilul la san, este cea mai buna metoda de a-l imuniza in mod natural, fara vaccinuri
18. nu va imunizati in timpul sarcinii, este foarte riscant
19. cand treceti de la alaptare la hrana normala, folositi cat mai des hrana “vie”, adica mancare cat mai neprocesata, care sa-si pastreze proprietatile naturale nutritive si un meniu lacto-ovo-vegetarian. Evitati zaharul, faina alba si alimentele incarcate cu e-uri, conservanti, stabilizatori si mai ales glutamatul de sodiu – adica intaritorul de gust care este aproape nelipsit dintr-o multime de alimente procesate (evitati hranirea copiilor de la restaurante gen fast-food)
20. evitati folosirea pentru prepararea mancarii sau chiar si pentru incalzirea lichidelor a cuptorului cu microunde, care distruge tot ce mai este “viu” in hrana
21. faceti cat mai multe iesiri in aer curat si profitati cat mai mult de soare, beti apa de izvor – cel putin 2 litri pe zi, evitati alcoolul, fumul de tigara si cafeaua.
22. evitati medicamentele si mai ales cele care
-scad sau suprima febra, gen paracetamol, nurofen, panadol etc
– tratamentele cu corticoide – adica cortizon
– laxativele – pentru ca acestea slabesc foarte tare sistemul imunitar prin infestarea cu otravuri a organismului,
– chiar si profilaxia cu vitamina D combinata cu Flor – informati-va pe internet asupra nocivitatii florului…inchiderea inainte de vreme a fontanelelor, calcifierea oaselor si multe altele grave….
– evitati sarea iodata, folositi sarea grunjoasa fara antiaglomeranti (ferocianuri)
Si, pentru sfarsit doar cateva intrebari retorice pentru cei care nu se pot decide:
– Sunt vaccinurile utile, sau periculoase ptr. insasi viata celui vaccinat?
– Daca vaccinarea ar fi ceva bun, atunci vaccinarile s-ar recomanda singure prin utilitatea lor intrinseca, si nu s-ar face atatea campanii care induc panica si frica in randul populatiei?
– Daca s-a dovedit ca copiii nevaccinati sunt mult mai sanatosi decat cei vaccinati, de ce se continua campaniile de vaccinare?
BIBLIOGRAFIE
Allen H. C. “Nosoden” 1992
Allen J. H. “Die chronischen Krankheiten – die Miasmen” 1987
Bakker G. “Positive Homeopathie” 1960
Bruker M.O. “Bilogischer Ratgeber fur Mutter und Kind”
Buchwald G. “De Grippeschutzimpung – ein Lotteriespiel mit 300 Moglichkeiten”1992
“Gedanken zu Publikationen eines Impfgegners”1989
“Gefahrliche Impfungen” 1988
“Impfen – das Geschaft mit der Angst” 1994
Buchwald G. “Impfen schutzt nicht, Impfen nutzt nichts – Impfen schadet” 1988
“Impfen – ein Verbrechen an unseren Kindern” 1991
“Impfungen und ihre Schaden am Beispiel von Pockenimpfung”
“Hyperaktivitat – ein Impfschaden” 1990
“Uber Todesfalle nach der Tetanus Impfung” 1988
“Impfungen – Geschaft, Nutzen oder Schaden?”1993
Burnett J.C. “Vakzinose und ihre Heilung mit Thuja” 1991
Coulter H.L. “Impfungen – der Grossangriff auf Gehirn und Seele”1995
“Dreifach Impfungen – ein Schuss ins Dunkle”1991
Cournoyer C. “Impfen – ja oder nein?”1994
Delarue F.u.S. “Impfungen – der unglaubliche Irrtum”1995
“Impfschutz – Irrtum oder Luge”1995
Finck H. “Impfen – ein Verbrechen an unseren Kindern” 1990
Finck H. “Leben ohne Impfungen – die gesundere Alternative” 1990
“Machen Massenimpfungen masenhaft krank?”1990
Fischer J. “Impfungen aus antroposophischer Sicht”1992
Gratz J.F. “BNS-Krampfe -homeopathisch behandelt”1998
“Impfen – ein Affront gegen Naturgesetze”1997
“Impfen – eine Gefahr fur die Gesundheit”1995
“Impfen – ja oder nein?”1995
“Sind Impfungen sinnvoll?”2005
“Impfung aktiviert tuberkulinisches Miasma” 1994
“Wie sicher ist ist der neue PertussisImpfstoff?”1996
Hahnemann S. “Die chronischen Krankheiten”1835
“Organon der Heilkunst”1921
Hamer R.G. “Kurzfassung der Neuen Medizin”1994
“Vermachtnis der Neuen Medizin”1991
James W. “Impfstoffe – wissen Sie was drin ist?”1994
Leick – Welter C. “Der plotzliche Kindstod ist kein Schicksal”1994
Mendelsohn R.S. “The Risks of Immunization and How to Avoid Them”1988
“Trau keinem Doktor:Bekenntnisse eines medizinischen Ketzers”1993
Ostwald G. “Von Pasteur hinters Licht gefuhrt”1993
Ruesch G. “Die Pharma Story – Der grosse Schwindel”1994
“Nackte Herrscherin – Enykleidung der medizinischen Wissenschaft”1985
Schaer-Manzoli M. “Das Tabu der Impfungen”1991
“Die Show der Impfungen”1994
“Geimpfte Kinder erkranken an Mumps”1993
“Holokaust” 1991
“Polio – Zauberei oder Fehler?”1993
Tietze H.G. “Botschaften aus dem Mutterleib – Pranatale Eindrucke aund deren Folgen”1984
VernyT., Kelly J. “Das Seelenleben des Ungeborenen”1991
Wolff E. “Die Sclacht auf dem Zahlenberge – Impfgegnerschaft im spaten 19. Jahrhundert”1994
“Medikalkultur und Modrnisierung”1991
“Pravention, Impfzwang und die Rolle der Medizintehnologie”1991

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button