INFERTILITATEA – afacerea secolului

Fertilitatea – afacerea secolului
La ora actuală există o afacere de miliarde care iti vinde FERTILITATE.
Reformulez:
de fapt aceeasi industrie inainte sa-ti vanda fertilitatea, iti vindea infertilitate.
Cum?
Foarte simplu.
Iti vinde medicamente pentru absolut orice neplacere. Stiai ca se vehiculeaza ca si vaccinurile ar produce infertilitate? Exista deci medicamente chiar si pentru efectele adverse ale acestora. Iar, in timp, toate aceste chimicale contribuie la deteriorarea treptata a sanatatii tale.
In plus se mai adauga ca tot ceea ce consumam este nenatural, extrem de pesticizat, ori plin de antibiotice, ori obtinut prin multiple procedee chimice sau artificiale.
Rari au ajuns oamenii, care sa nu inghita pumnul de pastile in ziua si stressul de astazi, pentru “boli” care au ajuns sa fie un amalgam de simptome, diagnosticate “cu virgula” ca fiind sindroame…
 
Revenind la problematica INFERTILITATII:
Nu exista si nici nu am vazut vreo lege sau vreo regula care sa ingradeasca acest consumerism in afacerea cu infertilitatea. Nici in acest domeniu al sanatatii umane, care dupa parerea mea ar trebui sa respecte viata si sa ocroteasca dreptul la viata, nu se gasesc restrictii sau legi care sa reglementeze procedurile din punct de vedere ETIC sau MORAL al acestor practici neortodoxe.
Totul este redus la a produce fertilitate sau la a reproduce un copil, fara a tine cont de faptul ca femeia nu este doar un ovul si nici barbatul doar un spermatozoid care trebuie sa se intalneasca intr-o eprubeta pentru a produce „o noua copie”.
Tratamentele de fertilitate din ziua de astazi sunt, dupa parerea mea, un fel de joaca noastra inconstienta si incontrolabila de-a Dumnezeu.

 
Ce le lipseste copiilor din eprubeta?

Da, nu contest ca medicina moderna este capabila sa congeleze si sa implanteze embrioni, insa NIMENI nu iti va garanta niciodata succesul acestei proceduri atat de intruzive la nivel emotional asupra viitoarei mame, asupra cuplului.
Nu mai vorbesc ca, in astfel de procedee, din start lipseste ENERGIA PRODUCATOARE DE VIATA, adica energia sexuala, cea mai importanta energie care ne- a dat de fapt viata. Si da, daca o sa studiati corpul uman din punct de vedere holistic, veti vedea cat de importanta este aceasta energie. Fara ea, nu putem exista, si clar nu putem procreea.
In majoritatea cazurilor diagnosticate cu infertilitate, energia creatoare se reduce drastic din cauza stressului, a vietii haotice, a alimentatiei necorespunzatoare, a oboselii cronice care afecteaza suprarenalele care, ca sa functioneze, seaca organele sexuale de energie vitala. Si de aici infertilitatea.
 

Ca la service…pe banda..

Dar stiinta moderna sare peste aceste aspecte energetice, ca doar, sunt prostii de pe net…. si iata ca procesul minunat si atat de complex al fertilizarii devine unul mecanic.
Embrionul se implanteaza artificial in corpul femeii, pe multi bani, si nu mi-am propus sa vorbesc aici despre dificultatea la nivel emotional, cand acest proces se face ca pe banda, cu femeile incolonate, asteptandu-si randul…cuminti si vinovate…pentru ca asa ajung sa se simta…
Părerea mea este că tratamentele de fertilitate sunt adevarate experimente pe corpul femeii și al copilului. Nu sunt cunoscute efectele lor pe termen lung sau scurt, iar nimeni nu pare sa-si faca griji sau sa-si puna intrebari.

 
Oare fortam destinul?

Atâta timp cat știința moderna se joacă de-a eprubetele, fara să țină cont de aspectul emotional si mai cu seama de SUFLET, mi se pare o forțare a destinelor tuturor celor implicați.
In afara ca ne fortam DESTINUL,
cred ca fortam NATURA si mana Lui DUMNEZEU
si ne fortam CORPUL, care nu poseda energia necesara sa duca o sarcina.
Si in loc sa umblam la cauza, noi vrem doar rezultatul, cu orice pret. Pentru ca, intotdeauna cand vorbim despre fertilizare, vorbim despre acordul celor 3 SUFLETE implicate: mama, tatal si copilul care vine.
Omul nu se reduce doar la a fi un corp. Suntem Suflete care traiesc in acest corp. Viata nu este matematica pura, omul are mai multe componente in afara corpului fizic, si in plus cea mai importanta componenta pe care o scoatem din ecuatie este faptul ca suntem un amalgam de EMOTII, SENTIMENTE si SIMTURI. Fara de acestea, oare…. am putea fi considerati niste clone reusite…?

 
Venim cu totii cu un PLAN

Pe langa partea vulnerabila mai exista si partea Sufleteasca. Venim aici cu un DESTIN, un plan, o tema de casa pe care le avem de rezolvat in aceasta existenta. Deci nicidecum nu se rezuma viata noastra la a munci, a manca si a dormi.
Daca intelegem viata astfel, atunci putem ingloba si existenta SUFLETULUI in corpul uman. Si da, atunci putem privi total diferit toata treaba cu CHEMAREA UNUI ALT SUFLET IN ACEASTA VIATA, in familia noastra, o putem privi dintr-o alta perspectiva, sa-i zicem: spirituala, mult mai profunda.
Dacă corpul tău este predestinat să poată aduce un copil pe lume, cu siguranță o va face. Aici intervine doar factorul timpului, RABDAREA si realizarea ca ar fi timpul sa schimbi ceva in stilul tau de viata. Si pregatirea pentru aceasta noua etapa. Cateodata este nevoie de aceasta asteptare pentru a integra cateva aspecte de care vom avea nevoie cu siguranta mai tarziu in viata.
 
Iluzia: copilului MEU!!
Noi, oamenii ne-am învățat să VREM! Vrem lucruri, obiecte, si chiar si copii, pentru că ni se cuvin, chiar aici si acum.
Aici intervine partea care socheaza si ne trezeste din ILUZIA unei lumi care, noroc ca nu ne indeplineste toate dorintele. Viata vine intotdeauna cu lectii, pentru ca avem mare nevoie de ele. Si maiestria noastra ar fi sa observam de ce nu se intampla ceea ce vrem noi in acest moment. Exista cu siguranta un motiv pentru care acel copil atat de dorit nu vine acum. Iar lectia noastra este sa acceptam aceasta realitate.
Intre timp putem investiga ce se afla in spatele acestei experiente si ce vrea viata sa ne arate sau sa ne invete: oare ar fi util sa ne schimbam perspectiva?
Stim deja ca nu toate femeile reusesc sa faca copii. Unele se impaca cu ideea, altele accepta foarte greu si incearca zeci de variante, poate fara succes. Insa, cred cu tarie ca exista si alte lucruri minunate pe care le poti face cu viata ta intre timp. Sunt absolut convinsa ca acei copii care se lasa asteptati fac asta cu un scop. In orice caz ei isi pregatesc parintii pentru venirea lor. Sunt atatea de vindecat, doar sa ne uitam la noi si sa exploram ce vrem sa le dam de fapt pe drumul lor? Cu siguranta nu problemele noastre si nici ranile noastre nevindecate. Deci avem treaba.
Sunt atatea lucruri minunate pe care le poti face chiar si atunci cand nu ai copii tai, ca doar copiii nu sunt “proprietatea” noastra, sunt copiii acestei lumi care vin cu misiuni importante si cu care s-ar putea sa ni se intersecteze drumurile. Si pentru acest lucru putem fi imens de recunoscatori.

 
Suntem alesi sa devenim parinti?

Stii cum se formeaza viata de fapt?
Stii cum isi alege un Suflet parintii?
Stii ca acest proces se intampla cu mult timp inainte de conceptie?
Cu totii credem ca stim povestea spermatozoidului castigator dintre cei muuuulti ……insa practica ne invata ca nu stim aproape nimic despre miracolul creatiei si cum din nimic se creeaza totul,
ATUNCI cand vine vremea.
De ce ramane?
De ce nu se dezvolta acel embrion in parametrii firesti?
De ce pierdem sarcini?
Care este potiunea magica care sa tina “cu forta” o sarcina? – pentru ca ne-am planificat-o sau pentru ca ne-o dorim ACUM?
Intrebari care necesita mult mai multa aprofundare, cautare si autocunoastere.

 
Procesul creatiei este extrem de COMPLEX

Pentru ca nu vorbim doar de un proces fizic, ci de o Creatie la toate nivelurile, incepand de la Suflet, pe plan subtil, psihic si emotional. Pentru ca nu se creeaza doar o alta viata….un Spirit se incarneaza, un Suflet isi ia o haina noua, isi alege niste parinti pentru a avea o experienta necesara evolutiei pe acest Pamant.
Cand vom privi procesul de Creatie astfel, vom realiza ca nicio pierdere nu este intamplatoare, iar toate experientele noastre ne determina de fapt sa invatam sa ne cunoastem in profunzime si sa ne autodepasim.
Tu de ce crezi ca nu vine Bebe?
Ce crezi ca ai de invatat din aceasta experienta?
Daca nu ai gasit inca toate raspunsurile la aceste intrebari, te astept cu drag la cel mai complex seminar despre FERTILITATE si CONCEPTIE CONSTIENTA online.
Vino sa exploram impreuna Universurile tale interioare care de-abea isi asteapta descoperirea.
Cu drag,
Ditta Depner

Vezi și

Acordul celor 3 SUFLETE implicate: mama, tatal si copilul care va veni

Intotdeauna cand vorbim despre fertilitate, vorbim despre acordul celor 3 SUFLETE implicate: mama, tatal si copilul care va veni. Omul nu se reduce doar la a fi un corp. Suntem Suflete care traiesc in acest corp.

Call Now Button