Cum sa-ti iei nasterea pe care ti-o doresti in 3 pasi sau cum sa-ti schimbi doctorul la 37 de saptamani

Povestea de succes a Elenei din Timisoara. Cum a venit Helene de 4,100kg pe lume frumos si cu blandete:
———————
Pasul 1: INFORMAREA
“Buna ziua Ditta!
Ma bucur din inima ca am ajuns la tine!
Ieri seara pe la ora 23 o prietena m-a taguit in grupul NVDC Romania la o postare de-a ta cu experienta minunata a unei nasteri blande, fericite!
De ieri seara am stat cateva ore bune sa citesc pe site, pe blogul tau, sa te ascult pe youtube! Esti deosebita si rezonez cu tine intru totul!
Am adormit dupa ora doua si primul lucru care l-am facut de la 8 dimineata pana acum este sa continui sa te urmaresc!
Pana la a doua sarcina, sigur voi veni sa te cunosc personal si la un curs al tau!
Imi doresc enorm sa nasc natural si am increderea ca asa se intampla, fetita mea minunata sta perfect in pozitia de nastere naturala!
Am temerile mele, tu imi amplifici increderea in mine, in bebele meu, in acest proces minunat lasat asa de Dumnezeu, darul nostru, al femeilor, sa dam viata!
Asa am ajuns la tine, chiar daca nu reusesc acum sa vin la curs pt ca suntem in sapt 36, sigur vom veni la urmatorul copilas.”
———————
Pasul 2: SCHIMBAREA MEDICULUI
“Buna Ditta!
Am simtit nevoia sa-ti cer un sfat:
Eu eram mereu linistita cu doctorita mea, ginecologul meu de mai bine de 7 ani de zile, in care am mare incredere ca medic si stia ca vreau sa nasc natural si a zis ca ea e pro nastere naturala desi nu am discutat niciodata detalii! In primul rand, eu nu stiam absolut nimic decat povestile frumoase ale mamei mele , trei nasteri naturale!
Intre timp citind si studiat , am zis sa deschid o discutie serioasa cu ea mai ales ca e asa aproape momentul nasterii!
surpriza a fost din primul raspuns la intrebarea cat e dispusa sa astepte inceperea travaliului in mod natural dupa cedarea membranelor la care ea mi-a zis maxim maxim 6 h si apoi introduce oxitocina si alte calmante !
si a inceput sa imi faca o schita cu timpul maxim care il asteapta ea pt fiecare cm de dilatare ca si cum as fi vreun robot , am fost atat de dezamagita , m-am simtit a nimanui si ma gandeam unde e sustinerea ei care credeam ca o voi avea, cum sa ma las la mana ei care mi-a lasat clar ca o intereseaza binele bebelui si al mamei dar sa iese bebe cat mai repede afara!
Si multe altele care m-au facut sa ma indoiesc pana si de mine! Dar mi-am revenit si in ziua respectiva mi-am zis, asta simt asta fac, si abia astept ziua de marti sa vb cu Dr Bogdan Cioata!
Sper din suflet sa ma accepte asa pe ultima suta de metri…
Multumesc ptr recomandare si pentru cartile de lecturat.”
——————-
Pasul 3: NASTEREA HELENEI 4,100kg
“am reusit natural fara nici un anestezic, Bogdan e o binecuvantare de la Dumnezeu, si sotul meu cum mi-a fost alaturi trup si suflet, parca am nascut amandoi!
am nascut la 42 si 3 zile, s-a declansat natural travaliul!
A fost foarte intens, momentul nasterii mai lung, cordonul ombilical ffff scurt dar Doamne ajuta ca am reusit sa nasc o fetita sanatoasa, minunata, natural, si este o fetita puternica si f curajoasa care a rezistat f bine si m-a ajutat mult!
Multumesc Ditta ca am ascultat toate videourile tale si am invatat multe si asa am ajuns sa imi schimb si medicul si cartile recomandate de tine minunate, si abia astept sa ne intalnim pe viitor!”

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button