A fost un curs complex si revelator

Buna draga mea, Ditta!

Eu sunt insarcinata in 15 saptamani. Dumnezeu ne-a binecuvantat cu 2 sufletele pe care le asteptam cu mare drag si iubire.

In primul trimestru am avut greturi si varsaturi dar care, avand sansa ca exact in acea perioada sa fac cursul tau „Renasterea- curs pt burtici si tatici” , mi-au disparut: o parte in timpul cursului si apoi in totalitate la o saptamana dupa terminarea cursului la care am avut o serie de constientizari care m-au scos din diversele traume pe care le aveam.

A fost un curs complex si revelator in care am aflat informatii pretioase despre care habar nu aveam, insa acum m-am inscris din nou si aici in cursul gratuit despre Planul de nastere pt ca simt ca ori de cate ori primesc informatii de la tine, in mine se fac noi clickuri pt ca explici cu atata pasiune si mereu adaugi lucruri noi, incat nu ma mai satur sa te ascult.

Iti Multumesc cu Recunostinta 🙏😘❤pt ca existi si pt ca iti dedici timpul tau, noua, cu atata daruire ca sa ne inveti si sa ne ghidezi pe acest drum atat de important in viata unei femei/mame.

Imi doresc sa nasc natural desi mi se pun multe piedici de catre medicii care afland ca am sarcina gemelara…m-au inscris din start ca si candidata la cezariana.

Am credinta in Dumnezeu ca va aranja totul asa cum e mai bine pt mine si pt bebelusi.

(asa m-ai invatat mereu, draga Ditta)

Iti multumesc,
Cristina M. A.❤🌹

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button