Participare curs: Delia si Cosmin

Buna draga noastra Ditta,
Nu am reusit sa gasesc modul in care as putea lasa cateva cuvinte direct pe site-ul tau, asa ca m-am gandit sa-ti scriu aici si sa te las pe tine sa urci si pe site 🙂
In primul rand, nimic nu este intamplator in viata si stiu ca cineva acolo sus a facut ca drumurile noastre sa se intersecteze exact la momentul la care trebuia. Sunt nespus de fericita ca te-am intalnit si ca am avut ocazia nemaipomenita de a asista la cursul tau pentru mamici, burtici si tatici. A fost o experienta extraordinara, am invatat foarte multe, m-am relaxat, mi-am sporit increderea in mine si in corpul meu care stie ce are de facut, in bebelusul meu care va veni pe lumea asta mai pregatit si mai increzator.
In al doilea rand, modul in care tu tii aceste cursuri mi se pare extraordinar, foarte personal, intim si deschis, incepand cu locatia, atmosfera, discutiile deschise, muzica relaxanta si aromoterapia, cartile puse la dispozitie pentru lecturare si chiar de cumparat, pana la felul in care este prezentata informatia si ce fel de informatie este prezentata.
Pot spune ca a fost o experienta revelatoare, o regasire de sine daca vrei..4 zile in care ne-am bucurat de oameni faini, de meditatie, de liniste si pace si de vibratii pozitive. Suntem mai pregatiti pentru acest nou si minunat pas in viata pe care urmeza sa-l facem si speram ca nasterea va fi exact asa cum ne-am inchipui si cum ne-am dorit. Abia asteptam sa traim din plin acest moment magic: nasterea copilului nostru.
Iti suntem profund recunoscatori pentru aceasta experienta minunata, pentru faptul ca ne-ai ascultat, ne-ai sfatuit, ne-ai impacat cu noi insine si vom recomanda intotdeauna cu caldura si cu incredere cursul tau viitoarelor mamici.
Sper sa ne revedem curand, la fel de zambitori si bucurosi 🙂
Multumim si te imbratisam cu drag!
Delia, Cosmin si burtica

Vezi și

Citeste povestea unei revanse, dupa a patra nastere

Cand nu apuci sa mai ajungi nici la usa, cu bagajul de maternitate pregatit. Citeste povestea unei revanse, dupa a patra nastere. Felicitari, draga mamica minunata!

Call Now Button