Luna Octombrie imi este tare draga

Luna oct imi este tare draga.
Anul trecut in octombrie am avut bucuria de a descoperi o Fiinta minunata @dittadepner si participand la cursul ei de pregatire pt nastere chiar am renascut ( ReNasterea ♡ – exact cum e numita Misiunea ei printr-un cuvant plin de sens suprem ) din toate punctele de vedere ca om, femeie, mama, sotie. Copilul interior s-a vindecat si experientele sunt la alt nivel,si le depasesc Altfel.
Acel curs nu doar ca m-a pregatit pt nasterea fetitei mele dar ma ajutat sa cresc, sa evoluez,sa ma aventurez in Dezvoltarea mea Personala ,ca sa pot sa fiu o fiinta asumata si sa fiu exemplu pentru Sufletul care m-a ales in aceasta viata sa ii fiu Mama.
Multumesc pentru toate informatiile pretioase primite la curs si conexiunele create prin tine cu alti Oameni cu misiuni speciale.

#ReNasterea
#curs
#cursulburticisitatici
#evolutie
#suntbinecuvantata
#multumesc

Vezi și

Am avut o nastere acasa implinitoare datorita tie

Nu credeam ca poate fi atat de frumos si unic. Poate nu ma eliberasem de toate grijile si fricile inainte sa fac aceasta alegere de a naste in confortul casei mele dar m-am rugat la Dumnezeu sa-mi ofere o nastere implinitoare si sa-mi ofere curaj.

Call Now Button