Mihai a venit foarte hotarat in aceasta lume

“Mihai a venit foarte hotarat in aceasta lume, a stiut exact ce vrea si nu a stat prea mult pe ganduri.
Ne-a anuntat ca are de gand sa vina (cand mi s-a rupt apa) in jurul orei 19:30, la 20:30 au inceput contractiile si la 22:12 s-a nascut.
A fost o nastere minunata, rapida, implinitoare, o nastere in sanul familiei, alaturi de sotul meu, de cele doua fetite si de doula mea.
Mihai m-a invatat ce inseamna sa fii hotarat, ce inseamna sa fii concentrat pe ce ai de facut si optimist ca totul va fi bine.
Am ales sa nasc acasa, in intimitatea caminului meu, in prezenta persoanelor mele de suflet, alaturi de care am simtit confort, acceptare si iubire.
A fost magie pura cand l-am prins pe Mihai in maini si am aflat ca este baietel (pe parcursul sarcinii nu am stiut daca va fi baietel sau fetita).
A fost magic cand fetitele noastre i-au urat bun venit in familie si am simtit conexiunea profunda ce s-a produs.
Am cateva persoane carora simt sa le multumesc pentru ca au fost alaturi de mine in acest proces al sarcinii si nasterii:
Multumesc Viorel ca esti mereu alaturi de mine si ma sustii in deciziile pe care le iau, chiar daca de multe ori te scot cu totul din zona de confort.
Iubirea, acceptarea si sutinerea ta mi-au dat forta!
Multumesc mult Ditta Depner pentru tot suportul.
Sfaturile tale au fost ca un unguent pentru mintea mea care din cand in cand o mai lua pe aratura.
Multumesc Lavinia Ungureanu pentru ca mi-ai fost alaturi in seara speciala in care Mihai a ales sa vina.
Iti multumesc pentru suport, pentru discretia cu care m-ai insotit, pentru sfaturile legate de cum sa ma setez pentru ca totul sa mearga bine.
Sper din tot sufletul sa fie cat mai multe mamici care sa aibe curajul sa isi aduca puii pe lume cat mai natural cu putinta, sa fie increzatoare, optimiste si sa se inconjoare pe tot parcursul sarcinii numai de oameni pozitivi si ganduri de bine.”
(Photo: Daniela Ursache)
Ana G.

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button