❤️ESENTIALE❤️ pentru sarcina, nastere si bebe

Va anunt cu entuziasm ca m-am apucat din nou de alchimie 😉 la cererea insistenta a burticilor care le-au folosit ca ajutor in travaliu si dupa, cu epuizarea si cu bebe.
Am “alchimizat” cateva blend-uri cu uleiuri esentiale pure cu grad terapeutic doTerra, care ajuta foarte eficient in sarcina, la nastere si in perioada post partum.
1. STARI DE GREATA, RAU DE MASINA, VOMA, ARSURI;
2. CRAMPE MUSCULARE SI CARCEI, CONTRACTII FOARTE DUREROASE;
3. DURERI LA NASTERE, SPATE, PELVIS, CORP;
4. BLOCAJ PSIHIC, SOCURI EMOTIONALE, TRAUMA;
5. FRICA, ATACURI DE PANICA, TEAMA NECONTROLABILA;
6. EPUIZARE PSIHICA, OBOSEALA IN TRAVALIU, PRIVARE DE SOMN IN PRIMELE LUNI CU BEBE;
7. PICIOARE UMFLATE, EDEME, OBOSEALA MEMBRELOR;
8. ORA MAGICA, BINE-AI VENIT, BEBE, PRIMA ATINGERE, BONDING, ATASAMENTUL SECURIZANT IN BRATELE MAMEI, INGRIJIREA BONTULUI OMBILICAL;
9. ULEI PENTRU AMELIORATEA ICTERULUI FIZIOLOGIC IN LOC DE LAMPA, SUSTINEREA FICATULUI PTR ELIMINAREA BILIRUBINEI DIN ORGANISMUL BEBELUSULUI, UTIL MAI ALES DUPA NASTERI MEDICALIZATE SI ANALGEZII/ANESTEZII
~~~~~~~~
1. BLEND ptr GRETURI:
Diminueaza greturile, contra varsaturilor, arsurilor si a oricaror forme de neacceptare a schimbarii care vine odata cu sarcina, cat si un excelent companion pentru raul de masina, avion sau calatorii;
Se aplica 1 picatura la incheietura palmelor, se inhaleaza sau se foloseste direct in zona din spatele urechilor.
2. BLEND ptr CRAMPE MUSCULARE:
Calmantul eficient al carceilor in orice zona corporala. Se aplica 2-3 picaturi direct pe zona afectata si se maseaza. Amelioreaza senzatia de durere la contractiile uterine intense.
3. BLEND contra DURERII:
Diminueaza considerabil senzatia de durere in zona bazinului, a burticii sau a spatelui in timpul travaliului; foarte eficient si testat contra durerilor de cap sau de orice fel. Se aplica local, direct pe zona afectata si se maseaza. Nu se aplica pe mucoasa.
4. BLEND contra BLOCAJULUI PSIHIC:
Ajuta la deblocarea travaliului si a nasterii in momente de stress intens sau in cazurile mai atipice de emotii inconstiente care stopeaza dilatatia. Foarte eficient pentru socuri emotionale si traume. Se aplica la incheitura palmei, se inhaleaza sau se foloseste in zona din spatele urechilor.
5. BLEND contra FRICII:
Ajutor in momente de panica sau frica in timpul nasterii, cand simtiti ca nu mai puteti face fata si va cuprinde teama ca nu o sa rezistati fizic si aveti impresia ca nu veti rezista. Se aplica la incheitura palmei, se inhaleaza sau se foloseste in zona din spatele urechilor.
6. BLEND contra EPUIZARII FIZICE:
Ajuta la recuperarea tonusului vital, in travalii lungi, epuizante sau dupa nastere, in primele luni de acomodare cu nesomnul si viata cu un nou-nascut. Se aplica la incheitura palmei, se inhaleaza sau se foloseste in zona din spatele urechilor.
7. BLEND contra PICIOARELOR UMFLATE:
Ajuta la calmarea presiunii in picioare sau in zonele predispuse in timpul sarcinii la umflare si la orice fel de edeme. Se aplica 2-3 picaturi direct pe zona afectata si se evita statul excesiv in picioare.
8. BLEND ORA MAGICA:
Elixirul bebelusului, al atasamentului si al primei sale atingeri, care intensifica sentimentele de iubire si siguranta si calmeaza nou-nascutul dupa experienta intensa a nasterii. Se aplica 2-3 picaturi direct pe spatele bebelusului in zona coloanei vertebrale. Uleiul este deja diluat si astfel este permisa miruirea (contine si mir si tamaie) si este acel “BUN VENIT IN ACEASTA LUME.”
Eficient in tratatrea bontului ombilial, pana ce se vindeca complet buricul. Se pun 2-3 picaturi direct in centrul ombilicului, alternat cu argint coloidal care ajuta la o igienizarea si uscarea cordonului.
9. BLEND PENTRU ICTER NEONATAL
Acest ulei ajuta ficatul nou nout al bebelusului sa faca fata cu noile sale functii de metabolizarea bilirubinei excesive, eliminarea toxinelor analgeziilor/anesteziilor din timpul nasterii si la o acomodare mai facila cu viata in afara uterului. Se administreaza 2-3 picaturi pe talpile bebelusului la fiecare schimb de scutec, in primele 7 zile de viata sau pana ce dispar simptomele. In tot acest timp se insista cu alaptarea chiar si din ora in ora, pentru a favoriza metabolizarea rapida a toxinelor.
~~~~~~
Blend-urile au ca si baza ulei fractionat de cocos doTerra care intra foarte rapid in piele, nu rancezeste si nu pateaza.
Mixajele sunt preparate de mine, contin cel putin 5 uleiuri diferite pure, cu grad terapeutic doTerra, dupa retete folosite de moase si terapeuti cu experienta de zeci de an in domeniul maternitatii.
Au eficienta garantata si verificata pe mine si pe sutele de burtici care le-au folosit cu succes in sarcina, nastere si pe bebelusii lor.
Cu drag,
Ditta Depner
~~~~~~~
Pretul: 30 ron/blend 3,69 ml
Nu le gasiti pe site, ci doar direct la mine. Pentru comenzi, va rog sa ma contactati in privat pe whatsapp 0744641558
BONUS: pentru cei care comanda toate cele 9 blend-uri, organizatorul lila, marca doTerra, foarte practic si elegant este inclus in pret. (270 Ron)
Poate fi agatat cu usurinta pentru ca are si o carabina.

Vezi și

Asa arata NASTEREA implinitoare!

Asa arata NASTEREA implinitoare! Femeia imputernicita! O forta a Naturii, in momentul cel mai intens din viata ei! Asa arata un nou-nascut! Dada, mai priveste o data aceasta imagine. Asa de mov! Atata de mov!

Call Now Button