❤️ESENTIALE❤️ pentru sarcina, nastere si bebe

Va anunt cu entuziasm ca m-am apucat din nou de alchimizat potiuni magice pentru sarcina si nastere, 😉 la cererea insistenta a burticilor care le-au folosit ca ajutor in travaliu si dupa, cu epuizarea si cu bebe in primele luni.
Am mixat cateva blend-uri cu uleiuri esentiale pure, cu grad terapeutic doTerra, care ajuta foarte eficient in sarcina, la nastere si in perioada post-partum.

1. GREATA, RAU DE MASINA, STARE DE VOMA, ARSURI PE ESOFAG;

2. CARCEI, PICIOARE UMFLATE, EDEME, REGLATOR HORMONAL;

3. SENZATII DE DURERE IN TRAVALIU, IN ZONA LOMBARA, SUB BURTICA, CRAMPE DUREROASE;

4. FRICA DE NASTERE, ATACURI DE PANICA, TEAMA NECONTROLABILA;

5. BLOCAJ PSIHIC, SOCURI EMOTIONALE, TRAUME INCONSTIENTE CARE POT APAREA IN TRAVALIU;

6. PENTRU CONTRACTII EFICIENTE, PORNIREA TRAVALIULUI STAGNANT;

7. EPUIZARE PSIHICA POST PARTUM, OBOSEALA CRONICA, PRIVARE DE SOMN IN PRIMELE LUNI CU BEBE;

8. BEBE – ORA MAGICA, PRIMA ATINGERE, BONDING, FIRESCUL IN BRATELE MAMEI, INGRIJIREA BONTULUI OMBILICAL PANA LA DESPRINDERE;

9. BEBE – AMELIORATEA ICTERULUI, SUSTINEREA FICATULUI PTR ELIMINAREA BILIRUBINEI DIN ORGANISMUL BEBELUSULUI,

10. BEBE PLANGE, ALINARE, COLICI, LINISTIRE;

~~~~~~~~

1. BLEND ptr GRETURI:
Diminueaza greturile, eficient contra varsaturilor, „arsurilor” pe esofag si a oricaror forme de neacceptare a schimbarii care vine odata cu sarcina, cat si un excelent companion pentru raul de masina, avion sau calatorii, chiar si dupa o masa copioasa;
Se aplica 1 picatura pe incheieturile palmelor, se inhaleaza sau se foloseste direct pe piele in zona din spatele urechilor.

2. BLEND ptr CARCEI si PICIOARE UMFLATE:
Calmantul eficient al carceilor in orice zona corporala. Amelioreaza senzatia de durere la inclestarea musculara. Ajuta la calmarea presiunii in picioare sau in zonele predispuse in timpul sarcinii la umflare si la orice fel de edeme. Se aplica 2-3 picaturi direct pe zona afectata, se maseaza usor pana ce uleiul se absoarbe si se evita statul excesiv in picioare.

3. BLEND contra DURERII:
Epidurala fara efecte secundare. Diminueaza considerabil senzatia de durere in zona bazinului, a burticii sau a spatelui in timpul travaliului; foarte eficient si testat contra durerilor de cap sau de orice fel. Se aplica local, direct pe zona afectata si se maseaza. Nu se aplica pe mucoasa si nici in zona perineului.

4. BLEND contra FRICII:
Ajutor de nadejde in momente de panica sau frica in timpul nasterii, cand simtiti ca nu mai puteti face fata si va cuprinde teama ca nu o sa faceti fata fizic si aveti impresia ca nu veti rezista. Se aplica la incheitura palmei, se inhaleaza sau se foloseste direct pe piele, in zona din spatele urechilor.

5. BLEND contra BLOCAJULUI PSIHIC:
Ajuta PSIHIC la deblocarea travaliului si a nasterii in momente de stress intens sau in cazurile mai atipice de emotii inconstiente care stopeaza dilatatia. Foarte eficient pentru socuri emotionale si traume subconstiente. Se aplica la incheitura palmei, se inhaleaza sau se foloseste direct pe piele, in zona din spatele urechilor.

6. BLEND pentru CONTRACTII EFICIENTE si PORNIREA TRAVALIULUI BLOCAT:
Ajuta FIZIC la deblocarea travaliului si a nasterii in momente de stress intens, care stopeaza dilatatia. Creeaza contractii eficiente cu efect de dilatatie constanta, dupa rezolvarea conflictelor emotionale. Se aplica direct pe piele in zona burticii, pentru activarea contractiilor uterine.

7. BLEND MAMA contra EPUIZARII FIZICE:
Ajuta la recuperarea tonusului vital, dupa nastere, cat si mai ales in primele luni de acomodare cu nesomnul, oboseala cronica si viata cu un nou-nascut. Se aplica la incheitura palmei, se inhaleaza sau se foloseste direct pe piele in zona din spatele urechilor.

8. BLEND BEBE pentru ORA MAGICA:
Bine-ai venit, bebe! Elixirul bebelusului, al atasamentului si al primei sale atingeri, care intensifica sentimentele de iubire si siguranta si calmeaza nou-nascutul dupa experienta intensa a nasterii. Se aplica 2-3 picaturi direct pe spatele bebelusului in zona coloanei vertebrale si se intinde cu o atingere foarte delicata, de-a lungul coloanei vertebrale, in primele minute de viata. Uleiul este deja diluat si astfel este permisa miruirea (contine si mir si tamaie) si este acel “BUN VENIT SACRU IN ACEASTA LUME” fara sa irite pielea atat de sensibila.
Eficient in tratatrea bontului ombilial, pana ce se vindeca complet buricul. Se pun 2-3 picaturi direct in centrul ombilicului, alternat cu argint coloidal care ajuta la o igienizarea si uscare a cordonului, in prima saptamana de viata.

9. BLEND BEBE contra ICTER NEONATAL
Acest ulei ajuta ficatul nou nout al bebelusului sa faca fata cu noile sale functii de metabolizare a bilirubinei excesive, eliminarea toxinelor analgeziilor/anesteziilor din timpul nasterii si la o acomodare mai facila cu viata in afara uterului. Se administreaza 2-3 picaturi pe talpile bebelusului la fiecare schimb de scutec, in primele 7 zile de viata sau pana ce dispar simptomele. In tot acest timp se insista cu alaptarea chiar si din ora in ora, pentru a favoriza metabolizarea si eliminarea rapida a toxinelor.

10. BEBE PLANGE
Ajutor de nadejde in momentele cand bebelusul plange din varii motive, altele decat de foame. Nou-nascutul are nevoie de cel putin 3 luni de acomodare dupa nastere, in cel de-al patrulea trimestru. Toate nevoile sale afective, emotionale, psihice sau fizice si le exprima doar prin plans, pentru ca nu poate comunica eficient altfel. Doar in 10% din cazuri, nou-nascutul plange din cauza colicilor. Cand plange, luati-l i brate si vorbiti-i in soapta, ascultandu-l si dati-i voie sa planga, ca sa se elibereze prin plans de presiunea psihica. Face la fel precum facem si noi, adultii. Acest blend se maseaza foarte delicat pe talpitele bebelusului, pe spate sau pe burtica, fiind deja diluat in ulei purtator.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Blend-urile au ca si baza ulei fractionat de cocos doTerra, care intra foarte rapid in piele, nu rancezeste si nu pateaza. Mix-urile sunt preparate de mine, contin 5-8 uleiuri diferite pure, cu grad terapeutic doTerra, dupa retete folosite de moase si terapeuti cu experienta de zeci de an in domeniul maternitatii. Au eficienta garantata si verificata pe mine si pe sutele de burtici care le-au folosit cu succes in sarcina, in travalii grele sau lungi, dupa nastere si pe bebelusii lor.

Cu drag,

Ditta Depner
~~~~~~~
Pretul: 350 Ron pentru cele 10 blend-uri (3,69 ml/buc)
Nu le gasiti pe site, ci doar direct la mine. Pentru comenzi, va rog sa ma contactati in privat pe whatsapp 0744641558
BONUS: cu 400 Ron pentru tot pachetul de 10 mix-uri, organizatorul lila marca doTerra, foarte practic si elegant poate fi al tau. Este usor de agatat, datorita carabinei, chiar si la chei sau de geanta de maternitate.

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button