Marturia Florinei

„Draga Ditta!
In primul rand ne-am simtit ca acasa la cursul tau, ne-a placut locatia si atmosfera de la curs, au fost propice pentru acumularea de informatii.
Vazand interviurile cu tine eram convinsa ca imi va placea cursul si voi afla multe lucruri interesante, dar nu ma asteptam sa fie atat de multe. Stim acum toti pasii nasterii naturale, ce poate face corpul meu, cum trebuie intampinat un copilas la sosirea pe aceasta lume pentru a avea startul cuvenit in viata, precum si multe informatii utile dupa nastere.
Mi s-a parut mai mult decat un curs prenatal, implica multa psihologie, ai facut cu noi educatie prenatala, postnatala, pentru o viata sanatoasa, de curatire psihica inainte de orice.
Mi-a placut mult ideea de a-ti rezolva toate conflictele inainte de nastere si felul in care sarcina te face sa fii cea mai buna versiune a ta.
Mi-a parut rau ca s-a terminat, dar vom folosi sfaturile tale si vom avea o nastere frumoasa si implinitoare, sunt convinsa de asta!
Te vom tine la curent cu evolutia noastra, cred ca iti vom mai scrie pentru sfaturi cand vom ajunge aproape.
Multumesc ca ai decis sa impartasesti din cunostiintele tale cu noi, cu greu as fi acumulat atat de multe in atat de scurt timp!
Iti doresc mult spor in ce iti propui in continuare!
Florina”

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button