Ana Valentina Rosulescu, Brasov

Am nascut pe 27 aprilie 2012 un bebe de 3800kg…100% natural, in sufragerie:) dupa 19 ore de travaliu. M-au asistat Razvan, sotul meu, moasa Irina, si Ruxandra, ca si doula. Am fost foarte linistita si increzatoare ca totul merge perfect, si desi travaliul a fost mai lung, pentru mine totul s-a derulat extrem de repede si firesc, mi-am trait propriul travaliu intr-o dulce transa.

Nu mi-a fost nici o secunda teama de nimic si asta datorez si persoanelor care mi-au fost alaturi si care prin simpla lor atitudine mi-au dat incredere, dar si credintei pe care am avut-o tot timpul ca Universul ne este alaturi si ne trimite un dar minunat -Sebastian-:)

Respiratiile cu bombarea abdomenului pe care le-am facut la curs, m-au ajutat foarte mult sa atenuez senzatiile contractiilor, dar totusi le-am simtit intensitatea pe expulzie. Am stat cateva ore in cada unde am si dormit, i-am vorbit lui bebe… i-am spus ca totul e bine si il asteptam cu mult drag in noua familie; am baut mult ceai de zmeur, m-am plimbat, am fost lasata in voie si asta a fost nemaipomenit.

Momentul expulziei a fost in picioare, sustinuta de Razvan de axile. Irina mi l-a pus pe piept si nu ne mai saturam sa-l privim, imi venea sa topai de fericire si entuziasm! Stiam ca este bine! Totul era perfect!

… Din pacate placenta a intarzaiat sa iasa mai mult de 2 ore (nu prea mai aveam contractii pt ca am facut un fel de blocaj al vezicii urinare… nu am urinat mult timp in travaliu -si nu mi-am dat seama- desi am baut enorm de mult ceai) si mi-au scos-o la spital. Apoi am ramas cu bebe peste noapte in spital (si in salon); l-am tinut in brate toata noaptea gandindu-ma ce frumoasa a fost nasterea acasa, incomparabil cu ce se intampla intr-un spital. Dimineata la prima ora am plecat acasa pe semnatura! Eram ciudatii spitalului mai ales pt ca am refuzat multe: medicamente inutile, lapte praf, vaccinuri.

Concluzia este: ca sunt mai mult decat multumita de felul in care a decurs travaliul si nasterea, si implicarea lui Razvan in aces proces minunat ma face sa-mi dau seama ce familie unita si frumoasa suntem!

Iti multumim si tie, draga Ditta ca ne-ai aratat ce inseamna o nastere adevarata si speram sa initiezi cat mai multe cupluri!

Mult succes si sa ne vedem cu bine!

Ana Valentina, Razvan si Sebastian

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button