Am avut o nastere acasa implinitoare datorita tie

Draga Ditta,

Iata ca au trecut 2 luni de cand sunt atat de implinita datorita tie.
Am avut o nastere acasa implinitoare datorita tie.
Nu credeam ca poate fi atat de frumos si unic.
Poate nu ma eliberasem de toate grijile si fricile inainte sa fac aceasta alegere de a naste in confortul casei mele dar m-am rugat la Dumnezeu sa-mi ofere o nastere implinitoare si sa-mi ofere curaj.
Iata ca sosise si ziua cand se rupsese apa si trebuia sa fac alegerea acasa sau la spital, m-am lasat ghidata de intuitie si influientata de toate informatiile ce le-am invatat din cursurile tale, si am ramas acasa. Cu ajutorul moasei, ce ii voi ramane vesnic recunoscatoare, am nascut un prunc sanatos, fara nici o interventie medicamenntoasa si fara rupturi. Am nascut exact cum mi-am dorit si asta mi-a dat o super satisfactie.
Nu stiu cum ar fi fost la spital pentru ca sunt la prima nastere dar din cele auzite chiar aveam nevoie de curaj sa merg la spital nu sa stau acasa.
Iti multumesc pentru tot ce le oferi tuturor viitoarelor mamici.
Dumnezeu sa te tina sanatoasa, sa-ti duci toate proiectele la bun sfarsit, deoarece stiu ca tot ceea ce faci,o faci pentru noi.

Te iubim!

Roxana P.

Vezi și

ReNașterea by Ditta Depner – o nouă abordare holistică a nașterii

De curând am terminat cel mai amplu curs prenatal pentru părinți, o pregătire emoțională și spirituală pentru naștere, alături de Ditta Depner. Pentru cei care încă nu o ştiu, Ditta Depner este educator prenatal, doula şi terapeut holistic specializat pe traume pre si peri-natale, fondatoarea conceptului holistic „ReNașterea” dar mai ales, este mama a doi copii născuți acasă.

Call Now Button