Starea ta de spirit este atmosfera din pantec a pruncului

Invatam despre lumea in care venim, prin prisma a ceea ce simte mama in acea perioada de 9 luni.
Toate emotiile ei, toate ingrijorarile ei, fricile si temerile care apar, mai ales daca ea, ca femeie, nu este sustinuta in timpul sarcinii, se vor transfera ca si experiente primare “program” in memoria limbica a pruncului.
Aceste programe primite din perioada intrauterina vor fi reperele de baza al relationarii cu ceilalti si cu lumea si se vor manifesta mai tarziu in viata, creandu-i personalitatea, influentandu-i reactiile, construindu-i reperele primordiale viitorului om.
Acum intelegi, de ce este vital si imperios necesar, ca femeia insarcinata sa-si traiasca sarcina cu calm si incredere totala in creatia, ce se intampla in pantec.
Bucuria de a fi insarcinata, de a purta un prunc in pantec, de a fi entuziasmata de minunea care se manifesta in trupul ei, sunt doar cateva delicii ale acestei perioade magice, in care femeia radiaza de fericire.
Ca sa ajungi cu usurinta la astfel de stari si sa traiesti aceste emotii inaltatoare, este cateodata nevoie de pregatire. Pregatirea pe care nicio scoala, nicio facultate si nici chiar propria mama nu ti-a dat-o, pentru ca, din pacate nici ea nu a primit-o ca si mostenire de la vreo alta femeie.
Insa, tu ca viitoare mama contii aceasta putere, aceasta forta interioara care te anima, care te face capabila sa porti si sa nasti o alta fiinta.
De cele mai multe ori, puterea ta este acolo, prezenta, doar acoperita de experiente nefaste, traume nerezolvate, rani nevindecate, pe care, acum ai sansa sa le rezolvi. Pentru ca este prea important, cum ne aducem pruncii pe lume.
Fa primii pasi:
Informeaza-te.
Descopera-te.
Vindeca-te.
Este mai simplu decat pare.
In 4 zile s-ar putea sa afli mai multe
decat in toata viata ta de pana acuma.
CURS PENTRU BURTICI
Fii curioasa. Manifesta-ti entuziasmul si incepe vindecarea ta, a generatiilor trecute si a celor care vor veni prin tine.
#dittadepner redaruieste femeii nasterea!

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button