O nastere naturala in prezentatie pelviana

Buna fetelor!!! ❤️

Vreau sa va dau vestea ca ieri la ora asta am reusit sa nasc natural o fetita sanatoasa dar in prezentatie pelviana cu ajutor dr mohamed zaher si nu numai.

Travaliul a fost unul destul de scurt si usor, la 5.30 mi s a rupt apa, la 11.32 am nascut ,am avut o perioada pe la dilatatie 7 cand erau foarte puternice si dureroase contractiile, dar nu a durat mult, iar expulzia , total nedureroasa… simteam ca si cum sunt constipata si este aproape de“ iesire”😁 si trebuie sa ma screm, dar nu ma dureau contractiile.

Impreuna cu mosa Ana si doula Carmen, am format o echipa fara care nu as fi reusit …

Dr Zaher m-a sustinut din prima clipa pentru o nastere naturala, cand dr. de aici de la Bucuresti mi a zis din start ca din punctul lui de vedere alegerea este cezariana pt el nu si asuma niciun risc!

Vreau sa ti multumesc tie Ditta, pentru tot ce m-ai invatat, si voua, fetelor, pentru ca m-au ajutat experientele si informatiile voastre.

Laura❤️

Vezi și

Am avut o nastere acasa implinitoare datorita tie

Nu credeam ca poate fi atat de frumos si unic. Poate nu ma eliberasem de toate grijile si fricile inainte sa fac aceasta alegere de a naste in confortul casei mele dar m-am rugat la Dumnezeu sa-mi ofere o nastere implinitoare si sa-mi ofere curaj.

Call Now Button