Invatam despre lumea in care venim, prin prisma a ceea ce simte mama in acea perioada de 9 luni.

#conceptieconstienta
Toate emotiile ei, toate ingrijorarile ei, fricile si temerile care apar, mai ales daca ea, ca femeie, nu este sustinuta in timpul sarcinii, se vor transfera ca si experiente primare “program” in memoria limbica sau inconstienta a pruncului.
Aceste programe primite din perioada intrauterina vor fi reperele de baza al relationarii cu ceilalti si cu lumea si se vor manifesta mai tarziu in viata, creandu-i personalitatea, influentandu-i reactiile, construindu-i reperele primordiale viitorului om.
Acum intelegi, de ce este vital si imperios necesar, ca femeia insarcinata sa-si traiasca sarcina cu calm si incredere totala in creatia ce se intampla in pantec.
Bucuria de a fi insarcinata, de a purta un prunc in pantec, de a fi entuziasmata de minunea care se manifesta in trupul ei, sunt doar cateva delicii ale acestei perioade magice, in care femeia radiaza de fericire.
#schimbamnasterea
Ca sa ajungi cu usurinta la astfel de stari si sa traiesti aceste emotii inaltatoare, este cateodata nevoie de pregatire. Pregatirea pe care nicio scoala, nicio facultate si nici chiar propria mama nu ti-a dat-o, pentru ca, din pacate nici ea nu a primit-o ca si mostenire trans-generationala.
Insa, tu ca femeie contii aceasta putere, aceasta forta interioara care te anima, care te face capabila sa devii mama.
De cele mai multe ori, ea este acolo, prezenta, doar acoperita de experiente nefaste, traume nerezolvate, rani nevindecate, pe care, acum ai sansa sa le rezolvi. Pentru ca este prea important cum ne aducem pruncii pe lume.
Fa primii pasi:
Informeaza-te.
Descopera-te.
Vindeca-te.
#renaștereacudittadepner
Este mai simplu decat pare.
In cele 4 zile de curs, s-ar putea sa afli mai multe decat in toata viata ta de pana acuma.
Fii curioasa.
Manifesta-ti entuziasmul si incepe vindecarea ta, a generatiilor trecute si a celor care vor veni prin tine.
#dittadepner
redaruieste femeii nasterea!

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button