O sa incep cu …Multumesc Ditta!

O sa incep cu …Multumesc Ditta!
Multumesc ca datorita sfaturilor tale am avut parte de cea mai frumoasă naștere naturală nemedicalizata.
Totul a început în timpul sarcinii, respectiv saptamana 25-26 atunci când sufletul mi-a fost instant năpădit de cel mai mare sentiment de frica. Frica de naștere!
Doar ce împlinisem 24 de ani …am fost sigură că nu o sa pot ..nu o sa rezist durerii, sigur nu o sa fiu pregătită…poate ar mai fi trebuit să copilăresc macar un pic.
Începeam să mă tem pe zi ce trece tot mai mult,era o luptă continuă între nerăbdarea care ardeaaa in mine sa îl cunosc si frica mare care imi umbrea fiecare gand frumos.
Se lasă seara cu aceeași frica de necunoaștere și in același timp pierduta aiurea pe youtube uitandu-ma la fel si fel de videoclipuri care ma speriau mai rau.
Pana cand ..2-3 clikuri si Divinitatea mi te-a scos in cale!
❤ iuhuuuu🥳 am început să mă uit la clipuri …Si simțeam cum încep să prind curaj …vocea ta liniștitoare ma făcea sa prind parca tot mai multă încredere…
Si uite asa in fiecare zi vedeam poate si de 2 3 ori acelaș clip ..analizam fiecare cuvânt în parte.
Cel mai important pas a fost atunci când am început să exclud din viata mea toti oameni negativisti care imi garantau ca eu nu scap de cezariana sau cel putin o naștere naturală cu o grămadă de analgezice( toata lumea știind că nu suport ace,injecții, perfuzii..ma ia cu leșin si tot tacamul)
Si uite cum am început să cred in mine si puiul meu ..Ca o sa reusim împreună si o sa ne ajutam reciproc…începusem să iti ascult toate sfaturile.
Saptamana38 si 3 zile..încep să am usoare dureri de menstruatie …
Dar mi-am văzut în continuare de cumpărături, plimbări.. pe seara am gătit ..am servit cina durerile veneau si plecau.. nimic de speriat (in timpul sarcinii am avut ceva contractii false) pe noapte la fel nimic regulat …fiind in Germania am sunat dimineata la doctorita am povestit ce se intampla si m-a îndrumat sa merg la spitalul unde o sa nasc ..
Am plecat cu gândul că o sa ma întorc acasă si ce o sa pregătesc pentru prânz…la 10:30 am stat primele 30 min la CTG apoi încă 30min si intr-un final m-a si controlat…moașa a rămas socata si noi in rand cu ea: eram 8 cm dilatată.
M-a intrebat mereu cum am reusit sa raman atât acasă. La 14:43 am vazut cei mai frumoși ochi de care m- am îndrăgostit instant. Tot personalul s-a comportat impecabil si mi-au respectat toate deciziile (nu m-au atins cu nici un ac 😂nici un medicament)…. am specificat ca vreau sa lăsăm cordonul sa pulseze ..efectiv au luat toti poziția „mâinile la spate” si au așteptat ..am povestit ..ne-au făcut poze ( soțul meu a asistat) mi-au mulțumim pentru cea mai frumoasă naștere și ca de ceva timp nu au mai avut parte de asa ceva…
pana cand am verificat si eu si soțul meu cordonul ..timp in care bebe era pe pieptul meu cu cei mai mare ochi se uita la noi fascinat si noi de el ❤.
A fost cea mai frumoasă experiență si asta in primul rand datorita tie ……am ajuns in salon si nu imi venea sa cred …aveam o energie (după capul meu alergam maraton 5 km) 😂 eram atât de mândră de mine si de bebe …bebe care fost cel mai linistit copil ..bebe care a stiut din prima cum stă treaba cu țițica..bebe care nu a fost speriat nici o clipă.
Acum avem 5 luni, păpăm exclusiv țițica si atat eu cat si el suntem linistiti din toate punctele de vedere suntem cei mai fericiți și trăim cea mai frumoasă poveste de dragoste!
Iti mulțumim Ditta pentru toate sfaturile ,faci o treaba minunata.. te- am recomandat tuturor prietenelor mele! (cand imi povestesc apoi eu vreau cezariana ca imi e prea frica sigur nu pot..tu ai avut noroc ..le spun in secunda 2 de tine)
Dumnezeu sa te ocrotească alături De familia ta frumoasă.
O mamica fericita!

Vezi și

Am invatat sa ma accept

Povestea mea incepe cu multi ani in urma, asteptand un Bebe cu disperare. Am trecut prin toate starile posibile, de disperare la acceptare.

Call Now Button