Ce anume simtim cand venim pe lume

Uterul este prima experienta de invatare a pruncului din pantec.
Conditionarea si imprimarea fiintei umane incepe de la conceptie si continua sa se desfasoare preponderent in primii 3-7 ani de viata.
Mama este primul nostru “mediu”, pentru ca ea ne contine 9 luni de zile, timp in care creierul nostru absoarbe, fara discernamant, toti stimulii externi, adica emotiile pe care ea le simte.
#vindecanasterea
Atunci invatam despre lumea in care urmeaza sa venim, prin intermediul a ceea ce ea traieste in sarcina si prin relatia ei cu ceilalti.
In functie de cum isi traieste ea sarcina, vom relationa in mare parte si cu ceilalti, mai tarziu in viata. Pentru ca acesta a fost modelul absolut pe care ni l-am insusit din pantec.
De exemplu:
Daca mediul uterin a fost plin de frica sau respingere, atunci pruncul invata ca lumea in care vine este neprimitoare si plina de adrenalina si provocari.
Daca mediul uterin a fost imprimat cu ideea unui avort sau chiar cu o tentativa, atunci pruncul se va simti in pericol si se va teme pentru viata sa si mai tarziu in viata, fara motive clare.
#renasterea
Mama este singura noastra sansa, de a ajunge in aceasta lume. Tot ceea ce primim de la ea, ca e oxigen, nutrienti, sau emotii, nu doar ne hranesc si ne cresc, ci ne si imprima la nivel celular. Ii stim visele, ii simtim emotiile, temerile, fricile, bucuria si entuziasmul.
#schimbamnasterea
Urmatoarea noastra experienta decisiva va fi nasterea, care face parte tot din programul de baza si cuprinde, de data aceasta, experienta schimbarii, traita atunci pentru prima oara.
In functie de cum isi traieste mama nasterea, asa vom aborda si noi, mai tarziu in viata, orice schimbare, cu exact aceeasi reactie, cu care am fost imprimati de experienta emotionala a ei de atunci.
Mai tarziu, vom copia totul de la cei care ne vor creste. Personalitatea noastra va fi asadar modelata mai departe de cei apropiati, de familie si de ceea ce am preluat inconstient trans-generational de la ei, plus credintele si acceptiunile societatii in care traim.
#cursuriholistice cu #dittadepner
Stiind toate acestea, ce te face sa vrei ceva diferit pentru pruncul din pantecul tau? Totul.
Te astept sa-ti vindeci nasterea si sa te pregatesti cu un arsenal de informatii holistice despre sarcina si nastere, in doar 4 zile de curs online, alaturi de partenerul tau, de acasa, direct din varful patului.

ONLINE 4 zile de pregatire pentru nastere IN DIRECT cu Ditta Depner, pentru burtici si tatici: 15-16 si 22-23 mai 2021


❤️Pentru ca meriti!❤️
❤️Pentru ca pruncul vostru merita!❤️
:dittadepner.

Vezi și

Circulara de cordon nu este indicatie de cezariana.

Sa nu mai aud, ca va lasati pacalite ca nu puteti naste natural cu circulara de cordon.

Call Now Button