Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Te-ai gandi ca poate partenerul tau va lesina la nastere?

Te-ai gandi ca poate partenerul tau va lesina la nastere?

Ai crezut, pentru ca ai auzit de la altii, ca nu va mai fi atras de tine?

Crezi ca locul lui e la o bere, in loc sa fie acolo cu tine, si sa va asteptati ODORUL impreuna?

#schimbamnasterea
#renastereacudittadepner

Taticii au fost exclusi din procesul nasterii, din momentul in care femeia a incetat sa-si aduca pe lume pruncul acasa, asistata de o moasa si de alte femei experimentate, care o sustineau si o ajutau in acele momente profund emotionale.

Acest lucru nu a fost cel mai productiv iar, din acel moment, femeia s-a insingurat mult in procesul nasterii, mai ales atunci cand ar fi avut nevoie cel mai mult de sprijin si de tot “tribul” care o sprijinea dintotdeauna.

Acum, desi ne mandrim ca am evoluat, femeia este tot mai SINGURA la nastere!

Odata cu agravarea procedurilor invazive si cateodata inumane in practicile moderne obstetrice, ea se simte umilita, nesustinuta si chiar batjocorita in momente, cand ar trebui tratata ca o adevarata ZEITA, nascatoare de VIATA.

#stopviolentaobstetrica

Exact in aceste momente, cand de fapt hormonii ei sunt cei care dau nastere pruncului, femeia ar trebui sa simta sustinerea partenerului, ca sa beneficieze de un echilibru emotional perfect, de sentimentul de siguranta si incredere totala in acest proces fiziologic de-a dreptul magic.

In schimb, femeia se simte singura, neinteleasa si abuzata de cele mai multe ori. Daca barbatii ar stii ce se intampla de fapt cu femeia lor in maternitate, nu le-ar mai lasa singure. Niciodata.

Dar barbatul nu stie.
Iar Ea va suferi in tacere, va fi in depresie dupa acea experienta, pentru ca nimeni nu i-a inteles nevoile emotionale/hormonale din acele momente intense.

DAR, din momentul in care barbatul se implica in procesul care il va transforma in TATA, tot acest cosmar va disparea.
Iar cei doi vor face echipa.

O echipa invincibila, puternica, care muta muntii impreuna, totul impreuna, pentru sansa unei nasteri frumoase si implinitoare.

Pentru ca meritati!
Pentru ca rodul iubirii voastre merita!

Voi fi calauza voastra, de la care veti invata TOT ceea ce trebuie sa stiti, IMPREUNA, pentru o experienta miraculoasa si unica, de neuitat.

ONLINE 4 zile de pregatire pentru nastere IN DIRECT cu Ditta Depner, pentru burtici si tatici: 3-4 si 10-11 aprilie 2021

El va fi SPRIJINUL cel mai de pret al Ei
Ea va fi ZEITA lui, care-i va darui cel mai pretios DAR: darul vietii unui nou Suflet pe acest pamant.

Deci, ia-ti partenerul de mana si incepeti-va calatoria cea mai fascinanta a vietii voastre. TOTUL intr-un workshop de 2 weekenduri, in care veti sti exact ce alegeri sa faceti, ca sa va fie bine la nasterea pruncului vostru drag.

Ditta Depner
❤️❤️