Prima maternitate holistica din Romania „SANCTUARUL VIETII”

Stiai cat de mult conteaza cum ne nastem copilasii?

Violenta obstetrica este atat de raspandita in practica nasterii zilelor noastre, incat femeile au ajuns sa ceara cezariana, ca sa scape de frica si oroarea unei nasteri naturale. Am ajuns sa ne nastem copiii printr-o operatie majora, in care totul devine foarte impersonal prin faptul ca medicul extrage literalmente un fat dintr-un uter, pentru ca experienta copilului nu mai conteaza…

Putem sa reinvatam, ca nasterea poate fi frumoasa si implinitoare.

Putem sa reinvatam, ca ne putem primi copilasii cu mai multa consideratie si dragoste, fara traume.

De aceea iti propun o schimbare de perspectiva si nu numai atat…o contributie personala de energie pozitiva care va transforma aceasta lume incetul cu incetul. Hai sa nu mai stam. Sa nu mai privim deznadajduiti la ce se intampla cu femeia la nastere. Sa ne asumam alegerile de azi inainte si totul va fi diferit!

Aceasta este o promisiune, pe care tu, la randul tau, o faci viitorului acestei planete. Sa-i primesti asa cum se cuvine, asa cum isi doresc ei: cu mai multa consideratie si iubire neconditionata! Hai sa cream impreuna acel loc sfant de primire al copiilor, acel loc in care mama este respectata, in care ea poate naste cu demnitate, un loc in care sa ne putem regasi, cu toate nevoile si emotiile noastre, cu dorintele si visele despre nasteri implinitoare si frumoase.
Un loc al transformarilor profunde, un loc de basm, de vindecare, o clinica holistica…. SANCTUARUL VIETII.

Doresti sa contribui la realizarea acestui proiect?