Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Punctul de vedere al unui tatic care a participat la cursul de pregatire pentru nastere:

“A fost o intamplare pentru mine sa ajung pe post de ‘remorca’ la cursul acestei femei. Curios ca nu am auzit de Ditta Depner pana acum, desi am gasit ca este unul dintre cei mai deranjanti si urati oameni pentru tot ce inseamna interesele medicinei si farmacie pe meleagurile astea si, prin translatie, in lume.

Un curs pe cat de informativ, pe atat de relaxat. Fara o falsa modestie, ma consider bine auto-informat in majoritatea domeniilor de interes (da, dragilor, stiu ca sunt cativa care aveti pareri diferite despre acest lucru, cu cat mai bine formati in centrele de educatie publica sau media si TV, cu atat mai ignorant si hilar va par, negresit – nu voua vi se adreseaza mesajul asta, chill, si evitati-o pe femeia asta ca pe molima si opriti-va din citit pentru economie de timp.
credeti-ma pe cuvint macar de data asta.)

Si totusi am avut parte de cateva surprize placute si foarte bine-venite ca adaos la cunostinte de mare importanta si, din punctul meu de vedere, oricat de arogant pare, nu e putin lucru si pentru asta si multe altele ii sint recunoscator acestei femei.

Cele 4 zile de curs au zburat, desi la finalul zilei se simtea lipsa de odihna de final de saptamana… Am fost sincer si in cel mai bun sens impresionat atat de ea cat si de grupul de ‘ciudati’ intre care am nimerit la cursul ei din luna iunie 2019.

Impresionat de cunostintele ei si deschiderea catre ocult, de inteligenta nativa cu care, in mod evident, a studiat o gramada de idei pe care majoritatea dintre noi, macar acum niste ani in urma, am fi ras si le-am fi etichetat drept „prostii”, „idiotenii” si „aberatii” – stiu ca eu am facut asta pana cand curiozitatea m-a manat sa revizuiesc subiectele ce, pana la urma, revelandu-mi-se sub un studiu sincer si atent, au avut un efect transformator asupra mea.

O scorpioanca empatica si simpatica, tenace si blanda in acelasi timp, directa dar si inteleapta, intr-un echilibru(aparent?) placut de vazut, auzit si simtit.

Recomand ORICUI doreste si/sau stie/crede ca are nevoie de mai multe informatii despre o NASTERE NATURALA si in ritm cu firescul de odinioara, de dinainte ca sarcina sa fie privita ca o afectiune si tratata ca atare, de dinainte ca un copil sa fie o povara si o cheltuiala ENORMA si motiv de spaima si insomnii si stres, pentru toti acei ce stiu si isi amintesc ca ce se intampla azi nu mai este firesc si cauta sa se intoarca la Sursa…

Cautati-o pe aceasta femeie. In cele citeva ore va certific ca va va schimba viata… dar, cel mai important si probabil, pe cea a celor ce urmeaza sa vina.

Chiar daca ati mai avut copii, si credeti ca stiti tot ce trebuie, eu zic sa verificati macar clipurile de pe canalul ei de Youtube ( https://www.youtube.com/channel/UCt-vmRdmpfk51zoR0VivxwQ ) unde spune cam tot ce trebuie si e suficient… decideti dupa…

La curs veti mai afla niste detalii ce se pot spune mai bine in privat…

Daca esti femeie, cursul sau, cel putin, clipurile, cred ca sunt o OBLIGATIE.

Daca esti barbat si citesti asta, omule… crede-ma, o sa fii mai castigat si daca vi ca vioara a doua… si macar stii sa lasi libera calea… sau o aduci de mana pe viitoarea mama a pruncului tau.

Ii admir si ii sunt recunoscator pentru curajul, determinarea si libertatea ei… lucruri demne de inspirat chiar si un barbat (cum nu prea multi au ramas), si astea fara sa ii rapeasca din feminitatea si naturaletea ei.

Ii sint recunoscator pentru ceea ce nimeni nu-i va putea lua vreodata – prin mana ei viata a sute, poate mii de copii dar si adulti a fost schimbata in bine si vindecata sau a fost evitata nevoia de vindecare.

Da, am un interes sa-i fac publicitate desantata, si va rog pe toti cei ce ati fost scarbiti si/sau v-a umflat rasul la aceste ‘aberatii’ sa mergeti cu toata increderea la doctorul vostru in care aveti incredere si totul o sa fie asa cum trebuie sa fie… stim impreuna asta si sintem de acord.

Restul… bagati un ochi si mai departe stiti voi ce aveti de facut.

Multumesc Ditta Depner. Fii binecuvantata cu pace, abundenta, sanatate, tinerete, putere, viata lunga si Creatorul sa te aiba vesnic in paza lui… asa cum o face dintotdeauna.”

Bogdan Rus, un viitor tatic