Paula Tanasachi
Educator prenatal „Renasterea”

Buna, draga mea! Sunt Paula Tanasachi – educator prenatal Renașterea, terapeut Bowen nivel master de aproximativ 8 ani și sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă sănătatea corpului uman.

Experienţa dobandita de-a lungul timpului ca terapeut si lucrul cu oamenii aflaţi în suferinţa, m-a determinat să studiez cat mai mult, să încerc să descopăr pe cat posibil cauza bolilor/afecţiunilor cu care aceştia se confruntă, să caut cauza determinantă a stărilor si a suferinţelor acestora pentru care au venit să-mi ceară ajutorul.

Citind şi studiind, am ajuns la concluzia ca modul în care venim pe această lume, ca starea de sănătate psihică şi fizică a femeii ce poartă în pântec o nouă viaţă are o importanţă majoră în dezvoltarea fizică şi psihică a copilului din pantec şi apoi a adultului ce va urma să devină.

Odata ce am aflat de cursurile destinate viitoarelor mamici Renaşterea cu Ditta Depner, cursuri ce le-am parcurs cu mare drag, am aflat răspunsul la întrebări ce mă frământau de multa vreme. De asemenea, m-am simtit atrasa de modul de abordare holistic al Dittei Depner in ceea ce priveste sarcina si nasterea.

Îmi doresc ca toate cele învăţate de-a lungul timpului să vi le împărtăşesc voua viitoarelor mămici, aducându-mi astfel aportul către o lume mai bună, mai sănătoasă.

Doresc să împărtăşesc câteva lucruri din experienţa momentului în care am devenit mamă. Experienţa nu tocmai plăcută, experienţa ce a rămas ca o traumă în sufletul meu, acesta fiind motivul major pentru care mi-am refuzat dorinţa reală de a avea un al doilea copil.

Fiind destul de tânăra la acea vreme şi având încredere în sistemul medical, m-am abandonat în mâinile lor. De la provocarea naşterii cu oxitocina artificială până la atitudinea personalului vis-a-vis de mine ca femeie ce dă naştere unui copil, am trăit momente traumatizante ce au trezit în mine doar resentimente. M–am simţit mai degrabă ca făcând un lucru josnic, criminal, nicidecum nu am trăit acel sentiment frumos şi împlinitor pe care ar trebui să-l simtă o femeie atunci când devine mamă.

Iubesc ceea ce fac ca educator si ca terapeut, de aceea vreau sa impartasesc cu tine acest lucru. Imi doresc sa te cunosc, sa-ti fiu alaturi, sa fiu prietena ta, psihologul tau, sa te sustin in calatoria ta catre cea mai implinitoare experienta din viata ta, aceea de a deveni MAMA. Vom invata impreuna lucruri minunate pe care sunt convinsa ca nu le-ai aflat pana acum, te voi ajuta sa iti invingi temerile legate de sarcina si de nastere, vei afla cat de minunat si inteligent este corpul tau si cum participa acesta la cresterea bebelusului tau din burtica precum si in procesul nasterii.

Imi doresc sa te ajut cu toate informatiile dobandite de mine de-a lungul timpului, ca tu sa intelegi cum functioneaza corpul tau facut special de Natura pentru a da nastere unei noi vieti fara prea mult,,ajutor” din exterior.

Asadar, draga viitoare mamica, daca esti din Galati sau judetele limitrofe si daca vrei sa ai sansa la o nastere asa cum ti-o doresti, te astept sa participi impreuna cu partenerul tau la cursurile Renasterea cu Ditta Depner.

CURS BURTICI februarie 2022
Paula – Telefon: 0752 335 838 / E-mail: tanasachipaula@yahoo.com

Sau inscrie-te completand formularul de contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *