Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

O nastere total diferita fata de prima, pentru ca m-am pregatit

Buna Ditta­čĄŚ

Ii multumim lui Dumnezeu pentru ca ne-a dat inspira╚Ťia sa c─âutam informa╚Ťii ╚Öi te-am g─âsit pe tine. De la tine am aflat ╚Öi ├«nv─â╚Ťat lucruri care m-au transformat intr-o mama con╚Ötient─â de ceea ce urma sa se ├«nt├ómple la na╚Ötere.

De o luna de zile am n─âscut un b─âie╚Ťel frumos de 3300 gr. care este exclusiv al─âptat la san.

Fiind la a doua sarcina, credeam ca stiu multe lucruri ╚Öi tocmai din cauza a ceea ce stiam, ├«mi era f teama de na╚Ötere, de durere, de riscuri… ├«ns─â ajung├ónd la cursul t─âu mi-am dat seama ca ceea ce stiam era gre╚Öit ╚Öi d─âun─âtor pentru psihicul meu.

Astfel,nașterea celui de-al doilea copil a fost foarte ușoară, frumoasa și rapida. Am avut mare încredere in corpul meu, stiam in orice moment ce mi se întâmpla și nu mă îngrijoram degeaba cum am făcut la primul copil.

A╚Öa ca…pe 14 Aprilie a fost ziua feti╚Ťei mele, a ├«mplinit 5 ani ╚Öi i-am ÔÇťmini serbat ÔÇť ziua.
Seara la 11, dup─â ce am citit povestea de noapte buna, m-am dat jos din pat sa sting becul ╚Öi…..surpriza, am sim╚Ťit ca s-au rupt membranele, era un pic cam devreme, sarcina avea 36 s─âpt─âm├óni ├«ns─â eram calma ╚Öi ├«ncrez─âtoare fiind sigura ca a╚Öa trebuie sa fie. (peste c├óteva zile,aveam programat─â plecarea la Constan╚Ťa,dar n-am mai apucat sa ajung acolo)

In 40 min am plecat spre spital, deja ├«ncepusem sa am contrac╚Ťii la 15 min ╚Öi eu aveam de mers pana la Bucuresti.

Cand am ajuns la spital,aveam contrac╚Ťii la 5 minute, asta pe la 12:30 noaptea. Am pierdut vremea cu formalit─â╚Ťile spitalului…. semnat, completat diferite declara╚Ťii ╚Öi nu stiu cum a trecut timpul, c├ónd aveam o contrac╚Ťie, m─â opream din vorba cu oricine ╚Öi m─â concentram sa respir u╚Öor(nu m─â durea deloc).

Ajuns─â intr-un final in sala de travaliu, nu stiu exact c├ót timp am mai stat dar cred ca in jur de o jum─âtate de ora, in care aveam contrac╚Ťii aproape tot timpul, am sim╚Ťit nevoia ÔÇťgravÔÇŁ sa merg la baie, cred ca am stat 10 minute in care am avut 2 contrac╚Ťii mai puternice, un pic dureroase dar perfect suportabile.

Cum am ajuns ├«napoi in sal─â m-a controlat o asistenta ╚Öi mi-a zis ca sunt dilatata maxim ╚Öi ca nasc….au chemat doctorul, am ├«mpins pe contrac╚Ťii a╚Öa cum ├«nv─â╚Ťasem ╚Öi cum m─â preg─âtisem dinainte.

De doua ori am ├«mpins puternic pe doua contrac╚Ťii ╚Öi am zis ÔÇťgata…am reu╚ÖitÔÇŁ…╚Öi Bebe a ie╚Öit pe pieptul meu.

Expulzia a fost extrem de rapida și nașterea a avut loc la ora 02:40.

Sunt foarte m├óndra ca de data asta nu am acceptat nicio anestezie sau alte ÔÇŁajutoareÔÇŁ. Na╚Öterea a fost exact a╚Öa cum mi-am dorit-o, exact a╚Öa cum m-am preg─âtit toat─â sarcina cu exerci╚Ťii ╚Öi afirma╚Ťii pozitive!

A fost Waw, nu-mi venea sa cred cât de ușor, bine și rapid a decurs totul!

Fericirea însă a fost umbrita de faptul ca bebe nu respira bine și nu a putut sa stea cu mine, a avut nevoie de terapie intensiva 3 zile in care îl vedem odată pe zi dar mânca lăpticul doar de la mine administrat cu o seringa.

Aceste 3 zile au fost grele dar eram încrezătoare ca va fi bine și așa a fost.

Personalul medical a fost ok, nu am întâmpinat probleme pt ca am refuzat procedurile, am născut cu medicul care era de garda, nu îl cunosteam, dar a fost foarte calm și blând.

In a șaptea zi după naștere am plecat acasă fericiti. Bebe este minunat iar eu mă simt foarte bine, nu zici ca am născut.

├Ä╚Ťi multumesc ├«nc─â odat─â pentru informa╚Ťiile pre╚Ťioase care au ajuns fix unde trebuie in capul meu ╚Öi in sufletul meu.ÔÇŁ

Aura G.

0 0 vote
Article Rating