Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Nasterea vazuta de o Doula – cea care acorda sprijin psiho-emotional femeii la nastere

Insotitoarea

Pentru tine mama, care ai devenit mama de cand ai acceptat pruncul venit spre tine.

Pentru voi, acelea care v-ati stiut locul si v-ati stiut fortele cand ati
nascut.

Pentru tine, femeie amazoana care ai tipat cand pruncul tau a parasit
granitele nasterii si a patruns aceasta lume.

Lumea e buna si ingerii coboara cand tu, femeie, alungi frica de sub pragurile necunoscutului si ii canti celui ce mai tarziu iti
va zice: mama.

Glasul tau in noapte a patruns pielea mea si am cantat cu tine despre ceea ce noi numim iubire.

Iubire pentru trupul tau minunat ce a scancit din toate incheieturile cand dadea curgere drumului copilului ce urma sa-l nasti.

Am vazut pe-acela care a lasat in tine samanta si era aproape ireal, miscarile sale le completau pe ale tale, impinsul tau era si al lui, scancetul tau era in acord cu al lui, iar la sfarsit v-am vazut cum ati nascut.

Ati nascut ceea ce aveati deja in brate.

Ti-am sarutat fruntea plina de sudoare si te-am privit in ochii aceia mladiosi, speriati, incantati, mirati, multumiti si am inteles ca locul tau era acolo, in cuibul unde l-ai ingrijit cu atata dragoste pentru musafrul pamantean.

Au trosnit podelele in miez de noapte la fiecare pas si mai apasat de-al tau, cand ti-ai zis ca nu mai poti si totusi ai continuat. Ai continuat pentru ca nasterea iti
apartinea.

Ai respirat fiecare secunda si ne-ai respirat pe toti din acea incapere pana cand ai infruntat pragul cel mai greu de trecut: nasterea fiintei plamadite.

Si ai reusit, ai reusit pentru ca ai vrut.

Multumeste-i celei care ti-a deschis noi orizonturi cand te-ai indreptat spre ea, cand te-ai lasat condusa in procesul ei.

Ma inclin.

…pentru o Ioana
…pentru voi, mamicilor