Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Nascut in 57 de minute de cand am pus piciorul in maternitate. Totul a fost Divin!!

“Buna dimineata tuturor!!
Noi avem copiluuuuuuuț!!!😍🤩

Eu sunt inca in extaz, am dormit cred ca vreo doua ore jumatate… nu pentru ca a plans sau altceva, dar ma tot uitam la el si nu simteam sa dorm :)) sa nu pierd ceva important… acum am mancat micul dejun si ne si dorim sa plecam astazi ca ne simtim bine 😁😆

Sufletelul cu miros de biscuiti si lapte cald s-a nascut azi in 57 de min de la intrarea in maternitatea ISIS.

Eu aveam dilatatie 3-4 cand m-au verificat, dar cumva m-am dilatat complet in urmatoarele 40 de minute si am nascut la a 5-a contractie in apa… un baietel perfect care plutea linistit si astepta cu ochii deschisi sa fie pescuit 😅.

Avea circulara de cordon in jurul gatului, dar impreuna cu moasa Anamaria i l-am desfasurat fara probleme si l-am pus pe burtica… pentru ca ma simteam atat de bine in bazin, am stat acolo vreo jumatate de ora si ma minunam de … tot!!

Doamne, sunt atat de recunoscatoare tie, Ditta 💗🦋in primul rand pentru ca mi-ai dat incredere si instrumentele directe de folosit, ne-ai facut sa fim muuuult mai conectati la ce inseamna tot procesul nasterii… ne-ai fost calauza care este un adevarat miracol.

Moasa Anamaria este un adevarat inger care a fost ca un inger pazitor pentru noi… cumva doar cu ea ma simteam foarte bine si datorita incurajarilor si rabdarii ei am nascut asa de frumos si rapid, normal, copilutului ii iese capul pe contractie si dupa la urmatoarea corpul, dar cumva eu l-am scos cu totul dintr-o data si m-a minunat si pe mine intamplarea, dar asa am fost eu cea care l-a atins prima data si l-a ridicat… si da, m-am simtit extraordinar de bine!

O sa mai scriu mai pe larg toata experienta, pentru ca a fost muuuuult mai bine decat as fi putut eu planifica sau organiza. Va sunt recunoscatoare pentru faptul ca suntem impreuna in calatoria asta si sunt sigura de faptul ca si asta ne-a ajutat sa avem o asa experienta mirifica… va doresc multa incredere in voi, in corpul vostru, in iubire si in ceilalti!

Dar mi se pare ireal totul… sunt profund recunoscatoare!!😍🥰💙
Va imbratisez si va pupam!😘🥰
😇

Cristiana D.

PS. Si da, totul fost natural, fara oxitocina artificiala sau epidurale, gaz ilariant sau altceva… am avut ora magica care de fapt a fost o ora jumatate cred 😄 cu cordonul taiat tot atat de tarziu…

😅😅😅 si uleiurile Dittei contra durerii si contra fricii au ajutat cand ma dadeam eu, cand Iubitul meu, cu o mana pe volan si una in cutiuta cu uleiuri…