Draga mea viitoare mamica,

de cateva luni lucram la noul format de CURS care va inlocui MASTERCLASS-ul intensiv de 6 zile, pe care il voi mai preda LIVE online, doar in SEPTEMBRIE 2022.

La cererea voastra, voi relua pentru ultima data MASTERCLASS-ul de pregatire pentru NASTERE, in 9-10-11 si 16-17-18 septembrie 2022. Detalii in email-ul pe care il vei primi, dupa ce completezi formularul de inscriere.

Noul format va cuprinde 3 parti: 2 parti teoretice si 1 practica, experientiala cu Ditta Depner

Partea teoretica va fi inregistrata, cuprinzand mai multe module, unul de baza si unul suplimentar pentru cei care vor sa aprofundeze tainele nasterii si care vor putea sa continue cu mine, partea experientiala.

MASTERCLASS-ul va fi format din urmatoarele 3 module:

1.) CURSUL DE BAZA DE PREGATIRE PENTRU NASTERE – parte inregistrata
2.) CURSUL DE APROFUNDARE – (PENTRU CEI CE CE VOR DORI SA ACCESEZE SI PARTEA PRACTICA CU DITTA DEPNER) – parte inregistrata
3.) CURSUL PRACTIC, EXPERIENTIAL DE VINDECAREA TRAUMELOR, PENTRU O NASTERE FRUMOASA SI IMPLINITOARE – parte live, online cu Ditta Depner
Image Icon

Ca sa primesti prima toate informatiile necesare despre noul format de curs, te rog sa completezi formularul de inscriere, si te vom contacta noi cu noutatile, la inceput de septembrie 2022.

Pe curand,

Ditta Depner