Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Ioana L. si bebe

  • Comments: 0
  • Posted by: DD.Admin

„Neata, Ditta!

Imi iau vitamina D impreuna cu pruncul si m-am g├óndit sa ├«╚Ťi scriu c├óteva cuvinte despre cum a fost na╚Öterea lui.

Doresc ca experien╚Ťa mea frumoasa sa bucure sufletele tuturor m─âmicilor si sa le dea av├ónt c─âtre l─âsarea in voia corpului lor.

Inca dinainte sa vin la cursul tau ÔÇťRena╚ÖtereaÔÇŁ stabilisem cu copilul meu ca vom fi echipa in momentul na╚Öterii si ca vom trece cu bine prin asta. O vedeam ca pe o ├«ncercare, ma gandeam ca poate si lui ii e teama si daca eu as g├óndi ca mi-e frica, atunci cumva l-as abandona.

├Äns─â cursul tau nu numai ca m-a ajutat sa simt ca asta era g├óndirea corecta, ci mi-a oferit si o alta fa╚Ť─â a na╚Öterii: aceea de experien╚Ťa implinitoare. C─â poate fi si asa, nu ma g├óndisem pana atunci, pentru ca, ╚Ťi-am zis, o vedeam ca pe o ├«ncercare.

Nașterea primului meu copil a avut loc in 6 ore. Doua in travaliu acasă, restul la MedLife Eva Brasov, cu moasa Dorina si doctorul Nicolae Dan Gabriel, in fata cărora ma înclin.

Da, au fost dureri mari, pe care mi le-a atenuat du╚Öul cald ╚Ťinut pe spate de so╚Ťul meu. Aveam contrac╚Ťii puternice si eficiente. Scoteam un sunet asemanator cu „ohm” care ma ajuta sa ram├ón con╚Ötient─â si puternica.

So╚Ťul meu mi-a fost al─âturi de la ├«nceput si pana la final, bucur├óndu-ne impreuna de minunea z─âmislit─â. La 7:00 am mers pe picioare din camera de travaliu, f─âc├óndu-i din cand in cand cu ochiul so╚Ťului meu, in sala de na╚Öteri.

Am ├«mpins de trei ori la indicatiile doctorului si nu cand nu trebuia si gata! Luca s-a n─âscut repede si bine. Ce a fost minunat e ca, de╚Öi mi „s-a rupt apa” la ora 01:00, pe ultima ├«mpingere am sim╚Ťit un val de apa care a ie╚Öit odat─â cu copila╚Öul la ora 07:45. Am ramas cu o senza╚Ťie asem─ân─âtoare cu cea a ie╚Öirii din apa m─ârii, deci minunata.

Sunt recunosc─âtoare. So╚Ťului meu care s-a comportat ca un profesionist, mai lucid si mai st─âp├ón pe situa╚Ťie ca mine,
tie pentru ca ai reu╚Öit prin cursul tau sa ne informezi mai bine, ca ai ├«nt─ârit ├«ncrederea in ceea ce aveam sa tr─âiesc, ca l-ai ├«ndrumat pe so╚Ťul meu sa ne fie al─âturi de la ├«nceput pana la final, ca ne-ai vorbit despre produse naturale de ├«ngrijire a bebelu╚Öului, moasei care este extrem de priceputa si sufletist─â (cautati-o) si domnului doctor care mi-a spus la final: ÔÇťFelicit─âri, ai urcat Everestul! E╚Öti curajoasa. Asa na╚Öteri sa tot asistam.”

P.S. Detalii tehnice: naștere naturală, fara rupturi/coaseri, copil de 3040g, cu cordonul ombilical de doua ori in jurul gâtului.

Deci se poate. Cred ca totul a fost asa cum a trebuit sa fie. Suntem sănătoși si voioși din prima clipa impreuna.

Un sincer mul╚Ťumesc.
Ioana L. si bebe”

Las─â un comentariu!

avatar