Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Impactul celor 4 zile de curs asupra unui tatic

„Te pup Ditta,

Stau de două zile și încerc să fac o sinteză a gândurilor… e greu. E greu, pentru că abia după curs mi-am dat seama cât de necesar a fost, chiar dacă la început, trebuie să recunosc că nu am fost mare fan al ideii de a merge la un curs de genul…
Dar totuși, de-a lungul timpului am învățat că nu trebuie să respingi lucrurile înainte să vezi despre ce e vorba.
Cred că aș putea vorbi ore întregi despre ce am învățat de la tine, dar știi tu senzația aceea, când gândești mai repede decât ai putea să povestești.
Toate burticile, după ce află că vor fi mămici, ar trebui să meargă mai întâi la cursul tău și abia după aceea la un medic ginecolog. Și evident de mână cu partenerul de viață.

Ba mai mult, cred că mulți tineri care încă stau pe gânduri și așteaptă ”momentul potrivit” pentru a avea copii și-ar schimba radical gândirea.
Am înteles cât de important este modul în care venim pe această lume. Am înțeles că femeile trebuie tratate exact așa cum sunt ele: o minune a naturii, dătătoare de viață. Și nu o programare pentru o zi de marți după masa, când este de gardă medicul.
Suntem oameni, chiar și înainte să ne naștem, iar acest lucru trebuie respectat. Trebuie să ne naștem de ziua/ora/minutul nostru și nimeni nu poate să ia această hotărâre în locul nostru.

Iar acum după curs știu care va fi rolul meu la naștere, știu exact ce o să am de făcut înainte, în timpul și după naștere.
Pentru un bărbat este al naibii de greu să stai acolo și să te simți total fără niciun folos. Aici însă am aflat ce o să am de făcut.
Ditta ne-a arătat minunea nașterii din mai multe unghiuri și din doi tineri dezorientați și înfricoșați am plecat ca doi viitori părinți adevărați.
Abia aștept să iau în brațe fetița noastră.

Mulțumesc, ești genială!”

Aron

0 0 vote
Article Rating