Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Imi simt Sufletul usor dupa aceste 2 zile

“Draga Ditta,

Participarea la seminarul de “CONCEPTIE CONSTIENTA” pentru mine a fost hrana pentru suflet.

Desi au fost informatii pe care deja le integrasem sau cu care cochetam si astfel m-am familiarizat mai bine cu ele, au fost si informatii care simt ca au venit sa puna inca o caramida la fundatia drumului meu.

Stiu ca este mult de lucru iar drumul este lung si cu siguranta aceasta munca, de dezvoltare personala, nu se incheie niciodata.

Cred ca ajunsesem intr-un punct de blocaj, adunasem atatea informatii dar nu mai reuseam sa fac ceva constructiv cu ele.

Simt ca am reusit prin acest curs si prin ce am descoperit aici sa fac acel declic, iar toate au capat un alt sens si acum pot merge mai departe, sa fac ce am de facut (oarecum cum se intampla celor care tin dieta, ajung in acel punct cand se blocheaza la niste kg si nu mai resusesc sa scada 🙂 )

Nici nu are sens sa iti spun, cat de usor imi simt sufletul si am toata determinarea sa perpetuez aceasta stare de bine.

Iti multumesc din suflet pentru toate informatiile si pentru ceea ce faci. Este minunat si ma bucur mult ca te-ai ascultat si ti-ai urmat drumul, pentru ca uite …. cata bucurie si liniste aduci celor din jur.

Iti doresc tot binele din lume si abia astept o noua intalnire cu tine, atunci cand va fi timpul 🙂

Cu mult drag,
Larisa C.

P.S. – La sotul meu se vede o schimbare foarte mare, a ajuns si el la niste concluzii si deja a inceput sa actioneze in acest sens, parca i s-au deschis ochii si mintea.

Ceea ce imi ofera o alta bucurie sufletului. Multumim din suflet pentru oportunitatea de a participa amandoi. Acum realizez cat de important este sa participe si barbatul la astfel de cursuri.”

0 0 vote
Article Rating