[vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” content_style=”content_dark” css=”.vc_custom_1622806044164{padding-bottom: 50px !important;background-image: url(https://dittadepner.ro/wp-content/uploads/2020/11/bg-faq.jpg?id=698) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column content_style=”content_dark” css=”.vc_custom_1604982807564{padding-top: 0px !important;}”]
    Dupa ce vei apasa butonul TRIMITE, te rog verifica emailul in inbox si in spam, pentru ca vei primi un mail cu toate detaliile despre program.

    Ditta Depner, SC Renasterea by Ditta Depner SRL si SC Dittas Courses SRL”, sau orice educator prenatal „Renașterea” nu își asumă în niciun fel răspunderea izvorâtă din utilizarea acestui website sau din capacitatea Dumneavoastră de a acționa sau de a lua hotărâri legate de sănătatea fizică sau psihică proprie sau a copilașului Dumneavoastră. Orice material sau informație afișate pe site-ul acesta, nu reprezintă nicio garanție în caz particular sau personal. Ditta Depner nu este răspunzătoare pentru pierderi de orice fel, suferite de Dumneavoastră. Nicio informație conținută de acest website, niciunul din articolele semnate de Ditta Depner nu reprezintă o formă de consiliere psihologică sau de terapie pentru cititor. De asemenea, cursurile și consilierile individuale sau de grup oferite de Ditta Depner sau de către educatorii prenatali „Renasterea”, nu reprezintă grupuri de suport cu valoare terapeutică sau psihologică.

    [/vc_column][/vc_row]