Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Draga mea, Ditta! – Catalina

Exact cum spuneai tu intr-un interviu, nu scrie toata lumea testimoniale dupa nastere, pentru ca minutele noastre merg exclusiv la bbmic acum.

Gandul imi este, insa, in fiecare zi la tine, chiar daca a trecut o luna de cand am nascut, retraiesc zilnic cu gandul experienta minunata datorata tie. Iata de ce spun asta:

Primele 2 experiente de nastere au fost ingrozitoare….
Am nascut 2 copilasi in maternitatea Cantacuzino din Bucuresti, cu un dr celebru la care mergeam pentru controale periodice de ceva timp, la clinica lui.

Inca de la prima vizita de cand mi-a iesit testul de sarcina pozitiv, a inceput sa imi povesteasca despre cat de rea este nasterea naturala:
– cum o sa ma chinui ca un animal,
– cum o sa imi plece apoi barbatul de acasa pentru ca nu ma mai refac niciodata,
– cum femeile care spun ca se refac dupa ce nasc normal, mint….
– ca nu am ce sa caut la spital privat deoarece pentru orice fel de situatie aparuta (el atunci nu avea contract cu nici o maternitate privata, dupa, a inceput colaborari, a inceput sa le laude si sa le recomande), voi ajunge tot la stat si multe altele…

A insistat sa ma programeze la cezariana pur si simplu toata sarcina. Eu am insistat ca vreau sa nasc normal. El a tot sperat ca ma convinge pana la final, dar nu a reusit.

Cand s-a apropiat termenul mi-a propus sa vin cand este de garda sa imi provoace nasterea. Am refuzat si asta.

Am facut toate aceste lucruri pur si simplu instinctiv, pentru ca nu eram deloc informata, habar nu aveam. Cursul pt sarcina si nastere pe care l-am facut eu, singurul de care am aflat atunci (in 2008) a fost la Filantropia, unde am aflat despre beneficiile epiziotomiei, anesteziei epidurale si alte asemenea descoperiri salvatoare ale medicinei, care ne ajuta sa nu mai nastem in chinuri ca acum sute de ani…cica….

M-a programat la consultatii si ecografii la maxim 1 luna toata sarcina, mi-a prescris utrogestan si suplimente chiar daca nu am avut nici o problema – „pentru siguranta, preventiv…”

Nu am cuvinte sa multumesc Dittei Depner pentru aceasta experienta transformatoare!!!
Acum inteleg de ce RENASTEREA! Eu si sotul meu am renascut!

​Toata furia mea pe dr cu care am nascut primii 2 copii, care m-a consumat atatia ani, a disparut ca prin minune dupa aceasta ultima nastere implinitoare! Am vrut doar sa scriu pentru ca sunt hotarata sa contribui la schimbarea acestui sistem!!!
Dupa ce participi la cursul Dittei, poti sa nasti oriunde si cu oricine. Abia acum inteleg de ce frantuzoaicele nu cer sa nasca cu un dr anume… Important este doar sa fie oameni care sa stie cum sa te sustina in acest proces. Atat!

Ditta, iti propun sa te gandesti la niste cursuri la care sa participam si dupa nastere! Obiceiurile transformatoare incepute in timpul sarcinii ar fi pacat sa se opreasa aici (afirmatii, relaxari, poate exercitii postnatale, alaptare, etc)

Cu recunostinta si iubire, Catalina