Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Ditta, chiar esti eroul din povestea noastră…

In Palma de Mallorca acum 5 luni de zile, prima nastere …toti, mai puțin familia imi spuneau ca: “nu vei reuși, esti prea slabă, prea mică in bazin …te vor tăia..” etc

Precizez ca nu am avut nici o tăietură si nici nu m-am „rupt” …

Inainte să rămân însărcinată te-am descoperit si de atunci savuram efectiv orice găseam pe youtube cu si despre tine…ce sa mai zic, ii făcusem capul calendar soțului.

Noi suntem din Bacău si este o vorbă pe la noi: „dita” un fel de “uite”. Iti dau un exemplu ca sa intelegi cum suna: “dita la el, ce si-a făcut!”

Din acel moment soțul a zis: “aaa….de-acum nu mai zic dita, zic direct Depner”🤣🤣

Si de atunci, seara de seara puneam pe youtube un filmuleț de-al tau si-l ascultam la volum mare, de rasuna in toata casa.

….asta ca sa vezi ce fan devenise după doar 2 minute din video-ul tau…precizez ca el se uita de obicei la tv.

A început si el să te urmărească seara de seara împreună cu mine …bineinteles eu, prefăcându-ma de dragul lui, ca nu am ascultat acel video si asa ai devenit ghidul nostru in toata sarcina pana dupa nastere.

Devenisem atât de înverșunată pe propria mea sora mai mare, care nu are copii, si care imi tot spunea ca nu concepe nașterea naturală…dar eu i-am zis doar atât: “scrie Ditta Depner pe youtube si mai discutam după.” 😅

Ti-am lăsat un roman…sorry,
dar de mult imi doream să-ti multumesc, cu atât mai mult cu cât am si reusit datorita sfaturilor tale!

Faci o treaba minunată…iar noi, cele care te apreciem, sunt sigură cum eu te recomand si apreciez, cu siguranta toate o vor face cu drag!

In încheiere iti las câteva poze cu minunea noastră Alma Karina…te îmbrățișăm cu drag!

Zâmbește non stop, e o fetiță tare veselă și foarte atașată de tatăl ei …probabil faptul ca l-a avut acolo din prima secundă a contat pentru relația lor…au o legătură foarte frumoasa!

Multumesc,

Gabriela Madalina