Nu pleca încă!
Mai am o super surpriză pentru tine...

50%

În primul rând felicitări că ai ajuns aici!

Planul de Naștere, pe scurt, este un formular de tip chestionar în care poți alege cum anume vrei să fi tratată tu și bebelușul tău la naștere.

Ai primit deja pe email Planul tău de Naștere, dar până să ajungi la el te invit în grupul meu privat, unde voi ține un curs complet GRATUIT despre cum să completezi acest plan de naștere. 

Te ghidez pas cu pas, îți ofer explicații detaliate despre fiecare procedură, de ce e bine sau nu să alegi un anumit lucru în detrimentul altuia.

Dacă ești însărcinată, cu siguranță ai vrea să știi, ce proceduri se folosesc atât în spitalele de stat cât și în cele private. Cunoașterea fiecărei opțiuni te ajută să poți alege în cunoștință de cauză, ceea ce e mai bine pentru tine și bebelușul tău. 

Am decis să fac un grup pe Facebook unde voi susține acest Curs Gratuit pentru că vreau să ajut cât mai multe femei, dacă se poate TOATE femeile, care urmează să nască, să conștientizeze că au drepturi la naștere și că au nevoie de cunoaștere și de o pregătire temeinică.

Desigur, dacă vor să se bucure de o naștere împlinitoare și de o sarcină cât mai relaxată. Și îmi mai doresc, ca femeia să scape de frica provenită din necunoașterea procedurilor standard din spitale, atunci când trebuie să nască.

CURS GRATUIT
“Planul de Naștere cu Ditta Depner”

Despre ce vom discuta în cele 10 zile cât va fi deschis grupul:

Cere acum aprobarea de a intra în grupul privat de Facebook și vom începe CURSUL GRATUIT dumincă pe 16 ianuarie 2022, când voi aproba și toate cererile.

© Copyright 2022 www.dittadepner.ro