Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Traumele nașterii se pot vindeca,
chiar mai ușor decât crezi
În direct, online cu Ditta Depner
Începe: marți 03 august 2021
Durează: 6 săptămâni/ în fiecare marți ora 17.00-21.30

Ai născut de curând
și nu-ți regăsești echilibrul?

Ești mămică de curând, dar experiența grea a nașterii te-a traumatizat și nu-ți regăsești echilibrul, nu te bucuri total de noua experiență de mamă cu un bebe mic.

Ești vulnerabilă, plângi ușor, adesea fără motiv, nu te poți odihni bine și ești mai mereu tristă.
E o urgență să te remontezi, să te aduni și să te echilibrezi dar îți e greu, zilele trec și în loc să te bucuri la maxim de noua ta condiție de mamă îți vine să plângi de neputință.

Apoi pui presiune pe tine și vrei să lupți, te simți singură și pare că nimeni nu te înțelege.

Dacă a trecut deja o lună și nu ți-ai stabilit echilibrul emoțional este un indiciu că trauma ta are nevoie de vindecare.

Sunt aici să te ajut să-ți regăsești identitatea, echilibrul, pofta de viață și bucuria de a fi mamă!

Traumele nașterii se pot vindeca, chiar mai ușor decât crezi – În direct, online cu Ditta Depner, in 6 saptamani

În doar 6 săptămâni vom ajunge împreună
prin exerciții ghidate și informații asumate la scopul final:
Regăsirea de Sine, o mămică fericită, plină de energie și entuziasm.

Cursul pe care l-am gândit special pentru a Vindeca Traumele Postnatale este conceput ca o „Șezătoare” pentru femei. Un spațiu unde vei găsi sprijinul și înțelegerea altor femei care au aceeași problemă ca și tine.

Fiecare va putea să-și spună povestea iar acest proces va fi Ghidat cu atenție și Țintit către Rezolvarea Traumelor și Vindecare Profundă a Sufletului.

Din acest motiv la „Șezătoare” pot participa un număr limitat de mămici pentru a putea aloca timpul necesar fiecăreia în parte.

Traumele nașterii se pot vindeca, chiar mai ușor decât crezi – În direct, online cu Ditta Depner, in doar 6 saptamani

 • Primești exerciții de introspecție – pe baza lor vom lucra împreună pentru a ne putea redescoperi pe noi înșine
 • Primești exerciții practice de descărcare și alchimizarea emoțiilor negative – vom pune în practică exerciții eficiente de eliberare a stărilor emoționale nefaste
 • Te ajut să înțelegi – de unde îți vin stările perturbatoare, de ce a trebuit să treci prin experiența asta traumatizantă
 • Te ajut să integrezi experiența și să-ți răspunzi întrebărilor – De ce mie? De ce așa? De ce acum? Cine e vinovat? Cine a contribuit? …
 • Te ajut să identifici și să extragi beneficiile – orice experiență te învață ceva benefic. Cu ce „te alegi” bun în urma unei experiențe etichetată ca fiind „rea”
 • Te ajut să revii la un mod de viață normal, funcțional – fără depresie, fără anxietate
 • Îți ofer ghidare și suport să îți găsești rostul în această lume – de multe ori ne întrebăm care este rostul nostru în această lume, de ce suntem aici, ce avem de făcut…
 • Cum să-ți „asculți sufletul” – să descoperi ceea ce vrei cu adevărat, ceea ce ai ales cândva și ai uitat
 • Te ajut să ieși din starea de „supraviețuitoare” a nașterii și să te bucuri că ești mamă – timpul petrecut cu bebe va fi în sfârșit așa cum trebuie: plin de bucurie, zâmbete, gângureli gingașe, iubire nemăsurată
 • Devii sau Redevii o femeie integră, echilibrată psiho-emoțional – astfel reușești să te reintegrezi în plan social și să ai relații armonioase cu cei din jurul tău
 • Reușești să-ți salvezi căsnicia – o stare prelungită de depresie sau dizarmonie a femeii va duce în timp la răcirea relației cu soțul/iubitul. Se știe că dacă femeia nu este bine nici căsnicia nu are cum să funcționeze bine.

Traumele nașterii se pot vindeca, chiar mai ușor decât crezi – În direct, online cu Ditta Depner, in doar 6 saptamani

Intrebari frecvente

educatori prenatali “Renasterea”

Ce facem?

Să-ți spun câte ceva despre ce rol avea o „Șezătoare” tradițională în viața unei femei de pe vremea bunicii când nu existau comunități online sau telefoane mobile să ne sunăm o prietenă.

„După terminarea treburilor casnice, odată cu lăsarea serii femeile îşi luau cele necesare (în vechime femeile torceau lână la șezători) şi plecau spre casa unde trebuia să aibă loc şezătoarea. Şezătorile se făceau la lumina lămpii cu gaz. Fetele tinere învăţau lucruri noi de la femeile mai vârstnice, astfel şezătoarea reprezenta o formă de iniţiere.
Discuțiile erau variate dar în special se urmărea perpetuarea obiceiurile din strămoși”.

Pe vremuri se întâmpla ca femeile să nască pe ogoare, fără medici, fără frici, fără ajutor. Plecau doi și se întorceau trei. Nașterea era ceea ce și acum ar trebui să fie, un fenomen normal. Și acest subiect era discutat la șezători. Femeile mai în vârstă povesteau celor tinere ce trebuie să facă și la ce să se aștepte atunci când vor naște.

De aici ideea de „Șezătoare”, dorința de a reveni la normal, la natural, la firesc într-o lume care cu timpul s-a complicat și ne-a îndepărtat de adevărata noastră natură, ne-a făcut să uităm că suntem puternice și că nu avem nevoie de atâtea câte ni se inoculează pentru a putea da naștere unui copil.

Discuțiile din cadrul „Șezătorii” vor fi mereu constructive, cu scopul vindecării traumelor nașterii și orientarea către un nivel superior al înțelegerii de unde vom putea să trăim în sfârșit viața cu adevărat: fericite și pline de energie.

educatori prenatali “Renasterea”

Cat dureaza?

6 săptămâni
4 ore în fiecare Marți, cu cate 30 de minute de pauza

Când începem?
Marți 28.09.2021
Ora: 17.00-21.30

Sunt 6 săptămâni (24 de ore intensive de vindecare) în care îți garantez că vei vedea o schimbare majoră în viața ta, iar eu sunt aici să parcurg acești pași cu tine.

Va fi un seminar experiential, foarte interactiv, cu multă introspecție, cu povești așternute pe hârtie, cu emoții profunde, filmulețe educative speciale, prezentări live. Vei fi „prinsă” în acest proces al vindecării și vei avea nevoie de liniște și confort în fotoliul tău preferat.

Pe parcursul celor 4 ore ale cursului efectiv, vom face in plus o pauză de 30 minute pentru alăptat/interactionat cu bebe.
Recomand să găsesti pe cineva care să stea cu copilul în timpul acelor 4 ore si jumatate de curs pentru a beneficia la maxim.

educatori prenatali “Renasterea”

Ce inveti?

În cele 6 săptămâni vei învăța practic cum să renaști ca mamă și ca femeie.

După cum am descris mai sus, unde am enumerat beneficiile acestui curs, ideea de bază este că vei fi ghidată să te vindeci de o naștere traumatizantă și să te regăsești ca femeie.

Și în plus…

Am lăsat la final o surpriză, aceea că vom învăța metode de vindecare a traumelor copilului din timpul nașterii.

Fie că ne dăm sau nu seama, la o naștere traumatizantă și copilul este profund afectat. El este implicat în procesul nașterii trup și suflet: tu naști – el se naște. De aceea este foarte importantă și vindecarea lui.

Pentru ca el să crească armonios, frumos, fericit, fără frici, este esențial să pornească în drumul vieții fără trauma nașterii. De aici pornesc o sumedenie de alte traume pe parcursul vieții și se perpetuează de la mamă la copil mereu și mereu.

La acest curs vei învăța cum să aplici anumite metode de vindecare emoțională foarte eficiente pentru ca bebelușul tău să depășească cu bine momentul nașterii dificile.

Am adăugat spre final acest beneficiu major pentru că mama are nevoie să se vindece pe ea însăși întâi pentru a putea apoi să-și ajute copilul.

Mi-au venit acum în minte instrucțiunile din avion: când masca de oxigen cade, este indicat ca mama să-și fixeze prima dată masca și abia apoi să îi fixeze și copilului masca lui.

Sfatul asta chiar are sens, mult mai profund decât pare, nu putem să-i ajutăm pe ceilalți înainte să ne ajutăm pe noi înșine dar mai ales în cazul mamă-copil, mama își poate ajuta copilul mic dacă ea este în siguranță, dar invers nu.

educatori prenatali “Renasterea”

Cat costa?

6 săptămâni, total 24 de ore
Costul cursului este de 1200 lei.
Investiția ta în autocunoștere, dezvoltare personală și vindecare este chiar convenabilă.

Cam cât ar costa o oră de masaj, tot atât învestești și într-o oră de vindecare profundă și regăsire de sine, doar 50lei/oră, dar beneficiile sunt înzecite. Nu zic că masajul nu e bun, e chiar minunat și mie îmi place și chiar beneficiez des de ședințe de răsfăț prin masaj.

Vreau să pornim în aventura asta a cunoașterii și vindecării ca niște leoaice pline de curaj și determinare. Chiar avem nevoie de o doză de testosteron😊 de eroine.
Dacă ceea ce ți-am spus până acum rezonează cu tine și prioritatea ta este de a-ți regăsi identitatea și echilibrul, atunci rezervă-ți locul completând formularul de înscriere și achitând apoi taxa de rezervare de 600 de Ron deductibilă din prețul total al cursului.
Mă bucur că ești determinată să faci pasul spre o nouă Tu!

În plus, dacă după prima „șezătoare” consideri că totuși nu ți-e pe plac abordarea mea, ai GARANȚIA BANILOR ÎNAPOI mai puțin taxa de înscriere, fără a fi nevoie să te justifici, trebuie doar să-mi spui!

PS. Îți reamintesc că locurile sunt limitate la doar 21 de participante, de aceea rezervarea locului completând fișa de înscriere (durează doar 1 minut) este necesară acum și o găsești mai jos.

După ce completezi fișa de înscriere vei găsi modalitățile de plată online super flexibile:

1. Achiți taxa de înscriere de 600 lei
2. Achiți restul de 600 lei
3. sau achiți toata taxa de 1200 lei deodată

Ca să-ți fie ușor ți-am pregătit modalități de plată super flexibile, poți achita cu cardul în rate fără dobânzi prin băncile partenere. Dar poți achita și tot deodată ca să știi o treabă.

TAXA INSCRIERE – CURS „Traumele nașterii se pot vindeca, chiar mai ușor decât crezi” CU DITTA DEPNER

600,00 lei

Un workshop intensiv de 6 săptămâni doar pentru femeile care au avut parte de experiențe traumatizante la naștere.

Traumele nașterii se pot vindeca, chiar mai ușor decât crezi – În direct, online cu Ditta Depner, in doar 6 saptamani

Formular de înscriere la șezătoarea de vindecare a traumelor de la nașterea pruncului tău

Dacă ceea ce ți-am spus până acum rezonează cu tine consideri că ai nevoie să te regăsești ca femeie, să îți restabilești echilibrul emoțional și să te vindeci de traumele unei nașteri grele, atunci rezervă-ți locul completând formularul de înscriere și achitând apoi taxa de rezervare de 600 de Ron deductibilă din prețul total al cursului.

Mă bucur că ești determinată să faci pasul spre o nouă Tu!

În plus, dacă după prima „șezătoare” consideri că totuși nu ți-e pe plac abordarea mea, ai GARANȚIA BANILOR ÎNAPOI mai puțin taxa de înscriere, fără a fi nevoie să te justifici, trebuie doar să soliciți aceasta trimițând un email.

PS. Îți reamintesc că locurile sunt limitate la doar 21 de participante, de aceea rezervarea locului completând fișa de înscriere (durează doar 1 minut) este necesară acum și o găsești mai jos.

După ce completezi fișa de înscriere vei găsi modalitățile de plată online, flexibile.

Iti multumesc pentru toate aceste date personale pe care mi le-ai oferit.

Ele raman confidentiale si le voi folosi doar ca si mijloc de comunicare cu tine pana ce ne vedem la curs.

Zi minunata,

Ditta Depner

Alege si alte cursuri de cunoastere si dezvoltare personala sustinute de Ditta Depner.
Gaseste cursul care ti se potriveste si inscrie-te online!