Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Cum sa nasti natural in apa dupa 2 cezariane

Cum sa nasti natural la o anumita “varsta”- cum le place unora sa accentueze, de parca femeia se defecteaza dupa 35 de ani…😉

“Eu recomand cursul cu Ditta Depner pentru ca dupa ce mergi la cursurile ei nu mai esti la fel, iti schimba complet perspectiva si chiar mentalitatea (are puterea asta transformatoare)

Si spre deosebire de alte cursuri care mai de care mai „originale” si acreditate de de fel de fel de structuri internationale ea este autentica si integra, aliniata cu viata insasi si ancorata in realitatea de acum a sistemelor in care traim, ceea ce o face sa aiba cu adevarat impact asupra cursantilor ei.

Eu am vrut instinctiv si foarte hotarat sa nasc natural de la prima sarcina, fara sa am studii “doctorale” care sa ma duca la concluzia ca asa e mai bine, ci pentru ca pur si simplu nici nu imi trecea prin cap sa nasc altfel decat in cel mai simplu si natural fel posibil.

Ideea de cezariana, sa imi taie cineva burta si eu sa aleg asta sau sa ma supun ideii ca asa e mai bine pentru mine si pentru copil mi se parea infioratoare, fara sa fi citit un rand din domeniul asta.

De ce sa fiu taiata cand copilul poate iesi pe drumul lui asa cum e de la inceputul omenirii. Si in naivitatea mea am crezut ca daca vrei simplu si natural va fi simplu. In realitate m-am trezit intr-un razboi infiorator impotriva vietii, impotriva mamei, impotriva copilului, impotriva celor mai naturale si simple procese ale vietii.

M-am izbit de o masina de „sanatate” nemiloasa care m-a fortat la cezariana de doua ori din cauza unei liste interminabile de motive extrem de bine intemeiate medicale, sustinute de doctori care stiau mai bine totul despre mine si corpul meu decat mine.

La a treia sarcina am inteles ca nu e treaba usoara sa nasti natural in Romania zilelor noastre asa ca am inceput sa caut raspunsuri si sa vad ce se intampla de fapt.

Bineinteles ca daca eram nebuna la primul copil ca vreau sa-l nasc natural la al treilea sa vreau sa-l nasc natural dupa doua cezariene eram nebuna de legat, si obosita sa fiu trimisa la psihiatrie dupa orice discutie cu un doctor despre aceasta varianta, disperata ca nu stiu ce sa fac dar a treia cezariana nu o mai vreau, m-am rugat pentru ajutor divin.

Si am intalnit-o pe Ditta. La cursul ei am inteles ce se intampla, si cum trebuie sa ma pregatesc. Cursul ei l-a transformat si pe sotul meu in aliatul meu numarul unu. Si cu o pregatire ca de razboi sau sportiv de performanta care vrea sa castige o olimpiada, am reusit ce parea nebunie curata, un copil nascut prin nastere naturala dupa doua cezariene, care culmea a fost si mai mare decat fratii lui.

De atunci de cate ori ni se cere sfatul de un cuplu care asteapta un copil, recomandam cursurile Dittei, care va pot deschide ochii si va pot ajuta sa va gasiti calea cea mai implinitoare pentru voi, pentru mama si copil, indiferent de contextul in care sunteti.”

Cristina Arsenie