Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Cum a fost cursul de burtici

Draga Ditta,

Tocmai ce am implinit 16 saptamani de sarcina. Pana acum cel mai bun lucru pe care l-am facut pentru sufletelul nostru, a fost participarea la cursul tau de pregatire intensiva pentru nastere.

Anul trecut pe vremea asta nu m-as fi dus sa imi fac analize, mai ales din 2 in 2 saptamani si nici la alte controale de ‘rutina’ decat daca as fi simtit, ca e ceva in neregula cu mine si nici nu as fi luat suplimente cu pumnul.

Asa ca nici anul acesta nu am facut inca nimic in directia aceasta. Sarcina nu este o boala iar eu ma simt excelent, si fizic si psihic.

Copilasul nostru ne-a ales dupa ce ne gasisem deja echilibrul. Eram suficient de documentati, testasem deja multe stiluri de viata si am ajuns sa ne dam seama, ce functioneaza cu adevarat pentru corpul nostru.

Dupa cursul tau am inceput sa ma simt chiar si mai bine, greturile si arsurile au inceput sa dispara. Cred ca au avut loc si ceva vindecari la nivel psihic si emotional.

Pentru ca din pacate in ziua de azi normalitatea a devenit anormalitate, mi-am mai luat o buna doza buna de incredere si asumare urmarindu-te si participand la cursul tau intensiv unde am aflat toate informatiile de care am avut si voi avea nevoie.

Am participat la ore minunate de terapie de grup si am cunoscut oameni frumosi. Iti multumim mult pentru asta.

Ai fost, inca esti si sigur vei ramane inspiratia mea de putere, curaj, feminitate si inteligenta.

Si nu numai a mea, si a lui Bogdan care te-a descoperit si te-a urmarit la fel ca si mine, cu sufletul la gura, la cursul tau si in filmele tale de pe youtube.

Printre mii de multumiri as vrea sa mai zic si ca in urma cursului am realizat importanta participarii la cursul tau, inca de cand am aflat ca sunt insarcinata.

Deciziile noastre sunt mult mai asumate, acum ca avem atat de multe informatii, nu ma simt presata cu nimic pentru lunile urmatoare si simt ca am tot timpul necesar pentru a ma pregati cat pot de bine pentru momentul magic al intalnirii dintre noi si bebe.

Iti multumim pentru ceea ce faci si pentru ca existi,

Delia si Bogdan