Bine ai venit in lumea nasterilor frumoase si implinitoare!
0744 641 558
ditta@dittadepner.ro

Cristina, Brasov

„Draga mea Ditta,

Din pacate cuvintele imi sunt prea sarace ca sa ma ajute sa iti multumesc ca suntem prietene si sa ii multumesc Domnului ca te-am cunoscut.
Ma declar o mamica extrem fericita uitandu-ma la Alex! Realizez ca multe dintre deciziile pe care le-am luat, decizii aparent mici dar cu impact major asupra binelui lui, le-am luat datorita sfaturilor tale.
Bebe doarme cu noi in pat, nu a fost vaccinat, este purtat in brate cat se poate de mult, este iubit, nascut natural fara nici o anestezie, a stat imediat dupa nastere pe mine skin on skin, tot timpul dupa asta a stat in salon cu mami iar prima noapte a petrecut-o alaturi de mami si tati in acelasi pat…:) Tati a fost alaturi de mine pe toata durata travaliului si a nasterii. Impreuna am vorbit primii cu el si i-am spus bine ai venit, cine suntem si ca il iubim.
Toate astea se vad in calmul lui, zambetul lui si in cat de frumos se dezvolta si creste.:)
Datorita domnului dr Ionel si a ta, Alex a venit pe lume prin nastere cu blandete folosind si unele tehnici din cursul hipnobirthning si nu prin cezariana cum vroiam eu cand am aflat ca voi avea bebe. Va multumesc!!!!

Iti multumesc ca ai impartasit si cu mine ceea ce tu cunosti, ca ai avut rabdare cu mine si ca atunci cand m-am pierdut ci firea tu ai fost un punct important de sprijin si m-ai incurajat.

Esti o femeie cu o forta interioara deosebita capabila sa schimbe lumea. Si o schimbi deja!!!! Ajutand multe mamici sa faca ceea ce este cel mai bine pentru bebelusii lor ajutand asfel la aparitia si dezvoltarea armonioasa a unei noi generatii increzatoare in sine cu sufletul sanatos si frumos.

Te pupam cu mult drag,”

Alexutu, Cristina si Ciprian

0 0 vote
Article Rating